Geoget 2
Publikováno 08 January 2009 - 11:46
Publikováno 08 January 2009 - 11:52
HaLuMa napsal/a:
Normalne by melo fungovat jen to,z e to znovu nainstalujes (ale nesmis zapomenout v novem instalatoru mit ta makra zvolena!). Tims e to hodi do distdata a pri prvnim spusteni geogetu by se to z distdata melo aktualizovat i v datovem adresari.
Nefunguje - viz Edit mého příspěvku níže
Publikováno 08 January 2009 - 11:58
_Tom napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
Normalne by melo fungovat jen to,z e to znovu nainstalujes (ale nesmis zapomenout v novem instalatoru mit ta makra zvolena!). Tims e to hodi do distdata a pri prvnim spusteni geogetu by se to z distdata melo aktualizovat i v datovem adresari.
Nefunguje - viz Edit mého příspěvku níže
Navíc přece validátor i předtím hlásil, že makro je v pořádku, takže to byla/je syntaktická chyba, kterou validátor neumí odhalit?
Publikováno 08 January 2009 - 12:07
Publikováno 08 January 2009 - 12:11
Publikováno 08 January 2009 - 12:24
No, nebude problem v tom, ze se jednalo o exportni makra, ktera se v tom moenu i na liste nikdy neukazuji? Ty se ukazuji jen a jen v dialogu pro export.
Publikováno 08 January 2009 - 13:14
HaLuMa napsal/a:
Ted mi to doslo...
No, nebude problem v tom, ze se jednalo o exportni makra, ktera se v tom moenu i na liste nikdy neukazuji? Ty se ukazuji jen a jen v dialogu pro export.
Ano,taky mi došlo, že jsme si mohl takhle naběhnout, ale myslím, že ne.
---
Pravda je, že se v těch makrech orientuju jen s vypětím, které jsem ochoten podstoupit pouze proto, že GG je tak dobrý program.
---
Je ovšem exportní makro a exportní makro. Třeba to pro generování POI mezi exportními makry není, zato je na liště, podobně jako makro pro export pro TomTom-a. Tahle makra jsi nepsal ty, já vím, působí to ale každopádně zmatečně.
Publikováno 08 January 2009 - 15:50
Publikováno 08 January 2009 - 16:02
Publikováno 08 January 2009 - 17:31
Publikováno 08 January 2009 - 18:59
ne, ty makra maji konfiguraci ulozenou u sebe..Archi1 napsal/a:
Když si aktualizuji geoget na novou verzi 2.0.21 ovlivní to nastavení skriptů a maker?
btw: pekne statistiky
Publikováno 08 January 2009 - 19:43
Asi myslíš můj tříděný export. Ten se ale skládá z několika maker, navzájem propojených. Jedno v seznamu exportních najdeš (protože to je exportní makro, viz obrázek, vybraná řádka), druhé najdeš na liště (protože je to GGP makro). Plnou funkčnost má to na liště, to exportní exportuje vybrané keše do jednoho souboru._Tom napsal/a:
.... Třeba to pro generování POI mezi exportními makry není, zato je na liště, podobně jako makro pro export pro TomTom-a. Tahle makra jsi nepsal ty, já vím, působí to ale každopádně zmatečně.
Publikováno 08 January 2009 - 21:30
Copak je za makro tak červená krabička?ProKesTom napsal/a:
Asi myslíš můj tříděný export. Ten se ale skládá z několika maker, navzájem propojených. Jedno v seznamu exportních najdeš (protože to je exportní makro, viz obrázek, vybraná řádka), druhé najdeš na liště (protože je to GGP makro). Plnou funkčnost má to na liště, to exportní exportuje vybrané keše do jednoho souboru._Tom napsal/a:
.... Třeba to pro generování POI mezi exportními makry není, zato je na liště, podobně jako makro pro export pro TomTom-a. Tahle makra jsi nepsal ty, já vím, působí to ale každopádně zmatečně.
Publikováno 08 January 2009 - 22:19
Publikováno 09 January 2009 - 8:05
Aha A já už se těšil, že existuje nějaký pěkný makro na práci s archivovanejma keškama... V GG jim zatím neumím přijít na chuť..mikrom napsal/a:
to je prave ten tridenej export - myslim.
Publikováno 09 January 2009 - 8:42
Publikováno 09 January 2009 - 9:07
sobikovi napsal/a:
Aha A já už se těšil, že existuje nějaký pěkný makro na práci s archivovanejma keškama... V GG jim zatím neumím přijít na chuť..mikrom napsal/a:
to je prave ten tridenej export - myslim.
Co mas za problem s archivovanyma keskama?
Publikováno 09 January 2009 - 9:08
sobikovi napsal/a:
Už se to tady nakouslo... nešlo by v nějaké budoucí verzi GG udělat něco s organizací maker? Natahání ikonek bez ladu a skladu je fajn, ale s přibývajícím počtem maker by asi bylo vhodné zapracovat na jejich organizaci.
Zdá se mi divný, když jsou 3 makra pro jednu věc (hodnocení keší) a rozhází se po liště a nejsou vedle sebe... Rád bych si makra rovnal do skupin a odděloval je např. oddělovačem. Možná by bylo vhodné i nastavení, zda má být makro zobrazeno v seznamu i na liště, nebo jen na liště nebo jen v seznamu...
Ano, neco by s tim udelat slo. Ano, ja bych si to taky rovnal.
Jenze ted jsem nemocny, a tak misto programovani spis polehavam v posteli.
Publikováno 09 January 2009 - 12:11
Bada bum při každým načítání hodnocení....
popis:
http://rapidshare.co...2405/gg2err.txt
jedu to z klíčenky ale místa je na ní habamoc
spadne to vždycky takto s takovýmto výpisem na poslední keši
D.M.
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů