Přejít na obsah

Fotka

Colorado záznam prošlé trasy

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
9 odpovědí na toto téma

#1 Honha 6673

Honha 6673

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2008 - 21:17

Mám problém s Coloradem (nahraný nový firmware 2.60 ) nejde mi zapnout záznam prošlé trasy, ! Poradí mi někdo ? Dík
  • 0

#2 Mufon&Pufon

Mufon&Pufon

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2008 - 21:23

Ted je to aktualni v
http://www.geocachin...7819#post_87819
  • 0

#3 StefaCzech

StefaCzech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2008 - 7:32

Musis mit signal. Jak nevidis satelity, nelze zapnout zaznam trasy.
  • 0

#4 algy64

algy64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2008 - 9:31

Se zobrazením prošlých tras mám u 2.60 taky problémy. Ve 2.51 jsem mohl uložené prošlé trasy (např. denní výlety) zobrazit v GPS jednotlivě přes Zkratky/Kam vést/Prošlé trasy a touto cestou se dala aktivní trasa také ukládat. Nyní mě po tomto postupu kolouš chcípne. Aktivní trasu můžu uložit jen přes Zkratky/Jiné/Nastavení/Prošlé trasy/Archivace aktivní trasy. Po připojení k PC aktivní trasu vidím v MS a můžu si ji i stáhnout do PC. Máte někdo podobnou zkušenost, nebo i řešení??
  • 0

#5 Mikecood

Mikecood

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2008 - 10:04

Pomohla mi opakovaná přeinstalace firmwaru 2.60
  • 0

#6 rob

rob

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2008 - 10:16

algy64 napsal/a:
Se zobrazením prošlých tras mám u 2.60 taky problémy. Ve 2.51 jsem mohl uložené prošlé trasy (např. denní výlety) zobrazit v GPS jednotlivě přes Zkratky/Kam vést/Prošlé trasy a touto cestou se dala aktivní trasa také ukládat. Nyní mě po tomto postupu kolouš chcípne. Aktivní trasu můžu uložit jen přes Zkratky/Jiné/Nastavení/Prošlé trasy/Archivace aktivní trasy. Po připojení k PC aktivní trasu vidím v MS a můžu si ji i stáhnout do PC. Máte někdo podobnou zkušenost, nebo i řešení??

Mě teda fungují obě cesty.
  • 0

#7 algy64

algy64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2008 - 10:58

Mikecood napsal/a:
Pomohla mi opakovaná přeinstalace firmwaru 2.60

Mohu tedy připojit colorado k PC a přes updater PŘEHRÁT původní 2.60 ? Je lepší předtím vymazat GPX a POI soubory nebo to není nutné??
  • 0

#8 1gato1

1gato1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2008 - 21:49

K novemu prehrani nemuzu nic rict,ale pri prechodu z 2.51 na 2.60 jsem soubory GPX nechal,nejake potom nahral a dobre.Mozna mam z diskuze pocit,ze je lepsi prehrat nizsi verzi fw a pak znovu vyzsi,ale odbornik nejsem.Tak asi takto.
  • 0

#9 algy64

algy64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2008 - 8:42

1gato1 napsal/a:
Mozna mam z diskuze pocit,ze je lepsi prehrat nizsi verzi fw a pak znovu vyzsi,ale odbornik nejsem.Tak asi takto.

Přesně tak. Když jsem se snažil "přepsat" původní fw 2.60 tím samým (s kompletně vyčištěným coloradem), nápravu to nepřineslo. Tak jsem provedl downgrade na 2.51b (kompletně se rozhodilo moje původní nastavení) ale trasy už začaly fungovat. Potom jsem provedl přes updater upgrade na 2.60 (po zapnutí během natahování fw. col. zatuhlo, vyjmutí baterky atd.atd.) a trasy fungují taky. Zatím:D
  • 0

#10 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2008 - 8:51

Staci pri upgrade na vyssi verzi provest jeste reset nastaveni (to je to, co se dela automaticky vzdy pri downgrade). Pak neni nutne downgrade pred upgradem delat.
Vetsinou dela problemy zaneseni chyb v nastaveni, a to se downgradem nebo resetem nastaveni odstrani. Bohuzel pak je nutne vse uzivatelsky nastavit znovu.

1gato1 napsal/a:
..ze je lepsi prehrat nizsi verzi fw a pak znovu vyzsi,ale odbornik nejsem.Tak asi takto.

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama