Přejít na obsah

Fotka

kde hledat registrační kód mapy Topo Czech

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
4 odpovědí na toto téma

#1 Davoj a spol

Davoj a spol

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2008 - 15:56

Koupil jsem Garmin Etrex Venture s mapou Topo Czech 1.2, která byla už nainstalovaná na paměťové kartě. Kartu jsem prostě první den strčil do přístroje a všechno fungovalo. Protože mám přístroj sotva dva měsíce, chtěl jsem bezplatně upgradovat na Topo Czech 2, ale zjistil jsem, že nikde v balení, ani u karty žádný kód napsaný není není. Když jsem zkusil prográmek GarminGrabKey, který má registrační kód ze souboru gmapsupp.img vyčíst, vypsalo mi to 172 registračních kódů, což je asi trochu moc. Nevíte někdo, jak mám registrační kód u své legálně koupené mapy najít?
  • 0

#2 charli63k

charli63k

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2008 - 16:21

Mam takovy dojem, ze mapa na pametove karte byl jen takovy bonus k pristroji, sam jsem koupil Vistu s prednaistalovanou Topo1.2 a v okamziku, kdy jsem ji potreboval premistit na vetsi kartu jsem zjistil, ze to nejde. Ona ta mapa na karte je super vec - nez si na ni potrebujes neco doinstalovat, nebo jen udelat zalohu. Bohuzel jsem musel prikoupit CD verzi a k ni je samozrejme kod prilozen......
  • 0

#3 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2008 - 16:36

Vidím to bohužel stejně... Když už ani takto získaná TOPO 1.20 se nedala použít v počítači... Mám to samé, k Vistě HCx byla jen karta s přednahranou mapou :(
  • 0

#4 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2008 - 16:48

Nebo jsem taky někde viděl udělátko, co tu mapu odblokuje..
  • 0

#5 Pegos team-2408

Pegos team-2408

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2008 - 21:06

ano existuje program který ti odblokuje mapy v PC a ty je pak můžeš používat na několik přístrojů Garmin.Nebo aspoň mě to tak funguje používám cirka 6 map na tři přístroje a jde to v pohodě.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama