Garmin legent
Vytvořeno od
meeda86
, čec 08 2008 9:54
4 odpovědí na toto téma
Publikováno 08 červenec 2008 - 9:54
Ahoj.Mám navigaci garmin a jde nějak když koupím datový kabel aby se mi keše které chci nahráli do navigace a ukazovali na mapě v navigaci ???nebo jak to funguje kdyz kese bych sáhl do navigace.
Publikováno 08 červenec 2008 - 10:30
Nic ve zlým, ale tys to napsal jak automatický překladač.
1. Prohledej fórum, určitě se to už řešilo
2. Z webu gc.com stáhni soubor LOC (pokud jsi BM) nebo GPX (pokud jsi PM).
3. Připoj Legenda kabelem k PC
4. Stažené soubory otevři v apl. MapSource (jestli je nějaká free náhrada nevím, asi EasyGPS)
5. Odešli waypointy do GPS
6. Odpoj Legenda od PC a jdi hledat kešky
Publikováno 08 červenec 2008 - 14:55
Každou jednotlivou keš můžeš stáhnout i pohým zmáčknutím tlačítka s názvem "send to GPS" které je v každém listingu mezi názvem a vlastním popisem místa.
nebo
v přehledu keší opět po jedné keši ikonou na pravé straně řádku s keší (zelená šipka)
nebo
přímo z mapy, klikem na ikonu keše otevřeš bublinu a zmáčkneš odkaz "send to garmin".
Publikováno 08 červenec 2008 - 20:24
Zkoušel jsi to s Legendem ? Mám takový pocit, že tohle na něj neplatí. Ale můžu se mýlit, už jsem ho neměl dlouho v ruce.Honzula napsal/a:
Každou jednotlivou keš můžeš stáhnout i pohým zmáčknutím tlačítka s názvem "send to GPS" které je v každém listingu mezi názvem a vlastním popisem místa.
nebo
v přehledu keší opět po jedné keši ikonou na pravé straně řádku s keší (zelená šipka)
nebo
přímo z mapy, klikem na ikonu keše otevřeš bublinu a zmáčkneš odkaz "send to garmin".
Publikováno 08 červenec 2008 - 21:00
jj, píšu o Etrex legendu z mountfildu. Všechny tři talčítka fungují jak popisuju, jen si ted nejsem jistý, jestli se ve všech třech případech ukládají i wayponty. Mám pocit že tlačítkem přímo z listingu ne.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů