Nokia 6210 Navigator
Publikováno 01 říjen 2008 - 13:14
Publikováno 01 říjen 2008 - 14:12
Publikováno 01 říjen 2008 - 18:28
Publikováno 02 říjen 2008 - 18:04
Publikováno 25 říjen 2008 - 7:16
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 25 říjen 2008 - 9:04
Publikováno 28 říjen 2008 - 16:03
zlicinaci napsal/a:Nemáte někdo zkušenost s TomTomem umístěném v tomto mobilu?
Tento mobil rozhodne neobsahuje TT, jedine co je v nem predinstalovane jsou Nokia mapy, TT ma stale problem s internimi moduly v symbianovych telefonech, sice se to da resit, ale je to takove drzeni se levou rukou prave strany riditek, Nokia mapy celkem vyuzivam a musim rict ze si nijak nestezuji, ano sem tam neco chybi, ale v kterych mapovych podkladech ne? Jinak jak uz jsem psal jinde mapy jsou zdarma plati se za navigaci je to cca 1000 rocne za jeden region, bohuzel CZ je stale ve "vychodni" evrope takze to znamena sehnat vychodni a zapadni evropu.
Jinak mam vyzkouseny Sygic McGuider, je na tom s poslednimi mapami o neco lepe nez Nokia, dalsi moznosti je vyuziti Garmin Mobile XT a klasickych Garmin map, vse klasicky s plnou navigaci jak jsme zvykli z "nasich milacku" jen je to ochuzene pokud se nemylim o navigaci mimo cesty tzn ne za sipkou
Publikováno 28 říjen 2008 - 16:27
Jsem se nejasně vyjádřil. Jasně, měl jsem na mysli dodatečnou instalaci TT. Ale i tak dík za info o problémech s vestavěným přijímačem vesmírného signálu.MadDogTeam napsal/a:
Tento mobil rozhodne neobsahuje TT, ...zlicinaci napsal/a:Nemáte někdo zkušenost s TomTomem umístěném v tomto mobilu?
Publikováno 29 říjen 2008 - 0:43
Publikováno 30 říjen 2008 - 19:49
MadDogTeam napsal/a:
dalsi moznosti je vyuziti Garmin Mobile XT a klasickych Garmin map, vse klasicky s plnou navigaci jak jsme zvykli z "nasich milacku" jen je to ochuzene pokud se nemylim o navigaci mimo cesty tzn ne za sipkou
Garmin Mobile XT je ta správná volba. A šipka už tam je, ve verzi 5.00.
Publikováno 30 říjen 2008 - 21:08
Zajímavé, máš symbian verzi pro mobily nebo WM na PocketPC?hrouda napsal/a:
MadDogTeam napsal/a:
dalsi moznosti je vyuziti Garmin Mobile XT a klasickych Garmin map, vse klasicky s plnou navigaci jak jsme zvykli z "nasich milacku" jen je to ochuzene pokud se nemylim o navigaci mimo cesty tzn ne za sipkou
Já ji teda na symbianu nenašel..
Hovoříme o této šipce...
Publikováno 01 listopad 2008 - 20:02
miki6 napsal/a:
Zajímavé, máš symbian verzi pro mobily nebo WM na PocketPC?hrouda napsal/a:
Já ji teda na symbianu nenašel..
Hovoříme o této šipce...
Přímo taková obrazovka tam není, ale na rozdíl od předešlé verze je možno alespoň nastavit routování na režim "terén", kdy ignoruje silnice a naviguje přímo k cíli.
(Na některých přístrojích to už z režimu "terén" nejde přepnout zpět :-) )
Publikováno 03 listopad 2008 - 15:18
Publikováno 07 listopad 2008 - 21:02
Publikováno 08 listopad 2008 - 13:19
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů