Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#581 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 28 January 2009 - 23:02

Až na GC16BYR. Tu mi to nezobrazí, přestože mám vypsaného celého Autora. Že by dlouhý řetězec?

Kdepak, to je to velký Š. Nějak mě nenapadlo dekódovat CP i tady. Ale už jsem to opravil a funguje to - tedy alespoň s touhle keší.
  • 0
MaFa

#582 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 28 January 2009 - 23:10

Všiml jsem si možná chybičky v ostatních číslech. Předpokládám, že nejmladší keš je keš, kterou jsem nalezl co nejdříve po publikaci, tedy teoreticky FTF... mám tam nějakou keš, i když mám nějaká ta FTF a tedy by tam měla být některá z těch keší. U FTF keší mám vyplněné časy nálezu, takže nevím kde by mohl být problém... nebo snad toto číslo chápu nějak špatně? Aha... už to vidím. Ono to je datum založení keše..
  • 0

#583 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 28 January 2009 - 23:40

Menší postřeh.. ;)
Naše kešky:
- I v nadpisu nad ikonou keše je asi zbytečný
- nebylo by lepší pořadí ikona, kod, nazev, terén, obtížnost, zveřejněno?

Naše kešky pod drobnohledem:
pěkné :D
- v zajímavých číslech máme na našich keších 149 DNF, ale v tomhle přehledu je všude nula a ani součet nalezeno nějak nesouhlasí...
- min log 1 znak.. nenašel jsem takový
- průměrný log na 13 desetinných míst? není škoda toho prostoru. Myslím, že stačí na celé číslo...
- směr kešky šipka od domova fajn, ale chtělo by to tam i světovou stranu..
- kod bych vyhodil a dal tam radši název, to víc řekne.. prostoru na vyšetrení je tam dost.

• 0

#584 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 28 January 2009 - 23:53

Vím, že to mohu naprogramovat asi sám, ale to neumím... námět na statistiku.. Nálezy podle vzdálenosti v km z domácích souřadnic
  • 0

#585 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 0:23

PROBOHA sobiku !!!!!

- I v nadpisu nad ikonou keše je asi zbytečný

LANG_MY_CACHE_Icon I
dej si tam co chces

- nebylo by lepší pořadí ikona, kod, nazev, terén, obtížnost, zveřejněno?

MYOWNTABLE Icon Code Name Terrain Difficulty Published
MyOwnCustomizedList Sobikovo pozadavky
dej si tam co chces

- v zajímavých číslech máme na našich keších 149 DNF, ale v tomhle přehledu je všude nula a ani součet nalezeno nějak nesouhlasí...

Jo, nějak jsem to zapomněl počítat

- min log 1 znak.. nenašel jsem takový

není to ve znacích ale ve slovech

- průměrný log na 13 desetinných míst? není škoda toho prostoru. Myslím, že stačí na celé číslo...

chybička, už je to jenom na jedno desetinný místo

- kod bych vyhodil a dal tam radši název, to víc řekne.. prostoru na vyšetrení je tam dost.

vždyť můžeš

Nálezy podle vzdálenosti v km z domácích souřadnic

Myslíš tím jednu z prvních tabulek?
FindsByDistance Nálezy podle vzdálenosti od domova

Možná by nebylo špatný si přečíst manuál.

• 0
MaFa

#586 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 8:28

Sorry B) a díky za nakopnutí - v obou směrech. Přiznávám, manuál jsem nečetl a pro příště budu číst ;) Jak se ale zdá, tak Nálezy podle vzdálenosti od domova se chová špatně. Viz. popiska u poslední hodnoty, tj. >150.. mělo by tam být správě >200,jelikož 200 je poslední nastavená hodnota... Hodnota pak jako taková se zdá být správně.
  • 0

#587 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 8:53

popiska u poslední hodnoty, tj. >150.. mělo by tam být správě >200,jelikož 200 je poslední nastavená hodnota...

To je pravda, mrknu se na to, misto posledni to ukazuje predposledni
  • 0
MaFa

#588 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 13:37

MaFa napsal/a:

popiska u poslední hodnoty, tj. >150.. mělo by tam být správě >200,jelikož 200 je poslední nastavená hodnota...

To je pravda, mrknu se na to, misto posledni to ukazuje predposledni

Ještě jsem koukal, že u Nálezy podle typu je zbytečně dlouhý text u CITO keší.. dalo by se to asi taky zktrátit...
  • 0

#589 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 13:50

Někde jsem viděl ve splitu2 Graf obtížnost / terén, ale nedaří se mi to do toho dostat... neporadíte prosím někdo správné nastavení? Divně se chová i Nálezy v denních hodinách... počet keší nesouhlasí. Předpokládám, že je to proto, že nemám u mnoha vyplněný čas nálezu, resp. je tam implicitní hodnota 0:0, tudíž bych je všechny čekal ve sloupečku 0 a ne že tam nebudou... A podle všeho se nepočítá Age a VisitsDay do MYOWNTABLE
  • 0

#590 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 13:57

cas 00:00 se bere spise jako nevyplneny cas, a tak je logictejsi je do grafu nezahrnovat, prave proto aby tam nebyl nesmyslny sloupec u pulnoci. ;)
  • 0

#591 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:12

Někde jsem viděl ve splitu2 Graf obtížnost / terén, ale nedaří se mi to do toho dostat... neporadíte prosím někdo správné nastavení?

Ma to gord, a musis si nastavit sirku pomoci WIDTHNEXT

Ještě jsem koukal, že u Nálezy podle typu je zbytečně dlouhý text u CITO keší.. dalo by se to asi taky zktrátit...

No muzu z toho udelat CITO

Divně se chová i Nálezy v denních hodinách... počet keší nesouhlasí.

Co tim myslis divne? Chova se to jak ma, pokud neni cas nalezu vyplnen, tak se nepocita. Divny by bylo jakykoliv jiny chovani.

Jestli se nepletu, tak cas 0:00 se zapocita do grafu, pouze nevyplneny cas se nepocita. Vim, ze jsem na to delal nejakou podminku, prave aby se nalezy o pulnoci pocitaly a nevyplnene ne.

Nejak se mi zda, ze uz se zase sobik oklepal a chova se zase divne
Na tvem miste bych pouzival spis obrat "nechova se tak jak ja ocekavam"
  • 0
MaFa

#592 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:12

HaLuMa napsal/a:
cas 00:00 se bere spise jako nevyplneny cas, a tak je logictejsi je do grafu nezahrnovat, prave proto aby tam nebyl nesmyslny sloupec u pulnoci. ;)

Souhlas, ale na druhou stranu to každého trkne, že má někde něco špatně.. Vím že se to tuším už řešilo, ale nešlo by ten čas 00:00 přepisovat údajem z MyFinds?
  • 0

#593 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:13

Souhlas, ale na druhou stranu to každého trkne, že má někde něco špatně..

Proc hned spatne, nekdo si proste nema zajem ty casy vyplnovat, tak proc ho nutit.

• 0
MaFa

#594 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:16

MaFa napsal/a:
Jestli se nepletu, tak cas 0:00 se zapocita do grafu, pouze nevyplneny cas se nepocita. Vim, ze jsem na to delal nejakou podminku, prave aby se nalezy o pulnoci pocitaly a nevyplnene ne.

Nejak se mi zda, ze uz se zase sobik oklepal a chova se zase divne
Na tvem miste bych pouzival spis obrat "nechova se tak jak ja ocekavam"

No právě že mám nastavený čas 0:00... tedy v nastavení jde zadat jen 00:00, což je asi v databázi, ale zobrazuje se pak jako 0:00

MaFo, nebruč.. omluvil jsem se ti snad za ten manuál a trochu si s tím hraju... a neslovíčkařme, význam obou vět je v podstatě stejný..
  • 0

#595 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:22

MaFa napsal/a:

Souhlas, ale na druhou stranu to každého trkne, že má někde něco špatně..

Proc hned spatne, nekdo si proste nema zajem ty casy vyplnovat, tak proc ho nutit.

To je jasný, že každý nemusí chtít sledovat časy, ten pak ale asi do statistiky nebude dávat přehled podle času... a když ho tam dá a vyběhne mu 50% keší o půlnoci, tak ho to trkne, že asi někde nemá hodnoty vyplněný a opraví si to. Ostatním je to jedno...
  • 0

#596 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:23

Zdá se, že se také nepočítají hodnoty Age a VisitsDay do MYOWNTABLE...
  • 0

#597 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:23

Tak nějak nevím proč, ale po natáhnutí verze 1.1.15 mi ve statistice vše zmizelo a zůstalo jen FTF list, Zajímavá čísla na našich keších, naše kešky a naše kešky pod drobnohledem ... Navíc zajímavá čísla na našich keších a naše kešky pod drobnohledem nějak nefunguje, 0 nálezů , 0 DNF, průměr 0, nejdelší 0 , nejkratší 1000 ... Někde asi bude chyba :)
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#598 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:37

Jestli to treba neni tim, ze to jeste neni implementovany. Ale nebylo by spatny, kdybyste tu nekdo nastinil, jak to pocitat. Jedna se hlavne o archive/unarchive, disable/enable listing , jak zachazet s nalezy, ktere byly logovany na disablovane kesi atd.

Navíc zajímavá čísla na našich keších a naše kešky pod drobnohledem nějak nefunguje, 0 nálezů , 0 DNF, průměr 0, nejdelší 0 , nejkratší 1000 ...
Někde asi bude chyba

Tohle vypada, ze nemas v databazi zadne logy, musis si je nejprve stahnout do GG2, uz se to tu ve foru resilo
  • 0
MaFa

#599 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:45

sobikovi napsal/a:
Někde jsem viděl ve splitu2 Graf obtížnost / terén, ale nedaří se mi to do toho dostat... neporadíte prosím někdo správné nastavení?

Ze by u me? Snad takhle, nemam GG u sebe, tak si to snad pamatuju dobre.

SPLIT 2
WIDTHNEXT 380
DifficultyTerrain
FindsByAuthorsTable

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#600 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 14:47

MaFa napsal/a:

Jestli to treba neni tim, ze to jeste neni implementovany. Ale nebylo by spatny, kdybyste tu nekdo nastinil, jak to pocitat. Jedna se hlavne o archive/unarchive, disable/enable listing , jak zachazet s nalezy, ktere byly logovany na disablovane kesi atd.

No o pár příspěvků níže jsi psal, že nečtu manuál a že můžu použít všechno, tak jsem si manuál podrobně nastudoval a použil všechno :D

Já bych počítal nálezy i na archive i disabled keších, jelikož to možné je a takové nálezy se standardně počítají...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama