Colorado a sada do auta
Publikováno 28 May 2008 - 22:03
Publikováno 29 May 2008 - 5:43
Publikováno 29 May 2008 - 6:10
Publikováno 29 May 2008 - 6:17
Publikováno 29 May 2008 - 21:25
Publikováno 29 May 2008 - 22:07
Kolečko jsem ke svému Nuvi dostal taky a je to výborné řešení, protože na skle ty držáky policaktům vadí, prý to vadí výhledu.Mufon&Pufon napsal/a:
To kolecko je ma z jedne strany samolepku, lze prilepit na rovnou plochu ocistene pristrojove desky. Prisavka se pak prisava na nej. Prisavku je lepsi ocistit mydlovou vodou a pred prisatim navlhcit.
Pouze to řešení s samolepkou je zcela mimo, protože ani po jakémkoliv odmaštění na přístrojovce prostě nedrží dýl jak den nebo dva. Zkusil jsem s toho sundat jejich samolepku a dát tam svojí (testovány dva druhy oboustrannek) a výsledek stejný. Nakonec jsem to zase umyl a kolečko přilepil na odmaštěnou přístrojovou desku lepidlem Terostat, ketré mi zbylo z jiné akce a které je primárně určeno na zasklívání autoskel. Tohle drží už přes rok jako čert - normální silikon i když je levnější bych nepoužil, protože není tak houževnatý a přilnavý. Ale kupovat to je docela drahý, spíš bych se zastavil u některých autozasklívačů a na nich tu trošku vyžebral.
Tady je nějaký narychlo najitý odlaz, ale asi lze najít lepší
http://www.loctite.a...-9000-PL--310ml
Publikováno 31 May 2008 - 7:45
Publikováno 01 June 2008 - 20:27
Tak jsem nakonec koupil standardní sadu a použil i kolečko tam dodané, odmastil přístrojovou desku a zatím drží ikdyž se jsem se pohyboval na mizerných silnicí.lukowicz napsal/a:
Na nalepení na přístrojovku se osvědčila oboustranná páska od servisu autoskel,kterou lepí zpětná zrcátka. Drží jak pes
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů