Přejít na obsah

Fotka

mapy pro garminy

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2 odpovědí na toto téma

#1 3-monkies

3-monkies

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2008 - 10:07

Zdravim. Zajímalo by mě, zda se dá někde oficiálně na internetu stahnout libovolná mapa z nabídky GARMINa. Vhledem, k tomu, že bez aktivace s přístrojem je mapa použitelná pouze v mapsource, tak si myslím, že by to nemusel být až takový nepřekonatelný prblém z licenčního hlediska. a na spoustu věcí stačí mít mapu pouze v počítači. (Jde mi o okolní státy a tak) Netušíte jak se k tomu staví Garmin? Uvítal bych i link na neoficiální servery. Předem díky.
  • 0

#2 drobik

drobik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2008 - 10:57

Zajímalo by mě, zda se dá někde oficiálně na internetu stahnout libovolná mapa z nabídky GARMINa.

Zvycajne len free mapy.

Vhledem, k tomu, že bez aktivace s přístrojem je mapa použitelná pouze v mapsource, tak si myslím, že by to nemusel být až takový nepřekonatelný prblém z licenčního hlediska.

Ani neni, ak chces pouzivat mapy len v mapsource, mozes pouzit registraciu na kluc DEMO, kedy sa mapy zobrazuju v mapsourci, ALE (POZOR) ZIADNA NEJDE NAHRAT DO GPSKY!!!

Netušíte jak se k tomu staví Garmin?

Vzhladom k tomu, ze garmin neponuka distribuciu map cez internet je tato otazka pomerne zbytocna.

Uvítal bych i link na neoficiální servery.

Pan jest bardzo pohodlny alebo este nezna google ? ;)
  • 0

#3 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2008 - 11:12

3-monkies napsal/a:
Zdravim.
Zajímalo by mě, zda se dá někde oficiálně na internetu stahnout libovolná mapa z nabídky GARMINa.
Vhledem, k tomu, že bez aktivace s přístrojem je mapa použitelná pouze v mapsource, tak si myslím, že by to nemusel být až takový nepřekonatelný prblém z licenčního hlediska. a na spoustu věcí stačí mít mapu pouze v počítači. (Jde mi o okolní státy a tak)

Netušíte jak se k tomu staví Garmin? Uvítal bych i link na neoficiální servery.

Předem díky.

K tvému dotazu, bratři Slováci mají na svém fóru jakousi databázi těchto map (myslím, že je to tady): http://www.gpsforum....opic,393.0.html

Obávám se ale, že díky všeobecně známé skutečnosti, že kódy a klíče od Garmina už nejsou "neprůstřelné", bude map na stránkách Garminu ubývat.

Potvrzuje to i poslední informace od Marka (dnes cca pře 15 minutami) o dostupnosti nové TOPO 2. Pouze přes instalační média, ne přes internet http://navigovat.mob....asp?ARI=113920
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama