GgStat
Publikováno 10 February 2009 - 23:56
Publikováno 11 February 2009 - 0:41
Publikováno 11 February 2009 - 0:44
Publikováno 11 February 2009 - 0:48
Asi jsem se špatně vyjádřil - v originální anglické verzi je ta chybka (pokud nepoužiji žádnej LANG)... Když si to přes něj nastavím, tak to funguje výborně...MaFa napsal/a:
Neco mas spatne se sloupeckem Icon, nejspis spatne nadefinovany LANG...Objevil jsem malej bug - místo Type je u vlastních keší nad ikonama nápis Size... Když si pak definuji MYOWNTABLE tak se sloupeček icon také zobrazuje s nápisem Size, když tam potom ještě přidám Size, tak se mi tahle popiska vůbec nezobrazí a posunou se tam popisky následující a poslední sloupeček je pak bez popisky...
Tady jsem myslel, jestli by to šlo vložit přímo do elementu td k tomu koláčovýmu grafu...
Ale samozrejme, proc se ptas, kdyz uz to mas v profilu?K těm průměrným hodnotám, je nějaká možnost, abych si sám přidal například pod koláčovej graf HTML Average Difficulty Rating: <b>%AVGDIFFICULTY%</b>? - takhle jsem to viděl u nějakého konkurenčního nástroje... (pro lepší představu dávám odkaz na můj profil...)
Publikováno 11 February 2009 - 1:46
Publikováno 11 February 2009 - 8:54
Publikováno 11 February 2009 - 8:57
Publikováno 11 February 2009 - 8:59
Publikováno 11 February 2009 - 9:15
Tohle je proste zpusobeny bordelem v databazi a jinak nez uklidem se to zmenit neda. Taky je mozny, ze mas mitaka jako dalsiho vlastnika kesek, takze proste a jednoduse najdi mitak v template a zakomentuj ten radek. Nerikej mi, ze proste vezmes ten template co dostanes, a aniz by sis ho precetl ho pouzivas. Tomu se mi ani verit nechce.Bohužel bez úspěchu, stále je tam nesmyslý počet logů, nesmyslní nejuspěšnější nálezi a dokonce mi to stále místo 2 ukrytých kešek přičítá i Archeoskanzen modrá v UH, který rozhodně není můj a nejde se toho ani za prase zbavit (ať měním nick majitele , pozn. mitáka, jakkoliv, nic naplat) ... Co s tím vším? Díky
Publikováno 11 February 2009 - 9:18
Takovy jiny napad, nemel by to spis delat ten skript co pak vola geojarry a dava statistiky na web?Takovy napad... ggstat by se mohl na konci podivat na velikost vygenerovaneho souboru, a pokud by byl vetsi nez je limit na gc.com, tak by mohl vypsat nejake varovani.
Publikováno 11 February 2009 - 9:22
Publikováno 11 February 2009 - 9:30
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 February 2009 - 9:31
Ja mam takovej pocit, ze kdyz to tam davas rucne, tak ti gc.com rekne, ze tvuj profil je moc velky, takze pri rucnim zadavani neni co resit. Celej problem je v tom, ze bud geojarry nezahlasi zadnej error, nebo ten error nereportuje ten plugin.To si myslim, je spatny napad. Protoze to nepokryje trebas ty lidi, co ten soubor davaji na web rucne.
Jeste malej dodatek, GgStat muze bezet v tichem modu - coz dokonce mikrom vyzadoval, takze veskery report z GgStatu je potlacen. Pak ovsem takova hlaska ztraci smysl - zvlast pokud je volan z pluginu.
Publikováno 11 February 2009 - 9:36
Publikováno 11 February 2009 - 10:10
Publikováno 11 February 2009 - 12:12
Publikováno 11 February 2009 - 13:08
Publikováno 11 February 2009 - 13:29
Hidden je oficialni datum zalozeni kese, takze asi nema smysl predelavat. Pokud si tam chces davat svuj vlastni datum, tak si vytvor tag, napln ho datumem a pouzij v tabulce.Ahoj, omlouvám se, že zase otravuji, ale myslím, že jsem objevil malinkou chybku... U statistik vlastních keší to bere datum do published z hidden, ale to se může lišit...
Tak nezkousej a precti si nejdriv ten manual, proto ho Gord psal. Upravy templatu na miru nejsou zadarmoZkouším to metodou pokus a omyl. Jestli ti můžu poslat ten html soubor, template.cz a ggstat.ggp.pas,
Publikováno 11 February 2009 - 14:42
urbanb napsal/a:
To MaFa - to jsem zkusil, ale nepřišel jsem na to, kde se generuje ta druha FTF statistika, navíc se občas stane, že sice neco zakomentuji #, ale tím se změní výsledný html soubor, kde jsou pak rozházené jednotlivá pole . Zkouším to metodou pokus a omyl. Jestli ti můžu poslat ten html soubor, template.cz a ggstat.ggp.pas, protože pro moje potřeby by mi stačilo mnohem méně údajů ve výsledku a současně by se tím zmenšil výsledný soubor. Díky
Pošli mi to a já na to mrknu. nejsem sice úplnej odborník na GgStat, ale standartní uživatelské zkušenosti mám . Emeil posílám v SZ.
Publikováno 11 February 2009 - 14:43
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů