Přejít na obsah

Fotka

mapa do Colorada na kartu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 kapitola

kapitola

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2008 - 16:01

Zdravim, doted jsem to nepotreboval, ale ted mam mapu City Navigator Europe a rad bych ji na rozdil od ceskych a slovenskych map, ktere mam v pristroji, dal kompletne na kartu. Nevim jak na to v mapsource se mi zobrazuje po odemceni vcetne detailu, ale mapsource mi nevidi kartu v coloradu, prestoze se po pripojeni zobrazi 2 nove disky. Zkousel jsem to i pres img2gps, ale ten jako by si vubec nerozumel s odmykacim kodem a prelozi do gmapsupp.img jen ty urovne mapy, ktere jsou videt v mapsource pred odemcenim mapy. Ostatni zdrojove img jako by vubec nevidel nebo jim nerozumel. A to ani v pripade ze znovu zadam klic k odemceni. Stejne se mi chovaji pres img2gps i jine mapy které mam jinak v Coloradu vyzkousene protoze se mi vejdou do vnitrni pameti Koukal jsem jestli treba takou kartu nemusim nekde bud v Coloradu nebo v Mapsource naformatovat, ale nic takoveho jsem nenasel. Jak na to? Diky Zkousel jsem hledat, ale asi spatne nic jsem nenasel nez spoustu odkazu jak mapu ulozenou na karte spousta z Vas pouziva.
  • 0

#2 allfa

allfa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2008 - 17:04

Dej kartu do čtečky a pošli to tam z Mapsource. Jestli to ovšem uvidíš v Coloradu nevím. Mám 60CSx a tam to jde.
  • 0

#3 Mufon&Pufon

Mufon&Pufon

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2008 - 17:21

Ja to zkousel a pokud byla mapa ve vnitrni pameti i na karte, bral jen tu vnitrni. Teprve, kdyz jsem ji z vnitrni pameti smazal, bral tu z karty.
  • 0

#4 kapitola

kapitola

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2008 - 21:06

allfa napsal/a:
Dej kartu do čtečky a pošli to tam z Mapsource. Jestli to ovšem uvidíš v Coloradu nevím. Mám 60CSx a tam to jde.

A v jakem formatu a kde to ukladas? Me mapsource nabizi ulozeni map jenom do zarizeni Garmin, nebo jsem slepy. Pak už jenom Soubor - Uložit nebo Uložit jako, ale tam zase neni k dispozici, žádný rozumný formát.

Mufon&Pufon napsal/a:
Ja to zkousel a pokud byla mapa ve vnitrni pameti i na karte, bral jen tu vnitrni. Teprve, kdyz jsem ji z vnitrni pameti smazal, bral tu z karty.

Me to bere i tu vnější. Problem je, že se mi tam vše na kartu ani nenahraje. Kdyz si mapu vytvorim do colorada zkopiruji na kartu a do Colorada dam jinou vidim obe a mohu mezi nimi prepinat.
  • 0

#5 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2008 - 21:36

kapitola napsal/a:

allfa napsal/a:

A v jakem formatu a kde to ukladas? Me mapsource nabizi ulozeni map jenom do zarizeni Garmin, nebo jsem slepy. Pak už jenom Soubor - Uložit nebo Uložit jako, ale tam zase neni k dispozici, žádný rozumný formát.

sice nabizi garmin, ale tim nesmis skoncit :)

normalne to na kartu dostanes bud pres ctecku, nebo pres colorado. proste v mapsource klasicky kliknes na poslani do pristroje, vyjede ta obvykla tabulka s nazvem zarizeni, ale tentokrat jeste kliknes na stahovaci seznam a vyberes tu kartu > funguje oboje, jen pres ctecku je to samozrejme rychlejsi.

ja zadne problemy se ctenim mapy z karty taky nemam. colorado vidi vsechno co je v pristroji i na karte
  • 0

#6 kapitola

kapitola

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2008 - 8:08

Tak nakonec jsem to zlomil, problem byl v tom, ze kartu mam standarne v notebooku jako B: aby mi nekolidovalo s namapovavanymi sitovymi disky. To vubec mapsource nevidel. Az premapovani karty na H: (první volné písmeno) pomohlo. Trklo me to az po Dainove prispevku. :D Diky Vam vsem
  • 0

#7 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2008 - 9:47

kapitola napsal/a:
Tak nakonec jsem to zlomil, problem byl v tom, ze kartu mam standarne v notebooku jako B: aby mi nekolidovalo s namapovavanymi sitovymi disky....

no mne se zdalo divny, ze bys neklikl na to jediny, co se tam nabizi :)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama