Spolupráce na WIG
Vytvořeno od
Dadnson
, Sep 08 2008 21:34
7 odpovědí na toto téma
Publikováno 08 September 2008 - 21:34
Zdravím všechny. Po dlouhé pauze mě už docela svrbí dlaně a chtěl bych jako jubilejní desítku založit WIG. Příběh mám i s celkem efektní pointou, s ambicemi překonat Matrix, v realizaci klasické multi tomu ale vadí několik 0,1Mi konfliktů na předpokládaném místě, což by WIG vyřešilo v pohodě, protože pokud se domnívám správně, na aktivní zóny se pravidlo nevztahuje. Uvítal bych co-produkci s někým, kdo už se skamarádil s builderem a "hodil by to do stroje", z časových důvodů by to u mě bylo určitě na týdny. Kdyby se nějaký odvážlivec našel, nechť pošle mail. Díky
Publikováno 08 September 2008 - 21:41
pokud je stage Answer to question, tak se to pravidlo neuplatní ani u multiny, ne ?
Publikováno 08 September 2008 - 21:48
Fénix napsal/a:
pokud je stage Answer to question, tak se to pravidlo neuplatní ani u multiny, ne ?
to sice ano, ale tady je skoro na každé stage potřeba schránka s instrukcemi.
Publikováno 08 September 2008 - 22:22
ahoj daddy
zkus napsat sutechovi, programoval hradnikovi sareckou kes. třeba ho to jeste neslozilo a sel by do další

Publikováno 09 September 2008 - 10:01
Škoda že momentálně nemám vůbec čas, jinak bych do toho i šel :|
Publikováno 09 September 2008 - 14:45
Tak to uz se tesim. Dadnsonovky jsou moc pekne kesky.

Publikováno 11 September 2008 - 23:17
Dain & Olik napsal/a:
ahoj daddyzkus napsat sutechovi, programoval hradnikovi sareckou kes. třeba ho to jeste neslozilo a sel by do další
Daine díky, Sutech se mi dokonce ozval první a vypadá to, že to je přesně ono. Takže snad se nám něco podaří společně spáchat.

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů