DíkyHaLuMa napsal/a:
... ale neboj, neco s tim udelam.
Geoget 2
Publikováno 27 prosinec 2008 - 22:48
Publikováno 27 prosinec 2008 - 23:03
Já myslím že jsou tam jako normální tagy, tudíž by to jít mělo :|sobikovi napsal/a:
... a když už jsme u toho, je škoda, že nejde hledat podle atributů keše.. třeba si vyfiltrovat všechny keše pro vozíčkáře..
EDIT: Teď jsem to vyzkoušel, skoro mě až překvapuje na kolika místech je nebezpečí střelby
Publikováno 27 prosinec 2008 - 23:13
sobikovi napsal/a:
... a když už jsme u toho, je škoda, že nejde hledat podle atributů keše.. třeba si vyfiltrovat všechny keše pro vozíčkáře..
Pokud importujes listingy z webu (treba geojarry nebo skrysotlac), pak mas atributy v tagech, takze muzes podle nich hledat dle libosti, vcetne vsemoznych kombinaci.
Pokud importujes z PQ, tak mas smulu, PQ tyto informace neobsahuji, ackoliv chlvecky na to definovane jsou. Napis groundspeaku, proc do PQ ty atributy nedavaji...
Publikováno 27 prosinec 2008 - 23:32
sobikovi napsal/a:
Používám Gmail a ten takovou volbu nemá. Nicméně si myslím, že není správné, že díky tomu, že subj. obsahuje text fwd si s tím GG neporadí. Měl by to asi vybírat podle toho, že subj. obsahuje nějaký text a ne že nějakým textem začíná...
Tak nehudruj, a zkus prave vydanou verzi 2.0.18
Zmeny viz. http://geoget.ararat...p/gg2_changelog
Publikováno 27 prosinec 2008 - 23:36
Importuji z PQ a tudíž mám asi smůlu, ale snažím se proniknout do GeoJarry, tak se to třeba jednou povede...HaLuMa napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Pokud importujes listingy z webu (treba geojarry nebo skrysotlac), pak mas atributy v tagech, takze muzes podle nich hledat dle libosti, vcetne vsemoznych kombinaci.
Pokud importujes z PQ, tak mas smulu, PQ tyto informace neobsahuji, ackoliv chlvecky na to definovane jsou. Napis groundspeaku, proc do PQ ty atributy nedavaji...
Publikováno 27 prosinec 2008 - 23:37
Nehudruju Už mám nainstalováno a úspěšně naimportováno. Teď se jdu podívat na ty tagyHaLuMa napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Používám Gmail a ten takovou volbu nemá. Nicméně si myslím, že není správné, že díky tomu, že subj. obsahuje text fwd si s tím GG neporadí. Měl by to asi vybírat podle toho, že subj. obsahuje nějaký text a ne že nějakým textem začíná...
Publikováno 27 prosinec 2008 - 23:53
Plánuješ do budoucna to hodnocení?HaLuMa napsal/a:
Publikováno 28 prosinec 2008 - 0:08
Publikováno 28 prosinec 2008 - 13:06
Publikováno 28 prosinec 2008 - 13:53
Publikováno 28 prosinec 2008 - 15:09
Publikováno 28 prosinec 2008 - 16:29
Publikováno 28 prosinec 2008 - 22:39
Řádek 53 obsahuje následující kód:
Result := Result + ' <sym>Geocache</sym>' + CRLFPo opravě by tam mělo být
Result := Result + ' <sym>Geocache</sym>' + CRLF;
Uložte a export do GPX by se vám měl nabídnout v patřičném okně. Restartovat geoget netřeba.
Publikováno 28 prosinec 2008 - 23:53
harald napsal/a:
Otevřete si soubor gpxpq.gge.pas v adresáři, kde se vám ukládají aplikační data geogetu a na konec řádku 53 napište středník. Pak bude export fungovat.
Řádek 53 obsahuje následující kód:
Result := Result + ' <sym>Geocache</sym>' + CRLFPo opravě by tam mělo být
Result := Result + ' <sym>Geocache</sym>' + CRLF;
Uložte a export do GPX by se vám měl nabídnout v patřičném okně. Restartovat geoget netřeba.
Jo, pak už tohle exportuje, ale třeba makro GPX simple nechodí taky :-(
A to potřebuju pro export do MapSource.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 29 prosinec 2008 - 0:33
kolombo napsal/a:
Pro simple makro je řešení úplně stejné, dokonce na tom samém řádku. Patřičný soubor se jmenuje gpxsimple.gge.pas.
Publikováno 29 prosinec 2008 - 8:28
harald napsal/a:
kolombo napsal/a:
Pro simple makro je řešení úplně stejné, dokonce na tom samém řádku. Patřičný soubor se jmenuje gpxsimple.gge.pas.
Kdyby to pak fungovalo, tak to sem nepíšu :-(
Na ten středník jsem koukal jako na první věc, ale makro se nevrátilo :-(
Skoro bych řekl, že ta tvrdá kontrola správnosti maker dost komplikuje práci programu :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 29 prosinec 2008 - 8:56
Publikováno 29 prosinec 2008 - 9:14
HaLuMa napsal/a:
To jsi je musel udelat neco blbe, protoze ja tam ten jeden strednik dopsal a makro funguje.
Pochopitelne hned s dalsi verzickou rozdistribuuji opravena makra.
Taky sem dopsal ten strednik ... ale makro neni.
Zkousel jsem makro zkontrolovat pres ten script debugger (syntax check) v Geogetu, a hazi mi porad chybu ... ciz priloha.
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů