Přejít na obsah

Fotka

Garmin legent

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
4 odpovědí na toto téma

#1 meeda86

meeda86

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 183 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2008 - 9:54

Ahoj.Mám navigaci garmin a jde nějak když koupím datový kabel aby se mi keše které chci nahráli do navigace a ukazovali na mapě v navigaci ???nebo jak to funguje kdyz kese bych sáhl do navigace.
  • 0

#2 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2008 - 10:30

Nic ve zlým, ale tys to napsal jak automatický překladač.:D 1. Prohledej fórum, určitě se to už řešilo 2. Z webu gc.com stáhni soubor LOC (pokud jsi BM) nebo GPX (pokud jsi PM). 3. Připoj Legenda kabelem k PC 4. Stažené soubory otevři v apl. MapSource (jestli je nějaká free náhrada nevím, asi EasyGPS) 5. Odešli waypointy do GPS 6. Odpoj Legenda od PC a jdi hledat kešky
  • 0

#3 Honzula

Honzula

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2008 - 14:55

Každou jednotlivou keš můžeš stáhnout i pohým zmáčknutím tlačítka s názvem "send to GPS" které je v každém listingu mezi názvem a vlastním popisem místa. nebo v přehledu keší opět po jedné keši ikonou na pravé straně řádku s keší (zelená šipka) nebo přímo z mapy, klikem na ikonu keše otevřeš bublinu a zmáčkneš odkaz "send to garmin".
  • 0

#4 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2008 - 20:24

Honzula napsal/a:
Každou jednotlivou keš můžeš stáhnout i pohým zmáčknutím tlačítka s názvem "send to GPS" které je v každém listingu mezi názvem a vlastním popisem místa.
nebo
v přehledu keší opět po jedné keši ikonou na pravé straně řádku s keší (zelená šipka)
nebo
přímo z mapy, klikem na ikonu keše otevřeš bublinu a zmáčkneš odkaz "send to garmin".

Zkoušel jsi to s Legendem ? Mám takový pocit, že tohle na něj neplatí. Ale můžu se mýlit, už jsem ho neměl dlouho v ruce.
  • 0

#5 Honzula

Honzula

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2008 - 21:00

jj, píšu o Etrex legendu z mountfildu. Všechny tři talčítka fungují jak popisuju, jen si ted nejsem jistý, jestli se ve všech třech případech ukládají i wayponty. Mám pocit že tlačítkem přímo z listingu ne.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama