A pro zajímavost zasílám svůj log, podrobně vyprávějící, jak trávím psy

Publikováno 30 říjen 2008 - 12:35
Publikováno 30 říjen 2008 - 13:38
gord napsal/a:
Mozna se omluvit take te pani
Publikováno 31 říjen 2008 - 1:10
Ani jednu jeste nemam, ale hromadny wherigoodlov se mi zalibil a kdyz je ten Pes v ohrozeni...zlicinaci napsal/a:
nebo wherigo Jako dr. Watson: Pes Baskervillsky GC1G67D, ovšem tam bychom museli být dřív než sutech, protože ten by se psem udělal rázný konec
Publikováno 31 říjen 2008 - 7:07
V sedm je ještě moc hezky a navíc jsem v práci. Navrhoval bych oblíbený čas ve 20:00, na výchozích souřadnicích Psa.Heulwen napsal/a:
Ani jednu jeste nemam, ale hromadny wherigoodlov se mi zalibil a kdyz je ten Pes v ohrozeni...zlicinaci napsal/a:
nebo wherigo Jako dr. Watson: Pes Baskervillsky GC1G67D, ovšem tam bychom museli být dřív než sutech, protože ten by se psem udělal rázný konecPustim se do okolnich mystereka navrhuji sraz na Proseku na vychozich souradnicich treba v tu stredu v sedm. Hlasi se nekdo dobrovolne?
Publikováno 31 říjen 2008 - 8:04
Heulwen napsal/a:
.. ale hromadny wherigoodlov se mi zalibil a kdyz je ten Pes v ohrozeni...Pustim se do okolnich mystereka navrhuji sraz na Proseku na vychozich souradnicich treba v tu stredu v sedm. Hlasi se nekdo dobrovolne?
Publikováno 31 říjen 2008 - 9:33
gord napsal/a:
No jo, ale nepsalo se tu neco o Sutechovu psu?
Publikováno 31 říjen 2008 - 11:08
Publikováno 31 říjen 2008 - 16:53
Publikováno 31 říjen 2008 - 17:03
Publikováno 31 říjen 2008 - 18:43
Dain & Olik napsal/a:
bych se jen ozval s namitkou, ze pes je ve vysocanech, takze ho na proseku tezko najdete (leda by se zabehnul)
Publikováno 31 říjen 2008 - 18:51
Heulwen napsal/a:
Dain & Olik napsal/a:
bych se jen ozval s namitkou, ze pes je ve vysocanech, takze ho na proseku tezko najdete (leda by se zabehnul)
Ahaa, takze pojedu jinym metrem, to je dobre vedetTakze v osm tam.
Jsem rada, ze jsme se shodli na tom, ze Sutech pujde vepredu
Publikováno 31 říjen 2008 - 19:01
To zní jako plán!Dain & Olik napsal/a:
Heulwen napsal/a:
Dain & Olik napsal/a:
ale kdyz vyrazis o fous driv preci jen na prosek, priblizis se autobusem na stanici kelerka (smer na palmovku, bacha je na znameni) tak pes uz je jen kousek s kopecka a pritom muzes pobliz ulovit 2 tradicni a 2 mysterky
Publikováno 31 říjen 2008 - 19:13
Heulwen napsal/a:
To zní jako plán!Dain & Olik napsal/a:
Heulwen napsal/a:
Dain & Olik napsal/a:
ale kdyz vyrazis o fous driv preci jen na prosek, priblizis se autobusem na stanici kelerka (smer na palmovku, bacha je na znameni) tak pes uz je jen kousek s kopecka a pritom muzes pobliz ulovit 2 tradicni a 2 mysterky
A ani jsem ho nemusela vymyslet sama
Dik!
Publikováno 31 říjen 2008 - 21:01
Publikováno 31 říjen 2008 - 21:13
Publikováno 31 říjen 2008 - 21:50
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů