Geoget 2
Publikováno 10 leden 2009 - 14:45
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 10 leden 2009 - 14:55
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 10 leden 2009 - 15:02
Publikováno 10 leden 2009 - 18:00
Hochu, tak tohle mne pěkně nasra... Jestliže vypustím do světa takový produkt jako je GG (a o kterém si myslím že je na dobré cestě), pak musím počítat s tím, že mne to nějaký volný čas bude stát a že s nárustem uživatelů bude ten program muset být víc obecný než jen "můj". Děláš tady ramena, jak je to supr databáze a jak je to lepší než GSAK atd., ale autoři GSAKu všechny podněty berou vážně a realizují je...HaLuMa napsal/a:
Je to tak proto, protoze mi to tak vyhovuje. Pokud chces, aby to bylo jinak, muzes o to slusne pozadat (coz tvoje fnukani okorenene zcestnymi poznamkami nesplnuje ani nahodou!), a ja, az budu mit nekdy naladu, tak s tim neco treba provedu.
Koukam, ze kritizovat umi kazdy, ale respektovat volny cas druhych uz nikdo. Co delate pro druhe vy, ve svem volnem case? Asi by vas taky nebavilo porad jen poslouchat, ze to pro ty druhe, zdarma, delate blbe, ze?
Publikováno 10 leden 2009 - 18:08
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 10 leden 2009 - 18:13
Publikováno 10 leden 2009 - 18:45
sobikovi napsal/a:
Hochu, tak tohle mne pěkně nasra... Jestliže vypustím do světa takový produkt jako je GG (a o kterém si myslím že je na dobré cestě), pak musím počítat s tím, že mne to nějaký volný čas bude stát a že s nárustem uživatelů bude ten program muset být víc obecný než jen "můj". Děláš tady ramena, jak je to supr databáze a jak je to lepší než GSAK atd., ale autoři GSAKu všechny podněty berou vážně a realizují je...
Vzpamatuj se! Geoget, ackoliv je freeware, tak ani nahodou neni znarodneny, a ja uz vubec nejsem neci otrok.
Dva roky tu nedelam nic jineho nez nasloucham svym uzivatelum, sbiram od nich podnety a realizuji je. Podle toho jak sam uznam za vhodne! Ale vytykat mi, ze podnety neberu vazne, to nemuze nikdo soudny vypustit z ust.
Zkus timto tonem davat podnety u GSAKu... vykopnou te, a to i kdyz jej budes mit koupeny. Za tech par dolaru si urcite nenechaji sr... na hlavu. Proc si myslis, ze ja si necham nadelavat na hlavu zadarmo?
Publikováno 10 leden 2009 - 19:35
Publikováno 10 leden 2009 - 21:03
sobikovi napsal/a:
Hochu, tak tohle mne pěkně nasra... Jestliže vypustím do světa takový produkt jako je GG (a o kterém si myslím že je na dobré cestě), pak musím počítat s tím, že mne to nějaký volný čas bude stát a že s nárustem uživatelů bude ten program muset být víc obecný než jen "můj". Děláš tady ramena, jak je to supr databáze a jak je to lepší než GSAK atd., ale autoři GSAKu všechny podněty berou vážně a realizují je...HaLuMa napsal/a:
Je to tak proto, protoze mi to tak vyhovuje. Pokud chces, aby to bylo jinak, muzes o to slusne pozadat (coz tvoje fnukani okorenene zcestnymi poznamkami nesplnuje ani nahodou!), a ja, az budu mit nekdy naladu, tak s tim neco treba provedu.
Koukam, ze kritizovat umi kazdy, ale respektovat volny cas druhych uz nikdo. Co delate pro druhe vy, ve svem volnem case? Asi by vas taky nebavilo porad jen poslouchat, ze to pro ty druhe, zdarma, delate blbe, ze?
Sobíku, Sobíku, občas píšeš, jako by jsi financoval vývoj GeoGetu a ještě dával HaLuMovi něco na přilepšenou na knížku ....
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 leden 2009 - 21:04
Publikováno 10 leden 2009 - 22:27
Publikováno 10 leden 2009 - 22:48
Publikováno 10 leden 2009 - 22:50
GG je opravdu na dobré cestě a je za ním mnoho kvalitní práce. Děkuji.
Publikováno 10 leden 2009 - 22:56
S tím co tady píšeš, nemá počet nálezů nic společného...JotT napsal/a:
Je to trochu off-topic, prece jen tohle je thread venovany hlavne reseni technickych problemu... ale proste mi to neda.. Po vyzkouseni GSAKu vc. nekterych maker i GG a GG2 jsem stale spokojenejsim uzivatelem GG2. A zda se mi neuveritelne, jak hulvatskym zpusobem nekteri z nas "prosi" o zakomponovani jejich pozadavku do programu. Ono to mozna souvisi s jakymsi zhrubnutim cele spolecnosti, kdy pro mnohe je dobry mrav asi prezitkem..
jezis - uz slysim, jak si rikate, co nas tady ten trouba s nalezenou stovkou peskuje..
A pokud mám být ten hulvát já, pak si nepamatuji, kdy jsem o nějakou změnu, doplnění žádal nějakým obzvlášť pohoršujícím způsobem. Asi by jsi to tady nenašel, jelikož vždy jsem psal ve stylu "bylo by dobré... Co kdyby se objevila nová fíčura..." atd.
Je fajn, že ti GSAK vyšel jako horší než GG, ale když už tak už by jsi měl napsat proč. Já to aspoň vždy napsal, proč je GSAK lepší než GG... a vidíš, taky jsem přešel na GG. A jsem spokojenej na 75%...
Publikováno 10 leden 2009 - 23:04
Kolombo, nemám problém s tím, pokud bude GG shareware nebo cokoliv jiného, GSAK jsem si koupil, koupím si když budu přesvědčený i GG...kolombo napsal/a:
Sobíku, Sobíku, občas píšeš, jako by jsi financoval vývoj GeoGetu a ještě dával HaLuMovi něco na přilepšenou na knížku ....
... moje snaha není potopit GG, ale naopak. V mnoha ohledech je lepší než GSAK...
Publikováno 11 leden 2009 - 0:06
Publikováno 11 leden 2009 - 0:17
Publikováno 11 leden 2009 - 0:19
Publikováno 11 leden 2009 - 0:22
Délka řetězce problém neřeší, já potřebuji ten krátký... a jde o ty háčky čárky.. A nebruč. Jako nováček v GG snad mám právo na dotazy, které jsem nikde nenašel.Qnik napsal/a:
jezis marjá...tak snad vyhledavej o kousek delsi retezec ne?! omg...sem kdyz si clovek zajde, tak se akorat nasere..
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů