Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - štatistiky do profilu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
626 odpovědí na toto téma

#461 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 13 December 2009 - 20:34

Ak by bola chyba v formatovacom memo tak sa lahko o tom presvedcis ak si prepnes v statistikach krajinu na "sk" a skusit znova generovat preview... Ak problem nie je v tomto, tak muselo dojst k chybe dakde v zaverecnom bloku ...len mi je divne preco sa generovanie zastavilo, pretoze ked pozeram do zdrojaka tak malo pokracovat aj napriek tejto chybe... Po tejto chybe sa pls prepni na page "Programove info" a skopiruj poslednych 5-6 riadkov z memo a daj ich sem, malo by tam byt miesto pokial to prislo a budem vediet skor poradit...
  • 0

#462 jfvachovi

jfvachovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 13 December 2009 - 22:49

Takze - problem vyresen. Prepnula jsem na slovenstinu, generovani se opet zastavilo. Prepla jsem tedy jazyk zpet na cestinu a vygenerovalo se to v pohode... :)
  • 0

#463 polas_CZ

polas_CZ

polas_CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2009 - 16:05

Zdravím program funguje bezvadně,ale teď mám problém s tvorbou mapky okresů Rakouska - provedl jsem spočítání okresů,ale nepomáhá a začíná mi vadit nepřesnost české mapy..lze s tím něco udělat? ; díky za program,hezké vánoční svátky...
  • 0
Cogito ergo sun ...

#464 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2009 - 17:50

2009.12.19.17 Update Toto nie je inštalačka ! ================== bug1=zvacsene okno v statistikach aby boli dostupne vsetky volby bug2=export pre GeoKuk bez encodovania riadiacich znakov ================== @polas.. S tymi mapkami je to tazke, budes si to musiet dopasovat sam, aby si bol spokojny. Map subor je vysledny ciachovaci subor ktory sa pouziva v Oziexploreri a ked Ti to bude pasovat mozes to dat k dispozicii vseetkym...:)
  • 0

#465 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 21 December 2009 - 21:10

2009.12.21.21 Update
Toto nie je inštalačka !
==================
add1=podpora bookmarkov - na obrazovke Iné hľadania/Nearest/
==================

• 0

#466 polas_CZ

polas_CZ

polas_CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 22 December 2009 - 20:18

Ahoj,tak mapa již funkční..defaultně tam bylo 30,30 a stačí dát na 0,0.. ;) Ještě musím rozchodit to Rakousko,stále to nějak nechce pracovat.. konkrétně mám 1 v Nieder Ostereich a 2 ve Vídni

Vložený obrázek
  • 0
Cogito ergo sun ...

#467 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 24 December 2009 - 23:51

2009.12.22.19 Update - vianočná verzia
Toto nie je inštalačka !
==================
Vianočná verzia obohatená o nový graf hiistórie všetkých nálezov zobraziteľných na google mapách
==================
Tu si mozete pozriet historiu nasich nalezov na google mapke

Príjemné prežitie vianočných sviatkov a štastný Nový rok!

• 0

#468 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2009 - 0:11

Nějak mi přestal fungovat výpočet počtu keší v okresech. Na první pohled mám nastavení stejné jako před tímto problémem. :(
  • 0

#469 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2009 - 0:29

Po spusteni spocitania Statistiky/okresy/Spocitaj pocty v okresoch sa pocty zapisu do suboru Mozigo\Regiony\PoctyOkresy_Sk.txt alebo PoctyOkresy_Cz.txt alebo PoctyOkresy_Au.txt Toto Ti nefunguje? Skus si spustit v offline hladani kontrolu indexov, okresov...
  • 0

#470 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2009 - 0:47

Tyto složky tam mám (Mozigo\Regiony\PoctyOkresy_Sk.txt alebo PoctyOkresy_Cz.txt ), ale po otevření je tam jen název okresu bez čísel. Kromě těchto souborů jsou ve složce ještě tyto soubory: (Mozigo\Regiony\Okresy\CR_okresy ... SVK_okresy ...\bmp) V těchto souborech jsou už i čísla. Během Offline hledání jsem získal nulové počty. Objeví se zpráva: chyba v indexe
  • 0

#471 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2009 - 0:56

No tak to sa Ti musel poskodit allgc.gci subor - basic indexovy subor o vsetkych ekskach ...Ak je to tak , mozes si ho nechat spatne vytvorit z gc zaznamov. Tento subor musi mat tak 6-8MB podla poctu listingov ktore mas na disku... Vygenerovanie najdes tiez na obrazovke offline hladania - mackadlo "Vytvor index z GC". Predtym vsak pre istotu zazalohuj svoj povodny /asi poskodeny/ allgc.gci dakde inde...Generovanie bude asi trvat dost dlho...pretoze sa musia nacitat vsetky gc zaznamy/subory spracovat a znova zapisat. Inak tuto funkciu som uz daaavno nepouzil, dufam ze funguje:)
  • 0

#472 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2009 - 1:00

Aha, dívám se, tento soubor je dost malý. Zkusím to. Dík.
  • 0

#473 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2009 - 8:19

Som si vedomý, že táto metóda má svoje nedostatky, pretože predpokladá, že každý bude mať stiahnutú aktuálnu celú ČR a tým pádom bude mať aj správne počty kešiek v jednotlivych okresoch a tým pádom aj v krajoch, pretože MoZiGo príslušnosť ku kraju neurčuje zo súradníc ale z okresov. Toto napr. pre Slovensko zatial nie je žiaden problém, ale u Vás? Celkom vážne som sa zaoberal možnosťou túto časť štatistiky vyhodiť ale potom som si povedal, že predsa to si môže rozhodnúť každý sám tak, že toto nepoužije. Sú kešeri, ktorý vďaka skutočnosti, že kešky sa časom archivujú, majú počet nájdených v okrese vačší ako je aktuálny počet "živých", čiže ich úspešnosť je vačšia ako 100% Súbor poctyokresov_cz.txt sa generuje len na poziadanie, štatistika percentualnych počtov v okrese sa dá "doladiť" ručným zásahom do tohoto súboru. 1.Riešením by mohlo byť "zavesenie" počtu kesiek v okresoch kdesi na webe, ale tu vzniká otázka, kto to bude aktualizovať? 2.Selektívne "vyhodenie" stĺpca s percentami - jednoducho podľa toho kto má akú snahu si udržiavať kompletnu dbazu kešiek za celý štát. Trochu viac som sa rozpísal o tomto "probléme", snáď tu nájdu odpoveď Tí, čo u mňa reklamóvali nereálnosť tejto časti štatistiky.
  • 0

#474 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2009 - 9:26

Po generování nového indexu vzniknul soubor větší, ale počty keší v okresech nedosáhly původní výše. Použil jsem protozáložní soubor allgc.gci a opět jsem provedl generování. Soubor se zvětšil. Zdá se, že to funguje. :) Jenom nevím, jak se mohlo stát, že se poškodil. :o :( ............................................................................................... Chápu princip výpočtu poměru keší v jednotlivých okresech. Vzhledem k tomu, že se pohybuji nejčasteji ve 4 až 5 okresech, tak není takový problém, udržovat si jej aktuální. Ostatní části ČR nejsou pro mne (momentálně) až tak důležité. ;) :)
  • 0

#475 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1146 příspěvků(y)

Publikováno 01 January 2010 - 1:32

Mám problém s generováním statistik. "Statistika nedokoncená - koniec generovania" V obrazovce na generování statistik mi to ukazuje "Počet bytov: 215101
  • 0

#476 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 01 January 2010 - 8:06

Zial, z toho co si napisal sa neda zistit nic, predsa pocet bytov ma kazdy iny... Predpokladam, ze Ti nejde ani Generuj preview. Skus postupovat metodou vypinania sekcii az prides na to, ktora to sposobuje... Program zapisuje do memo na zalozke Programove info... Skopiruj posledne riadky co je tam zapisane, z toho by som vedel zistit kde to este bolo O.K. a kde to asi zhavarovalo.
  • 0

#477 karelbela

karelbela

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 01 January 2010 - 11:24

Logoval jsem dneska rano, nasledně jsem dělal statistiku a všechno OK. Klama dala by se udělat suma za prokešovaný rok? Dik.
  • 0
když vidím díru, musím do ni.

#478 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 01 January 2010 - 12:31

Sumar za roky v grafoch tam predsa je ... Aky iny sumar mas na mysli, skus popisat blizsie...
  • 0

#479 karelbela

karelbela

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 01 January 2010 - 12:53

No možná sem jeden ze sta co ho nechame ;) Příklad. 2008 ----- 120 keší 2009 250 kešek 2010 2010 k.. V grafu mi připadá že nezjistím počet za kalendářní rok.
  • 0
když vidím díru, musím do ni.

#480 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 01 January 2010 - 21:38

Doplnil som štatistiku o
Tabuľka nálezov podľa typu a podľa roku
Nájdete ju v Štatistikach/Historia...