nouzové obnovení provozu
Publikováno 23 září 2008 - 12:17

Publikováno 23 září 2008 - 12:22
Publikováno 23 září 2008 - 12:23

Publikováno 23 září 2008 - 12:26
Publikováno 23 září 2008 - 12:27
Publikováno 23 září 2008 - 12:31
V.O.S.K. napsal/a:
kdo je pro zruseni nema nic snazsiho nez sem nechodit, ne?
Pokud bude nekdo ochoten to provozovat, ja jsem pro zachovani v jakekoliv a co nejsirsi podobe, komu to tady vadi, tak at odejde a nezvysuje provoz.
Problém je, že není nikdo, kdo by to byl ochotný provozovat (viz Pepovy postesky výše) a není nikdo kdo by to byl ochotný platit v takové míře, jak je trafikem vyžadováno.
Hlásíš se dobrovolně ?
Publikováno 23 září 2008 - 12:32
Vzhledem k vytizenosti uz nemam cas na to delat technickou podporu pro Colorado, wherigo a pod. a proto uz nejsem pro toto forum a tim padem gc.cz nijak uzitecny

alicek napsal/a:
Je zajímavé, že po zrušení fora nejvíce volají ti, kdož tam napsali 800+ příspěvků. Nechcete se touto cestou zbavit svojí závislosti? Já jsem se na foru občas dozvěděl mnoho zajímavého (o existaci nových fimrware a problemech s ním, o zajímavých programech jako je MoZiGo a jeho optimalizovator, o založení Czech Geodetic Points atd...). Pro rušení bych nebyl
Publikováno 23 září 2008 - 12:41
Mám teď přístup k serveru, takže monitoruju mysql. Tak třeba do toho proniknu a zjistim kritický místa. Jinak celý den je connection using na 3% všechno v pohodě běží a pak najednou to vyskočí na 90%, dotazy se začnou blokovat a celý to stojí.Robert-Antonio von Barrandoff napsal/a:
Takže se připojuji k Markovi, že hlavní pes je zakopán v PHPFusion.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 23 září 2008 - 12:54
pepa.z.pocernic napsal/a:
Mám teď přístup k serveru, takže monitoruju mysql. Tak třeba do toho proniknu a zjistim kritický místa. Jinak celý den je connection using na 3% všechno v pohodě běží a pak najednou to vyskočí na 90%, dotazy se začnou blokovat a celý to stojí.Robert-Antonio von Barrandoff napsal/a:
Takže se připojuji k Markovi, že hlavní pes je zakopán v PHPFusion.
indexovací roboti? Na našem foru takhle dělali paseku.
Jinak prosímvás diskusi nerušit

Publikováno 23 září 2008 - 12:55
Publikováno 23 září 2008 - 12:58
ohledne coinu keseri sobe nebo prezivanim reklam i nejakym tim paypalem - takto rad sajtu podporim, vzhledem k tomu, ze webum nerozumim vubec, tak asi bych byl houby platnej. moje povolani je nekde uplne jinde, kazdej pomaha tim, co umi, ja sovje povolani se snazim uplatnovat treba pri tvorbe kesek.mitak napsal/a:
Problém je, že není nikdo, kdo by to byl ochotný provozovat (viz Pepovy postesky výše) a není nikdo kdo by to byl ochotný platit v takové míře, jak je trafikem vyžadováno.
Hlásíš se dobrovolně ?
Ja rikam za sebe, ze by mi tahle stranky chybely, rad sem chodim a mapa je stokrat lepsi nez ta groundspeakova, aspon pro me (tisknu si ji, kdyz nekam jedu atp.)
Kolikze ten profihosting stoji, 1500 mesicne, kolik lidi by to chtelo zachovat? Netusim, kolik se da vydelat na reklame, ale vzhledem k poctu pristupu na sajtu...
Publikováno 23 září 2008 - 13:02
V.O.S.K. napsal/a:
Kolikze ten profihosting stoji, 1500 mesicne, kolik lidi by to chtelo zachovat?
spíš za rok

Publikováno 23 září 2008 - 13:03

Publikováno 23 září 2008 - 13:08
Zkus si přečíst předchozí příspěvky. Např. jeden od admina Pepy:Fénix napsal/a:
V.O.S.K. napsal/a:
spíš za rok
Zkusil jsem oslovit hostingy z vrcholu jednoho žebříčku dostupnosti a po sdělení zátěže mi nabízeli tarify za 700kč/měsíc nebo dedikovaný server. V tomto cenovém limitu jsem dostal i jedno vyjádření ve stylu "když nedojde k zátěži, není problém", což pro mě není zrovna moc uspokojivá a konkrétní odpověď.
Publikováno 23 září 2008 - 13:09
Publikováno 23 září 2008 - 13:14
Publikováno 23 září 2008 - 13:14
abakus napsal/a:
...A je obecný trend, že zkušení a znalí kačeři se do diskuzí zapojují čím dál méně....
Na druhou stranu se tito zkuseni kaceri vetsinou uz znaji mezi sebou takze spolu komunikuji vetsinou jinak nez pres toto forum. V pripade, ze nekdo nema moc moznosti se ucastnit eventu tak jeho jediny proniknuti do teto komunity spociva prave ve foru, pripadne v nahodnym potkavani lidi u krabek.
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 23 září 2008 - 13:20
Publikováno 23 září 2008 - 13:21
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 23 září 2008 - 13:24
mitak napsal/a:
Zkus si přečíst předchozí příspěvky. Např. jeden od admina Pepy:Fénix napsal/a:
V.O.S.K. napsal/a:
spíš za rok
Zkusil jsem oslovit hostingy z vrcholu jednoho žebříčku dostupnosti a po sdělení zátěže mi nabízeli tarify za 700kč/měsíc nebo dedikovaný server. V tomto cenovém limitu jsem dostal i jedno vyjádření ve stylu "když nedojde k zátěži, není problém", což pro mě není zrovna moc uspokojivá a konkrétní odpověď.
chce to identifikovat a eliminovat příčiny zátěže, která se zdá být fakt prapodivně vysoká. Jedeme forum v phpBB, návštěvnost má, od boku, poloviční ? a jedem u banánů za jejich hosting 75Kč za měsíc, po zavedení darů od návštěvníků zvažujeme změnu na VIP 175Kč za měsíc.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů