Co je to "plná podpora pro geocaching" u GPS modulu?!?
Publikováno 20 August 2008 - 23:36
Jestli je to ve FAQ tak se omlouvám, myslím že to tam patří ale nenašel jsem to tam... díky.
Publikováno 20 August 2008 - 23:45
Publikováno 20 August 2008 - 23:59
Publikováno 21 August 2008 - 0:15
Publikováno 21 August 2008 - 6:15
Publikováno 21 August 2008 - 8:32
Publikováno 21 August 2008 - 8:46
To je zvláštní, já mám iTraxxe a tam vše funguje jak má... stejně jako Legend s tím rozdílem, že má daleko lepší citlivost na signál.Radekb napsal/a:
Já jsem částečně zklamán modulem Evolve goTraxx...
Statická navigace je podle mě obecný pojem. Každý výrobce to sice dělá trošku jinak, ale základní princip a účel zůstává stejný.pavels napsal/a:
Někde (už nevím kde, asi na nějakém anglickém fóru) jsem četl, že statická navigace (a její vypínání) je vlastnost čipu Sirf3. Ostatní čipy SN nemají (a tedy logicky není co vypnout)...
Jak už jsem psal, u Sirfu3 si uživatel do nastavení může vlézt sám, u MediaTeku ne a SN by měla být továrně vyplá (Jen mě teda překvapuje popsaná zkušenost s GoTraxx, nemůže to být třeba obslužným programem?), třeba u chipu, který se dává do PDAček HTC, je taky nějaká forma statické navigace a ta je zas továrně zaplá, uživatel s tím nic nenadělá
I u přijímače u-blox, se kterým mám teď možnost pracovat, se dá statická navigace zapnout a dokonce si nastavit rychlost... pravda, nazývají to tedy "Static Hold Treshold", ale pokud nechceme slovíčkařit, na věci to nic nemění.
Publikováno 21 August 2008 - 12:35
alkes napsal/a:
... Jen mě teda překvapuje popsaná zkušenost s GoTraxx, nemůže to být třeba obslužným programem?...
No nevím. Zkoušel jsem HandyGeocaching v mobilu a RichesseGPS a Beeline v MDA a přišlo mi to stejné. Zkusím se ještě pošťourat v nastavení Beeline.
Kdyz s Legendem stojím na místě, tak vidím, jak poloha driftuje. U goTraxx je jako přibitá, případně se mění o pár centimetrů a když se pohybuji hodně pomalu, tak začne ukazovat blbosti.
Publikováno 21 August 2008 - 12:46
Beeline to myslím umí zaznamenat, popřípadě TrekBuddy v mobilu.
Asi před půl rokem jsem dělal něco podobného právě s evolve iTraxx a dopadlo to takhle
Publikováno 21 August 2008 - 15:37
Publikováno 21 August 2008 - 16:22
Díky za tip. Nevím, kdy se k tomu dostanu, ale určitě to udělám.alkes napsal/a:
... Můžeš prosím něčím zaznamenat přímo NMEA výstup z modulu ležícího na jednom místě a přiložit ho sem v texťáku? ...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů