Problém s Mapsource
Vytvořeno od
Petr1868
, dub 25 2008 17:15
1 odpovědí na toto téma
Publikováno 25 duben 2008 - 17:15
Chtěl jsem si připravit trasu v Topo Czech 1,2 a zjistil jsem následující problém.
Když chci otevřít Topo Czech přes Mapsource objeví se mi hláška konstatující problémy s mapsource a žádající její reinstalaci a nový start. Provedl jsem tedy odebrání mapsource z počítače, stažení nového instalačního souboru z webu garmina a novou instalaci mapsource.
Poté jsem Mapsource zkusil otevřít a hláška upozorňující na problémy a požadující reinstalaci se objevila znovu.
Jak mám tedy mapu otevřít
Publikováno 25 duben 2008 - 18:11
Již jsem na to přišel a použil utilitu "MapSource Registry FIX" (ke stažení na http://www.path.cz/f...c.php?f=20&t=22),Petr1868 napsal/a:
Chtěl jsem si připravit trasu v Topo Czech 1,2 a zjistil jsem následující problém.
Když chci otevřít Topo Czech přes Mapsource objeví se mi hláška konstatující problémy s mapsource a žádající její reinstalaci a nový start. Provedl jsem tedy odebrání mapsource z počítače, stažení nového instalačního souboru z webu garmina a novou instalaci mapsource.
Poté jsem Mapsource zkusil otevřít a hláška upozorňující na problémy a požadující reinstalaci se objevila znovu.
Jak mám tedy mapu otevřít
Po provedení je vše v pořádku.
Téma prosím zamknout
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů