uveřejnění a čas
Publikováno 26 květen 2008 - 13:18
Publikováno 26 květen 2008 - 13:26
Publikováno 26 květen 2008 - 14:07
Publikováno 26 květen 2008 - 15:31
Publikováno 26 květen 2008 - 17:19
Publikováno 26 květen 2008 - 17:57
Do Poradny to opravdu nepatří převádím na reviewrymariushka napsal/a:
Myslím že to co ste napsali vím. Spletla sem si vlákno to je fakt. Můj dotaz je směřovaný opravdu na reviewry.
Tak do toho šlápni ať vidíš kousek světa.....
Publikováno 26 květen 2008 - 19:44
Publikováno 26 květen 2008 - 19:47
mariushka napsal/a:
Ono to není o tom kdo kdy má čas lovit, ale o tom že otevření své keše bych považovala za svou věc, možná by zpočátku bylo víc nových keší o vikendu. Ale myslím že by se to ustálilo. Právě že čas máme každý jinak, tak právě proto by to bylo různorodější, si myslím... Možná by to bylo i pohodlnější pro reviewry, to ale netuším. Teď se objevují jen o víkendu, je mi jasné že nebudete kuli nám trčet u pc celý týden
To je ale téma pro Groundspeak a jejich vývojářský tým
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 26 květen 2008 - 20:03
Moje otázka na reviewera je - máte nějakou možnost nastavit datum a čas kdy má být keška zveřejněná nebo je to jen opravdu na tom "zverejnit teď!"mariushka napsal/a:
Možná by to bylo i pohodlnější pro reviewry, to ale netuším. Teď se objevují ale ne o víkendu, je mi jasné že nebudete kuli nám trčet u pc celý týden
Osobně jsem nikdy neměl potrebu zveřejnit svoji keš v daný čas a mám dojem, že je to teď tak trochu moderní, že majitel se přijde podívat na lovce FTF k svojí kešce. Mně se to poštěstilo zcela náhodou jen jednou... Pro lovce FTF jsou notifikace, ostatním je to tak trochu jedno, kdy bude keška zveřejněná. Majitel dostane notifikaci, že bylo zveřejněno a jak už jsem psal, jistě se lze s reviewerem domluvit na datu a času zveřejnění a ten jistě rád pokud to je v jeho silách vyjde vstříct.
Publikováno 26 květen 2008 - 20:34
Publikováno 26 květen 2008 - 22:16
Publikováno 26 květen 2008 - 22:23
Publikováno 26 květen 2008 - 22:27
wmh napsal/a:
Zaplaťpánbu, že si čas zveřejnění nemůže určit owner sám!
To by to byla pěkně ujetá psychoterapie pro některé frustrované jedince, takhle trápit nešťastné huntery všemi možnými, nemožnými či zákeřnými časy zveřejnění a následného FTF odlovu
A hned mě napadají možnosti jak by to šlo zneužít : namátkou třeba brzké ráno po blízkém eventu, nebo během zatmění měsíce či si zákeřně po zveřejnění počkat na nic netušící hledače a ze zálohy je strašit.
No fuj!
Já myslím, že po dohodě to jde :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 26 květen 2008 - 22:42
Jak už tady padlo, požádat o benevolenci reviewera a zveřejnit kešku v daný čas jde... ale máš pravdu, že by to mohlo být maso nechat to zveřenit ve 3:00 ráno apod Myslím, že do toho v budoucnu půjduwmh napsal/a:
Zaplaťpánbu, že si čas zveřejnění nemůže určit owner sám!
To by to byla pěkně ujetá psychoterapie pro některé frustrované jedince, takhle trápit nešťastné huntery všemi možnými, nemožnými či zákeřnými časy zveřejnění a následného FTF odlovu
A hned mě napadají možnosti jak by to šlo zneužít : namátkou třeba brzké ráno po blízkém eventu, nebo během zatmění měsíce či si zákeřně po zveřejnění počkat na nic netušící hledače a ze zálohy je strašit.
No fuj!
Publikováno 26 květen 2008 - 22:50
Myslím, že do toho v budoucnu půjdu
Ale to bych pak nechodil na eventy Nebo minimálně na ty, na které chodí právě revieweri
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 27 květen 2008 - 3:38
Publikováno 27 květen 2008 - 6:36
Přemýšlel jsem o tom, k čemu ti je mít čas v listingu, když nemáš PM a notifikace o nových keškách.. V takovém případě je FTF spíš otázka náhody a čas v listingu ti k tomu ani snad nepomůže.mariushka napsal/a:
Bylo by fajn uveřejnovat vždy aspon ty časy, pro ty co nemají PM.
Publikováno 27 květen 2008 - 7:31
Nezlob se na mne, ale není to právě přesně naopak? PM kešerům to může být putna, přijde jim notifikace takřka okamžitě po publikaci, ti tam žádný čas zveřejnění nepotřebují. Naopak BM to ocení právě proto, když náhodou objeví novou keš a uvidí čas publikace, podle něj se mohou rozhodnout, jestli má ještě cenu se pokoušet o FTF...sobikovi napsal/a:...V takovém případě je FTF spíš otázka náhody a čas v listingu ti k tomu ani snad nepomůže.
Publikováno 27 květen 2008 - 9:31
Publikováno 27 květen 2008 - 9:47
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů