Přejít na obsah

Fotka

Topo Czech 2Pro

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
14 odpovědí na toto téma

#1 smudla

smudla

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 11:27

http://www.feedit.cz/a.asp?a=2002996 ze by uz? :)
  • 0

#2 bertlak

bertlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 12:15

"Áálee Mlho, vždyť o tom zde již dobrou čtvrt hodinku hoovoříímee!"

http://www.geocachin...5003#post_85003

Zatím ještě ne. Asi až v červenci. :D:D:D
  • 0

#3 zde

zde

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 15:15

Von se menoval Plha, né Mlha. A čo znamená "začátkem července", Kefalín? Jako že 14. července to možná bude? ;-P
  • 0

#4 Mufon&Pufon

Mufon&Pufon

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 15:19

zde napsal/a:
Von se menoval Plha, né Mlha. A čo znamená "začátkem července", Kefalín? Jako že 14. července to možná bude? ;-P

On se jmenoval Plha, ale Prof. Hrbolek mu rikal "Inu Mlho, ...."
Jak ses mohl takhle splest? Je to klasika! :D :D :D
  • 0

#5 Caster

Caster

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 15:28

zde napsal/a:

Presne tak, to se zrovna vracim z Jeseniku kde by se ta mapa hodila :)
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#6 bertlak

bertlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 15:59

zde napsal/a:

Třeba 14. července 2009:D. No já už se nemůžu taky dočkat. Pořád klikám na garmin.cz a stále nic. Tak doufám, že se do té doby než ta mapa vyjde neuklikám. Taky jsem zvědavý, kdo ji objeví jako první a napíše to sem.;)
  • 0

#7 honzahais

honzahais

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 16:26

bertlak napsal/a:

zde napsal/a:

Třeba 14. července 2009:D. No já už se nemůžu taky dočkat. Pořád klikám na garmin.cz a stále nic. Tak doufám, že se do té doby než ta mapa vyjde neuklikám. Taky jsem zvědavý, kdo ji objeví jako první a napíše to sem.;)

nejseš sám stránka garminu je mnou skoro navštěvovanější než gc.cz a to už je co říct , na topo dvojku se těším jak čtyřleté dítě 23 prosince na ježíška:D
  • 0
GPSmap60CSx+topo czech 3PRO /+nokia N73/na delší výpravy HP COMPAQ 6530b

#8 swenney

swenney

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 19:32

Ja se v tom moc nevyznam...ale znamena to, ze kdyz si za mesic koupim treba eTrex Venture tak k nemu dostanu tui novou mapu? Nejak sem totiz potratil Béďu a rozmyslim co (a kdy) koupit
  • 0

#9 bertlak

bertlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 19:38

To je dost pravdepodobne. Neni ale jiste, zda dostanes Topo Czech 2 nebo topo Czech 2PRO. Musime byt trpelivi a pockat s jakou obchodni nabidkou Picodas vyrukuje.;)
  • 0

#10 Mufon&Pufon

Mufon&Pufon

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2008 - 19:45

Rekl bych, ze nedostanes. Na jedne nejmenovane prezentaci Picodasu jsem se dozvedel, ze cena upgrade bude stejna jako TOPO 1.2 Takze by pristroj s novou TOPO byl drazsi o ten rozdil, pokud spravne kombinuju :D Takze max. Czech 2 Tak mi taky vychazi cena Czech 2 Pro = 2 x TOPO 1.2
  • 0

#11 Jakub_GEO

Jakub_GEO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2008 - 20:52

Jak pojede Topo 2 na GPSMap 60CSX? Každej mně jenom starší, že se mi to bude kousat. Dál mi přijde, že když jsem si nahrál do GPS ikonky krabiček tak se mi ta GPS zpomalila při loadu mapy když popojíždím kurzorem. Máte někdo zkušenost?
  • 0

#12 Kopis

Kopis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2008 - 21:38

Já osobně si myslím, že na 60SCx dvojka poběží, používám současně Colorado i 60-ku a Colorado není nikterak brutálně rychlejší. Jinak voděodolnost Colorada je už z principu utěsnění podstatně horší - zatímco 60-ku už jsme mockrát vykoupal na kajaku v moři bez jediného následku, tak Colorado zásadně používám v Aqapacku a navíc v poslední době na opravdu drsnější akce používám zase již jenom 60-ku.
  • 0

#13 Jakub_GEO

Jakub_GEO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2008 - 21:51

No jsem zvědavý, četl jsem cosi o velké HW náročnosti nové verze TOPO. Tak snad to nebude tak hrozné, jinak by to diskriminovalo mnoho uživatelů téměř nezničitelné CSX. Ta moje se za krátkou dobu, koupala, padala se mnou a taky se už na zadní straně odřela, ale pořád pracuje jak má.
  • 0

#14 forces1

forces1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2008 - 7:07

Z důvěrných zdrojů: na aktualizaci se vztahuje ochranná lhůta, která by měla být od 01/05/2008, ale je možné, že bude i delší, tj, od 01/04, zatím přesně nevíme. Každopádně je i otázkou, zda-li PICODAS stihne začít distribuovat nouvou verzi 2.0 už toho 15/07, spíš tipuji, že bude jen verze na webu a CD budou koncem července. Kartové verze budou již příští týden.
  • 0

#15 Basin

Basin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 169 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2008 - 12:27

A budou nakonec 2 verze? A čím se přesně budou lišit? Tedy kromě ceny.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama