Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#681 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 23:56

Nemuze byt chyba jen v mezipameti internetoveho prohlizece?
  • 0

#682 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 0:41

Tak jsem vše vyčistil, restartoval NB a výsledek - stále stejny, nový html soubor je správný, výsledek na GC.com špatný.
  • 0

#683 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 0:44

Jen mimochodem, nahrané nálezy na GC.cz jsou správné, tedy 470. Na GC ve statistice vygenerované GG jen 469 a dnešní neni v FTF.?????
  • 0

#684 romantic29

romantic29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 0:48

MaFa napsal/a:

Objevil jsem malej bug - místo Type je u vlastních keší nad ikonama nápis Size... Když si pak definuji MYOWNTABLE tak se sloupeček icon také zobrazuje s nápisem Size, když tam potom ještě přidám Size, tak se mi tahle popiska vůbec nezobrazí a posunou se tam popisky následující a poslední sloupeček je pak bez popisky...

Neco mas spatne se sloupeckem Icon, nejspis spatne nadefinovany LANG...

Asi jsem se špatně vyjádřil - v originální anglické verzi je ta chybka (pokud nepoužiji žádnej LANG)... Když si to přes něj nastavím, tak to funguje výborně...

K těm průměrným hodnotám, je nějaká možnost, abych si sám přidal například pod koláčovej graf HTML Average Difficulty Rating: <b>%AVGDIFFICULTY%</b>? - takhle jsem to viděl u nějakého konkurenčního nástroje... (pro lepší představu dávám odkaz na můj profil...)

Ale samozrejme, proc se ptas, kdyz uz to mas v profilu?

Tady jsem myslel, jestli by to šlo vložit přímo do elementu td k tomu koláčovýmu grafu...
  • 0

#685 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 1:46

Tak jsem se dival do vygenerovaneho souboru html a zjistil jsem, ze je v něm 2x statistika FTF a pravdepodobne je soubor vetši než povoluje GC.com. Můžu někomu poslat template.cz a GgStatggp.pas, připadně i Ggstat.html, aby se podíval kde je chyba? Diky
  • 0

#686 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 8:54

Chyba je v tom, ze toho generujes moc, zkus ni neco zakomentovat pomoci # na zacatku radku. Treba jednu z tech FTF tabulek. Pokus jsi dotahl logy, tak by asi taky stalo za to limitovat tabulku nalezcu tvych kesi.
  • 0
MaFa

#687 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 8:57

Tak jsem to udělal jako kolega urbanb a zkontroloval vygenerovaný HTML soubor. Bohužel bez úspěchu, stále je tam nesmyslý počet logů, nesmyslní nejuspěšnější nálezi a dokonce mi to stále místo 2 ukrytých kešek přičítá i Archeoskanzen modrá v UH, který rozhodně není můj a nejde se toho ani za prase zbavit (ať měním nick majitele , pozn. mitáka, jakkoliv, nic naplat) ... Co s tím vším? Díky
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#688 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 8:59

Takovy napad... ggstat by se mohl na konci podivat na velikost vygenerovaneho souboru, a pokud by byl vetsi nez je limit na gc.com, tak by mohl vypsat nejake varovani.
  • 0

#689 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 9:15

Bohužel bez úspěchu, stále je tam nesmyslý počet logů, nesmyslní nejuspěšnější nálezi a dokonce mi to stále místo 2 ukrytých kešek přičítá i Archeoskanzen modrá v UH, který rozhodně není můj a nejde se toho ani za prase zbavit (ať měním nick majitele , pozn. mitáka, jakkoliv, nic naplat) ... Co s tím vším? Díky

Tohle je proste zpusobeny bordelem v databazi a jinak nez uklidem se to zmenit neda. Taky je mozny, ze mas mitaka jako dalsiho vlastnika kesek, takze proste a jednoduse najdi mitak v template a zakomentuj ten radek. Nerikej mi, ze proste vezmes ten template co dostanes, a aniz by sis ho precetl ho pouzivas. Tomu se mi ani verit nechce.
  • 0
MaFa

#690 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 9:18

Takovy napad... ggstat by se mohl na konci podivat na velikost vygenerovaneho souboru, a pokud by byl vetsi nez je limit na gc.com, tak by mohl vypsat nejake varovani.

Takovy jiny napad, nemel by to spis delat ten skript co pak vola geojarry a dava statistiky na web?
  • 0
MaFa

#691 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 9:22

To si myslim, je spatny napad. Protoze to nepokryje trebas ty lidi, co ten soubor davaji na web rucne. ;) Proto mi prijde lepsi, aby kontrola byla tam, kde ten soubor vznika. A je pak uplne jedno, jakou cestou se pak ten soubor dostava do profilu.
  • 0

#692 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 9:30

Souhlasim s HaLuMou, mel by na to upozornit ggstat, kazdy to na gc.com muze davat jinak a pak to zjisti az ex post, kdyz mu to nefunguje. Ovsem e pravda, ze v pripade dlouheho souboru by se to vubec nemelo predavat GJ k prenosu, takze i na teto strane by to chtelo zasah (asi do ggstat2.ggp.pas, kdo pouziva neco jineho, at si to udela v to jinem)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#693 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 9:31

To si myslim, je spatny napad. Protoze to nepokryje trebas ty lidi, co ten soubor davaji na web rucne.

Ja mam takovej pocit, ze kdyz to tam davas rucne, tak ti gc.com rekne, ze tvuj profil je moc velky, takze pri rucnim zadavani neni co resit. Celej problem je v tom, ze bud geojarry nezahlasi zadnej error, nebo ten error nereportuje ten plugin.

Jeste malej dodatek, GgStat muze bezet v tichem modu - coz dokonce mikrom vyzadoval, takze veskery report z GgStatu je potlacen. Pak ovsem takova hlaska ztraci smysl - zvlast pokud je volan z pluginu.
  • 0
MaFa

#694 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 9:36

Ja bych to fakt nehrotil, byl to proste jen napad. Cim vice prevence proti chybam, ti lepe.
  • 0

#695 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 10:10

Tak teď už se ani FTF neuspořádávají podle datumu, já se na to vykašlu :D ... Neporadíte někdo s tím vším?
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#696 romantic29

romantic29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 12:12

Ahoj, omlouvám se, že zase otravuji, ale myslím, že jsem objevil malinkou chybku... U statistik vlastních keší to bere datum do published z hidden, ale to se může lišit... Například já mám keš, která byla publikována 2.2.2009 ale schoval jsem jí 23.1.09 (a odeslal ke schválení 24.1.09), takže jsou ty statistiky zkreslené, protože v nich mám 9 dní navíc (právě ten starší datum hidden) - z dlouhodobého hlediska je to samozřejmě bezvýznamné a pokud by to bylo složitejší, tak to nemá cenu opravovat, jem mě napadlo, jestli by to nešlovytáhnout z logu published (až v případě že by neexistoval by to bralo hidden (ne každej musí mít starý logy stáhnuté))... Díky za zvážení...
  • 0

#697 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 13:08

To MaFa - to jsem zkusil, ale nepřišel jsem na to, kde se generuje ta druha FTF statistika, navíc se občas stane, že sice neco zakomentuji #, ale tím se změní výsledný html soubor, kde jsou pak rozházené jednotlivá pole . Zkouším to metodou pokus a omyl. Jestli ti můžu poslat ten html soubor, template.cz a ggstat.ggp.pas, protože pro moje potřeby by mi stačilo mnohem méně údajů ve výsledku a současně by se tím zmenšil výsledný soubor. Díky
  • 0

#698 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 13:29

Ahoj, omlouvám se, že zase otravuji, ale myslím, že jsem objevil malinkou chybku... U statistik vlastních keší to bere datum do published z hidden, ale to se může lišit...

Hidden je oficialni datum zalozeni kese, takze asi nema smysl predelavat. Pokud si tam chces davat svuj vlastni datum, tak si vytvor tag, napln ho datumem a pouzij v tabulce.

Zkouším to metodou pokus a omyl. Jestli ti můžu poslat ten html soubor, template.cz a ggstat.ggp.pas,

Tak nezkousej a precti si nejdriv ten manual, proto ho Gord psal. Upravy templatu na miru nejsou zadarmo :)

• 0
MaFa

#699 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 14:42

urbanb napsal/a:
To MaFa - to jsem zkusil, ale nepřišel jsem na to, kde se generuje ta druha FTF statistika, navíc se občas stane, že sice neco zakomentuji #, ale tím se změní výsledný html soubor, kde jsou pak rozházené jednotlivá pole . Zkouším to metodou pokus a omyl. Jestli ti můžu poslat ten html soubor, template.cz a ggstat.ggp.pas, protože pro moje potřeby by mi stačilo mnohem méně údajů ve výsledku a současně by se tím zmenšil výsledný soubor. Díky

Pošli mi to a já na to mrknu. nejsem sice úplnej odborník na GgStat, ale standartní uživatelské zkušenosti mám :). Emeil posílám v SZ.
  • 0

#700 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2009 - 14:43

To MaFa - Nechtěl jsem úpravu template pro moje účely, návod jsem četl několikrát. Chtěl jsem jen zkontrolovat nastavení, případně upozonit na chyby.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama