Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#441 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 10 December 2008 - 20:26

HaLuMa napsal/a:
To je runtime Microsoftiho Ccka, ktery pouziva mnoho ruznych programu. Zpravidla na pocitaci uz je zavlecen necimjinym, ale u te ciste instalace XP-cek asi ne. :/ Obcas se da primo z Microsoftu stahnout instalace redistribucniho baliceku toho runtime, ale nevim, jestli i takto stare verze. ;-(

Nicmene otazka... pozivas posledni verzi Geogetu? Mel jsem za to, ze tuto knihovnu chce sqlite3.dll, ale v poslednich verzich jsem ji nahradil jinym buildem, ktera by nemela byt na teto knihovne zavisla.

Ano, posledni verzi GeoGet 2.0.17.393, stazenou z ararat.cz. Geoget kazdopadne i pres dve chyb. hlasky nabehne.. ale vice jsem nemel cas v praci zkouset, ted hlavne musim doinstalovat spousty dalsich nutnych, pracovnich veci...
  • 0

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon

#442 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 10 December 2008 - 20:27

mikrom napsal/a:
na netu naleznes snadno, a to dll hod do c:\Windows\system32 ;)

No prave ze jsem nasel mnoho informaci .. ze treba WinAmp to ma mit ve svy slozce... apod.

Proto se radsi ptam, nejak se mi nechtelo ten .dll nahravat do vsech moznych adresaru...;)
  • 0

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon

#443 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 10 December 2008 - 20:52

jde jen o to, jakym zpusobem system hleda DLLka... jakmile apliakce chce nejake DLLko, tak se nejprve hleda v tom samem adresari, ve kterme je aplikace, a kdyz jej tam nenajde, tak pak prohledava ruzne systemove adresare windows a adresare v PATH. Takze kdyz mas nejake svoje specielni DLL, davas to k apliakci. Pokud jde o DLL, ktere pouziva zaroven vice apliakci, davas to do system32. Pokud mas v System32 nejakou verzi, aple apliakce chce z nejakeho duvodu nejakou jinou, das to k aplikaci.
  • 0

#444 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 10 December 2008 - 20:59

Tak jsem se koukal, a na te knihovne jsou zavisle OpenSSL knihovny, ktere jsou potreba jen pokud potrebujes SSL na stahovani posty nebo pokud by nejake makro chtelo stahovat z nejakeho HTTPS serveru.
  • 0

#445 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 12 December 2008 - 12:58

Zas ahoj...v ntbooku nemam ctecku karet, PDA pripojuju do vist pres USB a PDA se zobrazuje jako dalsi zarizeni.. je nejaka realna moznost nechat offline listingy ukladat primo do zarizeni? Odpovim si sam...podle me zatim ne, neslo by tedy pridat moznost vybirani i dohoto zarizeni?
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#446 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1867 příspěvků(y)

Publikováno 12 December 2008 - 13:05

Qnik napsal/a:
Zas ahoj...v ntbooku nemam ctecku karet, PDA pripojuju do vist pres USB a PDA se zobrazuje jako dalsi zarizeni.. je nejaka realna moznost nechat offline listingy ukladat primo do zarizeni? Odpovim si sam...podle me zatim ne, neslo by tedy pridat moznost vybirani i dohoto zarizeni?

Nevím sice jak myslíš to zařízení, ale pokud myslíš prostě jako další disk, tak ta možnost je, stačí nastavit po stlačení tlačítka s obrázkem PDA.
  • 0

#447 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 12 December 2008 - 13:29

No, tak to prave uplne neni. Explorer t sice takto zobrazuje, ale veskery pristup k tem souborum neni pres normalni funkce pro praci se soubory, ale pres specielni RAPI rozhrani. A to je dost opruz...
  • 0

#448 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1771 příspěvků(y)

Publikováno 12 December 2008 - 14:24

Ono záleží i na konkretním PDA, např. můj ASUS může jet přes ActiveSync nebo v režimu čtečky karet. V tom druhém případě je ve Win jako další disk, stejně jako třeba flashdisk, a pak není co řešit.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)

#449 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 12 December 2008 - 15:33

No, pokud se nemylim, tak toto je standardni vlastnost WM6.1... ale ne vsichni jej jaksi maji.
  • 0

#450 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 12:30

No..je cas flesnout OS v PDA:-)
  • 0

Vložený obrázek

#451 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 12:37

Ja to mam v Asusu ktery ma WM6
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#452 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 16:59

GeoJarry bug?... Jelikož naše výprava nejezdí nikdy po smajlících dalších členů v autě, chtěl jsem si přes GJ nahrát found cache jiných z posádky. Začal jsem maaacou, kdy to proběhlo bez problémů. Stáhly se cache, tak jsem si je nechal ukazat a vsem pridal tag.. nalezl hodnotu maaaca. To samé se mi stalo s werkim, no problémo....problém ale nastal, kdy jsem chtěl stáhnout cache H+se... tedy do pole v GG2 jsem napsal H+ tak vyskočily náslené chyby...napadlo mě že by tam mohl dělat zmatek zrovna ten plusovej znak...ale co s tim nevim:-(
  • 0

Vložený obrázek

#453 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 17:00

druhy obrazek
  • 0

Vložený obrázek

#454 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 17:10

Zkus se, ve chvili kdy vyskoci tahle hlaska, driv nez ji odklepnes, podivat na ten LOC soubor. Co je v nem? Bud to bude skutecne problem s tim znakem +, nebo trerba jen jeste H+ nikdy nestahoval zadny LOC a chce to po nem odsouhlaseni licence.
  • 0

#455 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 17:42

Nevim, co by melo byt v tom loc souboru, ale v html souboru jsem nasel tohle: All Geocaches By Username (Found) - User: H [New Search] ... coz tedy znamena ze to opravdu to plus nebere.
  • 0

Vložený obrázek

#456 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 18:02

LOC soubor by bylo nejake XMLko. Tohle opravdu vypada na problem se jmenem.

Zkus jako jmeno zadat H%2b (tedy zakodovana podoba toho pluska...)
  • 0

#457 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 19:02

To nepomohlo, ted v tom html bylo ze user neexistuje. LOC se zadanim H+ pridavam jako prilozeny soubor
  • 0

Vložený obrázek

#458 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 20:06

Tohle URL mi funguje:
http://www.geocachin...rest.aspx?ul=H+

Takze by to melo chodit, respektive neco ve smyslu:

geojarry.exe geojarry.ini list "ul=H%2b"

• 0

#459 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 20:53

Ano..to URL funguje, ale vypadá to, že to prostě geojarry nezvládne to plus nějak pobrat...a to ať ho tam zadám buď normálně nebo i jako přepsaný. Jak přes geoget tak přes příkazovou řádku... Zkoušel jsem to napsat do uvozovek přes GeoGet a to mi neudělalo vůbec nic.
  • 0

Vložený obrázek

#460 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1771 příspěvků(y)

Publikováno 14 December 2008 - 21:31

Tak jsem udělal pár pokusů s Geojarrym, a zdá se, že tam autor má chybku a speciální znaky ošteřuje špatně. Znak "+" totiž v URL zastupuje mezeru, takže se místo něj musí poslat %2B, jak psal HaLuMa. Jenže GJ pošle "+" a, bohužel, pokud mu dáž H%2b, tak pošle H%252b, tj. zakóduje to procento. Mělo by to fungovat opačně. Stejný problém je i s dalšími znaky, např. &, takže kačer Ja&team má taky smůlu. Pokud má někdo kontakt na autora Geojarry, může mu to předat.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama