GgStat
Publikováno 26 leden 2009 - 23:05
Publikováno 27 leden 2009 - 0:04
To sobikovi Spis ne, stejne funkce se pouziva pro vice ruznych tabulek a i tak velikost profilu znacne narusta. Navic nevim jak odkazovat primo na profil uzivatele bez guid.
Pro sirku sloupce plati to samy, zmena se aplikuje vsude. Spis asi prejmenuju ten "Temporarily Disable Listing" na "Temporarily Disable".
P.S. To je zajimavy, ze will attend je mnohem vyssi nez attended.
Publikováno 27 leden 2009 - 7:42
MaFa napsal/a:
To kolombo zkus se podivat primo do tabulky geolog, takhle naslepo ti asi tezko reknu, jaky problem mas v databazi, ja jsem u dotycneho nasel 12x found na tvych kesich, takze je asi nasel vsechny.
Pokud si stahnu jeho (czNeo) nálezy do GeoGetu, tak všechny nemá, má jich nalezených jen 8. K podobnému výsledku jsem došel i včera, kdy jsem prohledával kompletní výpisy listingů, jen jsem si nepsal které má a které nemá.
Zato jsem tam našel write note a logy typu: Nalezeno společně s czNeo ...
Můžeš mi upřesnit tabulku geolog ??? Nějak nevím, kam se mám podívat.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 27 leden 2009 - 8:00
MaFa napsal/a:
Navic nevim jak odkazovat primo na profil uzivatele bez guid.
http://www.geocaching.com/profile/?u=gordici
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 27 leden 2009 - 8:11
kolombo napsal/a:
[Můžeš mi upřesnit tabulku geolog ??? Nějak nevím, kam se mám podívat.
Ma na mysli primo tabulku v databazi geogetu. Podivat se na ni da treba pomoci SQLite Manager (plugin do FF). Je tim ale krome prohlizeni mozne provadet i zasahy do databaze, takze opatrne.
GeoGet:
Publikováno 27 leden 2009 - 10:10
GCXPBA 13 Sep 08
GCYDYA 06 Jul 08
GC1C1EQ 03 Jun 08
GCXMDE 09 Mar 08
GCY8ZB 04 Mar 08
GCWRC3 27 Jan 08
GC12D3Z 11 Jan 08
GCW8B7 09 Dec 07
GCY9EK 27 Oct 07
GCPR3J 21 Oct 07
GC135M8 21 Oct 07
GCP64H 06 Oct 07
Publikováno 27 leden 2009 - 11:41
MaFa napsal/a:
To kolombo czNeo nasel nasledujici kese by kolombo a ma tam Found it => 12xFound it + 1x Write Note + 2x se objevil v textu, to porad nesedi na tvych 14 a neni mi jasne, jak jsi kontroloval jeho nalezy, ze jsi jich nasel jenom 8. Pro jistotu vypisuji vsechny jeho nalezy na tvych kesich.
Dal jsem v GG stahnout a zobrazit nálezy daného uživatele.
Večer doma to projdu ještě jednou a hlavně zkontroluju, co přesně je natažené v GeoGetu u jednotlivých keší za listingy.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 27 leden 2009 - 20:53
kolombo napsal/a:
MaFa napsal/a:
To kolombo czNeo nasel nasledujici kese by kolombo a ma tam Found it => 12xFound it + 1x Write Note + 2x se objevil v textu, to porad nesedi na tvych 14 a neni mi jasne, jak jsi kontroloval jeho nalezy, ze jsi jich nasel jenom 8. Pro jistotu vypisuji vsechny jeho nalezy na tvych kesich.
Dal jsem v GG stahnout a zobrazit nálezy daného uživatele.
Večer doma to projdu ještě jednou a hlavně zkontroluju, co přesně je natažené v GeoGetu u jednotlivých keší za listingy.
Tak v GeoGetu je to takhle, už mám první zdvojený log:
21.10.2007 czNeo Found it:
12:00 ve spolupraci s Rafael_cz
Moc hezke misto a krasny vyhled. Uz jsem tu dloooooooho nebyl, diky za pripomenuti Kolombo. Jinak rad bych pripomnel jeste hymnu teto slavne trampske osady, kterou slozil Wabi Ryvola: Island
(visit link)
Je to jedna z mych nejoblibenejsich trampskych pisnicek.
TNLNLS
21.10.2007 czNeo Found it:
12:00 ve spolupraci s Rafael_cz
Moc hezke misto a krasny vyhled. Uz jsem tu dloooooooho nebyl, diky za pripomenuti Kolombo. Jinak rad bych pripomnel jeste hymnu teto slavne trampske osady, kterou slozil Wabi Ryvola: Island
"http://www.diskograf...stopa/island/".
Je to jedna z mych nejoblibenejsich trampskych pisnicek.
TNLNLS
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 27 leden 2009 - 21:04
Publikováno 27 leden 2009 - 21:44
HaLuMa napsal/a:
A na webu to zdvojene neni?
V takovem pripade se ti to mozna zdvojilo tak, ze jsi nekdy importoval ze zdroje, u ktereho neni ID logu, podle ktereho se v Geogetu identifikuji jednotlive logy a odstranuji duplicity.
U jinych kesek, pokud mas nastavenou redukci poctu logu, tak tyhle veci postupne vymizi, ale u vlastnich kesek se nic neodmazava, takze to tam zustane strasit.
Zkus u te kese smazat listing a naimportovat to HTML s kompletnimi logy znova. Melo by se to tim opravit.
Smazání listingu a opětovný import pomohlo.
Dík.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 28 leden 2009 - 7:18
GeoGet:
Publikováno 28 leden 2009 - 8:41
Pochopitelne, aby tohle fungovalo, musi GG nekdy vsechny ty tve logy uvidet. Pokud importujes ze svych PQ, pak neni problem, tam mas vzdycky vsechny tve logy. Pokud importujes jinak, tak se ti muze stat, ze nejaky tvuj log prosvihnes.
Publikováno 28 leden 2009 - 9:00
HaLuMa napsal/a:
Ale vzdyt GG tohle uz davno dela! (ve vychozi konfiguraci - jde to vypnout...) Viz. Nastroje -> Nastaveni -> Informace o kesce -> Logy u kesek
No vidis, toho jsem si nevsiml (nebo nepochopil?). Tak v tom pripade to mas bez prace a je to na nas, abychom se s tim poprali. Co ty na to MaFo? Jeden kratinky select navic ?
GeoGet:
Publikováno 28 leden 2009 - 9:08
Publikováno 28 leden 2009 - 19:31
Publikováno 28 leden 2009 - 19:49
Nová verze je tady - 1.1.15
* Oprava histogramu výšek
* Zkrácen Temporarily Disable Listing
* Přidány proměnné MYALLCACHESFOUND,MYALLCACHESDNF
* Přidána zajímavá čísla vlastních keší - MySomeNumbers
* Přidána modifikovatelná tabulka MyOwnCustomizedList
* Možnost modifikovat tabulku vlastních keší MYOWNTABLE
* Pro ty co mají potøebu logovat jednu keš vícekrát %FOUNDLOGS%
Publikováno 28 leden 2009 - 22:20
Publikováno 28 leden 2009 - 22:30
to je právě schválně, aby se tam nepletlo něco co nemá. Do nějakého pattern matchingu se mi moc nechce, asi by se to špatně ladilo. Vždyť to naplníš jenom jednou, tak to snad zvládneš. Určitě rychlejc, než bych já naprogramoval ty hvězdičky.MYCACHESOWNER: je nutné přesná shoda s polem Author, což v našem případě znamená vypsat všechny možné kombinace autorů a spolupracovníků.
Spíš to vidím na přepínač zobrazit-nezobrazit jako je u roků.A možnost nezobrazovat archivované (z vlastních)?
Co já vím, tak locationless se ignorují a virtual si můžeš odignorovat pomocí IGNOREBYDISTANCE GCVD37 ...A ve výpočtech vzdáleností a pod. ignorovat LocationLess a Virtual?
Pokud máš pocit, že to počítá nějakou keš, kterou nemá, tak mi sem prskni její ID, já žádnou locationless nemám.
Publikováno 28 leden 2009 - 22:40
Publikováno 28 leden 2009 - 22:46
Až na GC16BYR. Tu mi to nezobrazí, přestože mám vypsaného celého Autora. Že by dlouhý řetězec?MaFa napsal/a:
to je právě schválně, aby .. Určitě rychlejc, než bych já naprogramoval ty hvězdičky.MYCACHESOWNER: ..
Paráda.MaFa napsal/a:
Spíš to vidím na přepínač zobrazit-nezobrazit jako je u roků.A možnost nezobrazovat archivované (z vlastních)?
Myslím, že šlo o virtuálky, v IGNOREBYDISTANCE je mám, jen jsem uvažoval, co by se mohlo hodit.Co já vím, tak locationless ...., já žádnou locationless nemám.ignorovat LocationLess a Virtual?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů