Legend a přepisování přinahrávání
Vytvořeno od
Dr. Taby
, čec 19 2008 6:44
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 19 červenec 2008 - 6:44
Mám takový dotaz, asi jsem špatně pochopil, že když nahrávám do garmina, tak musím pokaždé nahrávat všechno znovu, kvůli přepisování paměti - alespoň tak jsem to pochopil z manuálu.
Jenomže teď jsem zjistil (asi po 2 letech) že to tak úplně asi nebude. Když mám třeba nahraný mapy, tak potom můžu dohrát body už bez map. A ty mapy tam dál zůstanou.
A další věc je ta, že když nahraju body, tak je tam mám někdy nějaký dvakrát - ty původní a ty nový. Takže někdy musím vymazat všechny data a nahrát to hezky znova.
Tak by mě zajímalo, jak to funguje vám.
Zdraví Dr. Taby
Publikováno 19 červenec 2008 - 8:21
To se tyka jen map! Nelze prinahrat kus mapy k existujici v pameti.
U map je to totiz tak, ze se do GPS nahrava ve skutecnosti jedna mapa. mapsource (nebo jiny program) z vybranych casti map vytvori jednu, a tu nahraje do GPSky. Proto nelze ke stavajici mape v pameti GPS pridat dalsi kus.
Publikováno 19 červenec 2008 - 16:37
Ach so - jak říkáme u nás v Sudetech. Díky.
Zdraví Dr. Taby
Publikováno 19 červenec 2008 - 19:33
Nooo... to není úplně přesné. Mapy se nahrávají jako jeden celek, to ano, ale stejně tak i body - jako druhý celek. Tedy, pokud máš na mysli body nahrávané POIloaderem ... a Garminem myslíš řadu eTrex. Od Colorado nahoru nevím.
Publikováno 19 červenec 2008 - 19:44
Body nahrávám ze skrýšotlače do mapsource. Používám Garmin eTrex Legend z Mountfieldu.
Zdraví Dr. Taby
Publikováno 19 červenec 2008 - 22:45
ProKesTom napsal/a:
Nooo... to není úplně přesné. Mapy se nahrávají jako jeden celek, to ano, ale stejně tak i body - jako druhý celek. Tedy, pokud máš na mysli body nahrávané POIloaderem ... a Garminem myslíš řadu eTrex. Od Colorado nahoru nevím.
Az na to, ze je rec o Legendovi, a pro ten POIloader pouzit nejde.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů