Evidence cachí
Publikováno 30 July 2005 - 13:43
Publikováno 30 July 2005 - 18:02
Já používám GSAK. http://www.gsak.net/Mám takovej dotázek. Existuje nějakej prográmek na PC, kde by se dali evidovat cache které jsem již ulovil a které ne? Docela by se něco takového hodilo. Zatim si to píšu v Excelu, ale zdá se mi to velice nepřehledné. Diky za odpoved :-)
Má spoustu uživatelských nastavení a filtrů včetně vlastních, nalezených, dočasně nepřístupných a archivovaných cache.
Publikováno 31 July 2005 - 20:43
Publikováno 01 August 2005 - 0:24
Publikováno 01 August 2005 - 9:25
Publikováno 30 July 2005 - 20:13
Já používám GSAK. http://www.gsak.net/
Má spoustu uživatelských nastavení a filtrů včetně vlastních, nalezených, dočasně nepřístupných a archivovaných cache.
Diky moc za prográmek je supr. Akorát nemáte k němu licenční číslo a češtinu to by mi opravdu hodně pomohlo. Můj mail je xlothar@tiscali.cz Diky moc!!!
Publikováno 01 August 2005 - 10:29
Je to zajimave, ale taky pouzivam sesitek a tuzku a to nosim stale pri sobe. Jinak pouzivam MapSource jelikoz jsem si ho koupil s mapou TOPO 50 CZ a daji se pres nej snadno pretahovat data z internetu do GPS, ale neni to optimalni program pro databazi nelezenych cache.Možná je to zastaralé, ale já používám obyčejný sešit a tužku ... :-))) K mojí naprosté spokojenosti ...
Publikováno 31 July 2005 - 21:55
GSAK stoji 20 dolarov a kto ho pouziva intenzivne tak potvrdi, ze za tie peniaze stoji.Diky moc za prográmek je supr. Akorát nemáte k němu licenční číslo a češtinu to by mi opravdu hodně pomohlo. Můj mail je xlothar@tiscali.cz Diky moc!!!
Publikováno 01 August 2005 - 14:00
Je to zajimave, ale taky pouzivam sesitek a tuzku a to nosim stale pri sobe. Jinak pouzivam MapSource jelikoz jsem si ho koupil s mapou TOPO 50 CZ a daji se pres nej snadno pretahovat data z internetu do GPS, ale neni to optimalni program pro databazi nelezenych cache.
Díky moc za pomoc něco z těch prográmku otestuju a uvidí se. Ještě jednou díky moc!!!!
Publikováno 31 July 2005 - 22:12
GSAK stoji 20 dolarov a kto ho pouziva intenzivne tak potvrdi, ze za tie peniaze stoji.
Rád ty peníze objetuju ale nedá se to koupit v nějakym českym shopu, nikdy jsem ze zahraničí nic neobjednával
Publikováno 03 August 2005 - 8:29
Publikováno 01 August 2005 - 10:40
Jedine cez PayPal, ktory uz je pristupny aj v CR, SR. Ak nemas kartu, myslim ze nie je problem sa dohodnut s niekym kto ucet ma.Rád ty peníze objetuju ale nedá se to koupit v nějakym českym shopu, nikdy jsem ze zahraničí nic neobjednával
Publikováno 20 August 2005 - 14:35
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů