Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#661 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 11:46

Normalne by melo fungovat jen to,z e to znovu nainstalujes (ale nesmis zapomenout v novem instalatoru mit ta makra zvolena!). Tims e to hodi do distdata a pri prvnim spusteni geogetu by se to z distdata melo aktualizovat i v datovem adresari.
  • 0

#662 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 11:52

HaLuMa napsal/a:
Normalne by melo fungovat jen to,z e to znovu nainstalujes (ale nesmis zapomenout v novem instalatoru mit ta makra zvolena!). Tims e to hodi do distdata a pri prvnim spusteni geogetu by se to z distdata melo aktualizovat i v datovem adresari.

Nefunguje - viz Edit mého příspěvku níže
  • 0

#663 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 11:58

_Tom napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

Nefunguje - viz Edit mého příspěvku níže

Navíc přece validátor i předtím hlásil, že makro je v pořádku, takže to byla/je syntaktická chyba, kterou validátor neumí odhalit?
  • 0

#664 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 12:07

verze maker z 28.12. je zcela jiste v poradnu, ted jsem to tu kontroloval, a jsou to presne ta makra, ktera mi tu normalne chodi.
  • 0

#665 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 12:11

Ano, už i mně normálně chodí. Ale proč teď ano a předtím ne? Rozdíl je pouze asi ve dvou restartech GG... Děkuju za pomoc, i když to vlastně začalo jaksi fungovat "samo". Nechápu, čím to bylo, ale hlavně že to je už OK... Asi jsem už na některý věci starý :|
  • 0

#666 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 12:24

Ted mi to doslo...

No, nebude problem v tom, ze se jednalo o exportni makra, ktera se v tom moenu i na liste nikdy neukazuji? :) Ty se ukazuji jen a jen v dialogu pro export.
  • 0

#667 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 13:14

HaLuMa napsal/a:
Ted mi to doslo...

No, nebude problem v tom, ze se jednalo o exportni makra, ktera se v tom moenu i na liste nikdy neukazuji? :) Ty se ukazuji jen a jen v dialogu pro export.

Ano,taky mi došlo, že jsme si mohl takhle naběhnout, ale myslím, že ne.

---

Pravda je, že se v těch makrech orientuju jen s vypětím, které jsem ochoten podstoupit pouze proto, že GG je tak dobrý program. :)

---

Je ovšem exportní makro a exportní makro. Třeba to pro generování POI mezi exportními makry není, zato je na liště, podobně jako makro pro export pro TomTom-a. Tahle makra jsi nepsal ty, já vím, působí to ale každopádně zmatečně.
  • 0

#668 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 15:50

no makro pro TomToma bylo puvodne ciste exportni, ale pak jsem ho udelal takhle, pac je to z exportnich skoro jediny co pouzivam, a tim ze generuje vicero souboru byl jejich export jeste zmatecnejsi (zadejte nazev vystupniho souboru vs. automaticky pojmenovani jako 'Traditional Cache.ov2' atd.)
  • 0

#669 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 16:02

No, makra jsou ruzneho typu. Klasicka exportni makra, jako treba ta mojena GPX, se objevuji prave a jen v dialogu pro export. Historicky posleze byly zavedeny plugin makra, coz je prave to, co se ti objevuje v menu a na liste. moznosti v makrech jsou ale tak siroke, ze i z plugin makra muzes exportovat. je to proste programovaci jazyk umoznujici temer cokoliv.
  • 0

#670 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 17:31

Když si aktualizuji geoget na novou verzi 2.0.21 ovlivní to nastavení skriptů a maker?
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#671 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 17:38

nemelo by.
  • 0

#672 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 18:59

Archi1 napsal/a:
Když si aktualizuji geoget na novou verzi 2.0.21 ovlivní to nastavení skriptů a maker?

ne, ty makra maji konfiguraci ulozenou u sebe..
btw: pekne statistiky B)
  • 0

#673 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 19:43

_Tom napsal/a:
.... Třeba to pro generování POI mezi exportními makry není, zato je na liště, podobně jako makro pro export pro TomTom-a. Tahle makra jsi nepsal ty, já vím, působí to ale každopádně zmatečně.

Asi myslíš můj tříděný export. Ten se ale skládá z několika maker, navzájem propojených. Jedno v seznamu exportních najdeš (protože to je exportní makro, viz obrázek, vybraná řádka), druhé najdeš na liště (protože je to GGP makro). Plnou funkčnost má to na liště, to exportní exportuje vybrané keše do jednoho souboru.
  • 0

#674 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 21:30

ProKesTom napsal/a:

_Tom napsal/a:
.... Třeba to pro generování POI mezi exportními makry není, zato je na liště, podobně jako makro pro export pro TomTom-a. Tahle makra jsi nepsal ty, já vím, působí to ale každopádně zmatečně.

Asi myslíš můj tříděný export. Ten se ale skládá z několika maker, navzájem propojených. Jedno v seznamu exportních najdeš (protože to je exportní makro, viz obrázek, vybraná řádka), druhé najdeš na liště (protože je to GGP makro). Plnou funkčnost má to na liště, to exportní exportuje vybrané keše do jednoho souboru.

Copak je za makro tak červená krabička?
  • 0

#675 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2009 - 22:19

to je prave ten tridenej export - myslim.
  • 0

#676 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2009 - 8:05

mikrom napsal/a:

Aha :( A já už se těšil, že existuje nějaký pěkný makro na práci s archivovanejma keškama... V GG jim zatím neumím přijít na chuť..
  • 0

#677 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2009 - 8:42

Už se to tady nakouslo... nešlo by v nějaké budoucí verzi GG udělat něco s organizací maker? Natahání ikonek bez ladu a skladu je fajn, ale s přibývajícím počtem maker by asi bylo vhodné zapracovat na jejich organizaci. Zdá se mi divný, když jsou 3 makra pro jednu věc (hodnocení keší) a rozhází se po liště a nejsou vedle sebe... Rád bych si makra rovnal do skupin a odděloval je např. oddělovačem. Možná by bylo vhodné i nastavení, zda má být makro zobrazeno v seznamu i na liště, nebo jen na liště nebo jen v seznamu...
  • 0

#678 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2009 - 9:07

sobikovi napsal/a:

mikrom napsal/a:

Aha :( A já už se těšil, že existuje nějaký pěkný makro na práci s archivovanejma keškama... V GG jim zatím neumím přijít na chuť..

Co mas za problem s archivovanyma keskama?
  • 0

#679 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2009 - 9:08

sobikovi napsal/a:
Už se to tady nakouslo... nešlo by v nějaké budoucí verzi GG udělat něco s organizací maker? Natahání ikonek bez ladu a skladu je fajn, ale s přibývajícím počtem maker by asi bylo vhodné zapracovat na jejich organizaci.

Zdá se mi divný, když jsou 3 makra pro jednu věc (hodnocení keší) a rozhází se po liště a nejsou vedle sebe... Rád bych si makra rovnal do skupin a odděloval je např. oddělovačem. Možná by bylo vhodné i nastavení, zda má být makro zobrazeno v seznamu i na liště, nebo jen na liště nebo jen v seznamu...

Ano, neco by s tim udelat slo. Ano, ja bych si to taky rovnal.

Jenze ted jsem nemocny, a tak misto programovani spis polehavam v posteli.
  • 0

#680 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2009 - 12:11

Mám s tím hodnocením drobet proublem....
Bada bum při každým načítání hodnocení....
Vložený obrázek
popis:
http://rapidshare.co...2405/gg2err.txt

jedu to z klíčenky ale místa je na ní habamoc
spadne to vždycky takto s takovýmto výpisem na poslední keši
D.M.
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama