Nevím, jakého používáš správce souborů, já si v Total Commanderu 7.0 jednotlivé typy souborů barevně odlišil a už se v tom krásně vyznám. Občas vznikne i duha._Tom napsal/a:
Osobně bych uvítal i to, kdyby jednotlivá makra spolu s těmi jejich inkludovanými soubory mohla být každé ve vlastní složce (nebo třeba několik "příbuzných" maker v jedné). Kdyby se tohle podařilo, mohlo by mít menu stejnou strukturu, jako ty složky...
Geoget 2
Publikováno 06 January 2009 - 15:33
Publikováno 06 January 2009 - 18:00
Archi1 napsal/a:
Ahojky,
Nastavení a stáhování PQ z poštovního účtu Geogetem jsem úspěšně vyřešil,ale mám trochu jiný dotaz. Na ten stejný účet mě chodí i notifikace z GC, umí je Geoget stáhnout a aktualizovat svoji databázi z těchto notifikací nebo je potřeba čas od času aktualizovat některé PQ.
Notifikace pokud vim GG stahovat neumi, a i kdyby tak by z nich ziskal jen minimum udaju. Dovedu si predstavit ze by na zaklade z toho stahl gpx pro danou kes (pokud jsi PQ) nebo html listing, ale to by asi muselo byt v nejake kooperaci s geojarrym
Takze je treba aktualizovat PQ, beztak i z duvodu zmen stavajicich cache (disable/enable, archivace, zmeny koordinatu, listingu...)
Publikováno 06 January 2009 - 20:13
Zatím jsem to neudělal, ale načetl jsem si PQ do čistého listingu, uložil jako GG seznam a pak načetl ten seznam. Potom se opravdu přidal tag jen ke keším v seznamu. Ale z PQ se to znovu načetlo k jiným keším. Tak fakt nevím....HaLuMa napsal/a:
To je divne, to skutecne nevim, jak by se mohlo stat.
Zkus, pro jistotu, v database-tools dat vacuum and reindex, abychom vyloucili nejaky neporadek v databazi.
Publikováno 06 January 2009 - 20:21
Publikováno 06 January 2009 - 20:31
Samozřejmě, že načítal do prázdného okna... Jenže před tím ze souboru PQ a ted ze seznamu...HaLuMa napsal/a:
Pockej, ty jsi to predtim nenacital do prazdneho okna? ta volba se jmenuje Add By File, tedy kesky podle toho souboru pridava do stavajiciho seznamu!
Publikováno 06 January 2009 - 21:33
Publikováno 06 January 2009 - 23:40
...\Data aplikací\geoget\map\mapa.htmlabych ji mel pres celej monitor, jinak to nejde.
nijak zvlast sem se s tim nebabral, ale bylo by lepsi pokud by slo, nastavit rozmery v procentech a ne v pixelech, aby se roztahla podle toho jake ma kdo rozliseni
Publikováno 07 January 2009 - 8:37
Publikováno 07 January 2009 - 10:21
Publikováno 07 January 2009 - 10:33
Archi1 napsal/a:
Ahojky,
Je možné nastavit při zobrazení kešky v GeoGetu, aby to zobrzovalo více logo od kačerů po nalezení, aspoň 5. Zkoušel jsem to nastavovat a zobrazovalo to jen 1 max. dva logy. Díky
Ukazuje to to co je v databazi. A s kazdym importem se logy do databaze pridavaji. Abys e tam ale nehromadily, tak v nastaveni geogetu si muzes nastavit pravidla na procistovani. (jako ze ti to ma nechavat tvoje vlastni logy, ze toma nechavat posledni log o enable/disable, presun souradnic,... a kolik poslednich cizich logu tam ma zustat.
Publikováno 07 January 2009 - 10:35
Publikováno 07 January 2009 - 17:49
Publikováno 07 January 2009 - 17:56
Publikováno 07 January 2009 - 18:00
To udělám z levého okna to zmizí ,ale zůstává trasa nebo její název stále v v pravém okně.HaLuMa napsal/a:
Z prave casti okna se do dava pryc sipkou smerem vlevo.
Publikováno 07 January 2009 - 20:41
Publikováno 07 January 2009 - 20:49
Publikováno 07 January 2009 - 23:15
stahni si novou verzi: http://mikrom.cz/ind...hp?docs&file=78Pitrus napsal/a:
Nejak se mi v exportu nezobrazuje makro pro GPXBeeline, i kdyz se ve slozce Data aplikaci pro Geoget je potrebny soubor gpxbeeline.gge.pas nachazi. Je to jen u me nebo to je taky u vas?
Publikováno 08 January 2009 - 10:57
Publikováno 08 January 2009 - 11:33
_Tom napsal/a:
1. odstranil jsem pro přehlednost všechna makra s výjimkou gpxsimple.gge.pas
2. Zkontroloval jsem jeho správnost - je OK
3. makro přesto není v seznamu ani na liště
4. Kde je chyba?
toto makro melo v sobe chybu, diky ktere se v osllednich dvou verzich geogetu neprelozi. Nicmene v uplne posledni verzi geogetu byla distribuovana opravena verze tohoto makra.
Ta se ti tam ale nedostala, protoze jsi ta opravena makra bud nenainstaloval, nebo v distdata nebo v datovem adresari mas u tohoto makra nastaveny read-only atribut, takze se ti nedokazalo makro aktualizovat. (A nebo mas u toho souboru nastavene prilis nove datum)
Publikováno 08 January 2009 - 11:42
HaLuMa napsal/a:
_Tom napsal/a:
1. odstranil jsem pro přehlednost všechna makra s výjimkou gpxsimple.gge.pas
2. Zkontroloval jsem jeho správnost - je OK
3. makro přesto není v seznamu ani na liště
4. Kde je chyba?
toto makro melo v sobe chybu, diky ktere se v osllednich dvou verzich geogetu neprelozi. Nicmene v uplne posledni verzi geogetu byla distribuovana opravena verze tohoto makra.
Ta se ti tam ale nedostala, protoze jsi ta opravena makra bud nenainstaloval, nebo v distdata nebo v datovem adresari mas u tohoto makra nastaveny read-only atribut, takze se ti nedokazalo makro aktualizovat. (A nebo mas u toho souboru nastavene prilis nove datum)
Takže pokud ta makra smažu z data i distdata a nainstaluju GG znovu, bude to OK?
Edit: nechal jsem si jen makra, která fungují, ostatní šla pryč, pak jsem (znovu)stáhl poslední GG, nainstaloval (všechny volby instalace zatržené) a situace je stejná. Ani simple gpx, ani pq gpx tam nemám, přestože se soubory s makry ve složkách data i distdata objevily. Soubory mají datum 28.12.2008
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů