Garmin colorado - vadne listingy
Publikováno 22 červenec 2008 - 10:03
Publikováno 22 červenec 2008 - 11:03
Publikováno 22 červenec 2008 - 11:16
Ja colorado nemam! preto potrebujem aby ste
Uvedte vzdy gc kesky a text ktory sa zobrazil ako posledny...
alebo potom neuvadzajte nic!
Publikováno 22 červenec 2008 - 11:28
klama napsal/a:
To si fakt pomohol ...
Ja colorado nemam! preto potrebujem aby ste
Uvedte vzdy gc kesky a text ktory sa zobrazil ako posledny...
alebo potom neuvadzajte nic!
no tak fakt sorry, ale opravdu ti sem nebudu vypisovat 54 GCcek, ktere vyhleda kazdy na dve tuknuti i bez colorada.
a vykricniky si nech.
chapu, ze potrebujes text, pred kterym se nejspis nachazi problemovy tag, ale nemusis se hned stetit, ze ti to nekdo nepredchrousta rovnou pod nos. treba se najde nekdo, kdo ma cas a colorado u sebe a moje upozorneni vyuzije k otestovani a tobe konecne napise to co chces.
takze pokud byste mel nekdo zajem otestovat zmatlane listingy primo ted v coloradu, jedna se o:
GC1AH0N
a vetsinu z http://www.geocachin...huss&submit4=Go
Publikováno 22 červenec 2008 - 11:43
Publikováno 22 červenec 2008 - 12:10
Publikováno 22 červenec 2008 - 12:19
¨loupeznici napsal/a:
Pridal jsem prilohu - obrazek a nevidim ho.
obrázek musí být ve vyjmenovaných formátech a nesmí být větší než 146 kb
Publikováno 22 červenec 2008 - 12:28
Publikováno 22 červenec 2008 - 12:30
Publikováno 22 červenec 2008 - 12:31
Publikováno 22 červenec 2008 - 12:36
Vždyť jsem psal výše že je třeba odstranit tabulky. U GC10CZA jsem to také testnul a je to lepší. Zobrazují se sice některé tagy navíc, ale nepřekrývá se text.klama napsal/a:
Hm to vypada ako keby zblbol zas na tabulkach...
Mozno keby sa odfiltrovali
<table>-nic
</table>-nic
<tr> <br>
<td> nbsp;
Skusi to niekto manualne..?
Publikováno 22 červenec 2008 - 12:37
loupeznici napsal/a:
Pak jsou taky kese, ktere se nezobrazi vubec, a pokud jsem je zabalil do jednoho baliku GPX i s ostatnimi, tak se nezobrazi nic. Proto jsem patral, ktere jsou ty problemove v okoli Brna a jsou to tyto: GC11A5K , GCY1MQ , GCZEBN , GCYGWG , GCXY2V , GC16263.
Zvlste pak zkoumal kes Hrebenac - GC11A5K - u ktere jsem se snazil identifikovat ktera cast dela problemy. Mam pocit ze jsou to waypointy. Pokud jsem je v souboru .GPX smazal tak listing kese byl v coloradu videt. Zkoumal jsem tedy ktery waypoint, ale nedokzal jsem to urcit, protoze se to chovalo nejednoznacne - jednou to s tim konkretnim waypontem bylo videt podruhe ne. Asi na to ma vliv jeste nejaka rezie colorada - prekopirovavani do vnitrni pameti? Dale jsem nad tim nemel cas badat. Ma nekdo podobne zkusenosti?
tak presne tohle muzu potvrdit - fw2.51, okruh 1500 kesi okolo novych mlynu - takze nektere z tvych z okoli brna tam musely byt. po nahrani gpx zapnu pro kontrolu colorado a nenaslo ani jednu kes. smazal jsem gpx, nahral znovu a vsechno bylo ok. po nekolika dnech bezprobemoveho kesovani rano zapnu colorado a opet zadna kes. jedine, co jsem delal, ze jsem prepinal profily mez auto a gc a zmenil u gc barvu tlacitek.
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:11
Automaticky z listigov odstranuje a nahradza tagy table, podla vyssie uvedeneho algoritmu...
Vyskusajte pls ako to pomohlo/nepomohlo u problemovych kesiekl a ako to rozhodi normalny listing...
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:40
cache GC10CZA stažená mozigem 71 se zobrazí v pořádku viz obrázkxklama napsal/a:
Tu najdete experimentalnu verziu MoziGo 1.1.1.71
Automaticky z listigov odstranuje a nahradza tagy table, podla vyssie uvedeneho algoritmu...
Vyskusajte pls ako to pomohlo/nepomohlo u problemovych kesiekl a ako to rozhodi normalny listing...
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:52
po stažení mozigem 71 je listing v pořádku viz obrázekloupeznici napsal/a:
GCYN7T
Zde jsou 2 stranky spatneho texu. Vypada to jako by byly 2 texty pres sebe.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů