Mega-event
Publikováno 20 May 2008 - 11:09
Publikováno 20 May 2008 - 11:17

http://www.geocoinplanet.eu/
Publikováno 20 May 2008 - 11:36

Publikováno 20 May 2008 - 11:49
Publikováno 20 May 2008 - 11:55
Publikováno 20 May 2008 - 16:00
Lucecitka napsal/a:
Po pravdě jsme o tom již uvažovali, dokonce snad máme i vybrané vhodné místo, ale ještě to musíme pořádně doladit a domyslet a třeba příští rok by se to dalo spáchatAle bude to pořádné sousto - vyzkoušíme si naše organizátorské schopnosti na menší akci a pak uvidíme, zda se máme pouštět i do něčeho tak MEGA
Jde taky o to, zda by byl z řad českého a přeshraničního kačerstva zájem
Zájem je, určitě odtud z Krušných hor min. 50 magorů přijede

Publikováno 20 May 2008 - 16:15
O zájem bych se určitě nebál, v případě organizace např. někde na západu Čech je velký potenciál příjezdu cacherů z Německa a i u nás se najde dostatek lidí, kteří si pro tu super ikonku dojedougaldra napsal/a:
Lucecitka napsal/a:
Po pravdě jsme o tom již uvažovali, dokonce snad máme i vybrané vhodné místo, ale ještě to musíme pořádně doladit a domyslet a třeba příští rok by se to dalo spáchatAle bude to pořádné sousto - vyzkoušíme si naše organizátorské schopnosti na menší akci a pak uvidíme, zda se máme pouštět i do něčeho tak MEGA
Jde taky o to, zda by byl z řad českého a přeshraničního kačerstva zájem
Zájem je, určitě odtud z Krušných hor min. 50 magorů přijede

Publikováno 20 May 2008 - 16:17
Publikováno 20 May 2008 - 16:23
např. někde na západu Čech je velký potenciál příjezdu cacherů z Německa
Čímž vyškrtneš velmi mnoho lidí z Moravy a Slezska poněvadž je ta dálka odradí....
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 20 May 2008 - 17:22
Čímž vyškrtneš velmi mnoho lidí z Moravy a Slezska poněvadž je ta dálka odradí....
Nemyslím. Kdo bude chtít přijet, přijede (a že se tam jenom kvůli té ikonce požene spousta lidí). Česká republika je malá a dá se projet za 4 hodiny, to není až taková dálka.
Publikováno 20 May 2008 - 17:27
Nemyslím. Kdo bude chtít přijet, přijede (a že se tam jenom kvůli té ikonce požene spousta lidí). Česká republika je malá a dá se projet za 4 hodiny, to není až taková dálka.
Ano, spusta lidí sice přijede, ale spousta také ne. Do Prahy je to ještě relativně spojením v pohodě, ale dál na západ.... Holt České Dráhy jsou ČD

A je potřeba spočítat poměr mezi tím, kolik přijede němců a kolik nepřijede moraváků....
Publikováno 20 May 2008 - 17:36
No ideální by na to byla Praha, třeba si zarezervovat na 1. máje Letnou pro sjezd geocacherstva by mohl být zajímavý, ač bláznivý nápadpolerok napsal/a:
např. někde na západu Čech je velký potenciál příjezdu cacherů z Německa

Nebo udělat nějaký kongres s diskuzemi v kongresovém centru, určitě bych dorazil na přednášku "co dělat s exkrementy u keše"

Publikováno 20 May 2008 - 17:54
No ideální by na to byla Praha
Proč nemůže být jednou něco u mě na zahradě?!

Publikováno 20 May 2008 - 18:05
To s tou Letnou měl být džouk, ale to už je jednopolerok napsal/a:
No ideální by na to byla Praha
Proč nemůže být jednou něco u mě na zahradě?!![]()

Publikováno 20 May 2008 - 18:10
Publikováno 20 May 2008 - 18:13
To je pěkný způsob řešení, docela rád bych to viděl v praximike1980cz napsal/a:
Jelikoz se chystame ted na event do anglie (budeme mit cestu kolem ;o), muzu rict ze to maji dobre vymyslene s pridruzenymi eventy. Megaevent se kona v nedeli, ale uz od patku se konaji mensi eventy pro prespani ve velkych kempech nedaleko od finalniho mista. Ucastnici tak mohou v klidu najet dva dny dopredu, nebo proste jak se jim to hodi, v klidu prespat ve stanu, nebo v chatkach.

Publikováno 20 May 2008 - 18:37
Publikováno 20 May 2008 - 18:47
sobikovi napsal/a:
Co je taková náplň Mega evemtu? Jaká jsou přesná pravidla pro Mega Event?
Toš co třeba wiki

Mega-Event cache je je obdoba běžného eventu, ovšem je mnohem většího, zpravidla nadnárodního či dokonce celosvětového rozsahu. Tento typ eventu musí navštívit alespoň 500 a více geocacherů, aby byl uznán právě jako Mega.
Publikováno 20 May 2008 - 18:50
jestli rád na své zahradě pohostíš alespoň 500 lidí a zajistíš i všechen servis okolo, tak proč ne
Nad náma jsou pole o rozloze několika set HA, tam se postaví stany. Ve městě je pivovar a maskombinát, tam se seženou bečky a maso.....
No, já vám to budu vymýšlet a vy to budete uvádět do praxe

Publikováno 20 May 2008 - 19:15
Já se rád budu podílet na realizaci, pokud bude zájem. Ale asi ne lokálně, spíš co se týče listingu a marketingupolerok napsal/a:
jestli rád na své zahradě pohostíš alespoň 500 lidí a zajistíš i všechen servis okolo, tak proč ne
Nad náma jsou pole o rozloze několika set HA, tam se postaví stany. Ve městě je pivovar a maskombinát, tam se seženou bečky a maso.....
No, já vám to budu vymýšlet a vy to budete uvádět do praxe

4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů