A já blbec vždy kupuji nové krabky... No nic, v mrazáku se mi válí zbytek zmrzliny, tak ji dojím ke svačině a z krabky hned zítra udělám keš! Jak jen je to jednoduché...
Jen pro zajímavost: nejstarší keš Plzeňského kraje, Carte d'Or Šumava, byla a je umístěna právě v krabičce naznačené zmrzliny. Ona původní krabička na místě vydržela neuvěřitelných 10 let, než byla nahrazena obdobnou krabičku. Někdo na ní šlápl a nebyl jediný, myšky se do ní snažily dostat, přesto vydržela 10 let a její obsah byl v podstatě v suchu. Mám stovky L&L v terénu, jak se rozpadají, tak je vyměňuji, ale 10 let v 1100 metrech nad mořem, každoročně několik měsíců pod sněhem, to je zatraceně dlouhá doba na sprostou krabičku od zmrzliny.