Kontrola Policie ČR
Publikováno 22 červen 2009 - 8:32
Publikováno 22 červen 2009 - 8:37

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 22 červen 2009 - 9:15
Sutech napsal/a:
....Takže jestli se takhle dělá namátková kontrola, zda jsem si nenafotil fialovou krávu na pastvině, pak bych nechtěl viděl, co by se dělo, kdybych pašoval drogyKaždopádně to nebyla moc příjemná zkušenost a nakonec jsem rád, že jsme si foťák zapomněli doma, nerad bych platil šílenou pokutu nebo ještě hůř...
To vypada jako akce na podporu turistiky v Alpach. Nemaji tam nahodou novou placenou sluzbu na porizovani fotografii? Zjistis souradnice, azimut a sklon a na webu toto zadas a do 2dnu ti prijde perfektni fotka z Rakouske turisticke centraly

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 22 červen 2009 - 9:18

Publikováno 22 červen 2009 - 9:52
Nebo kdybyste podepsali prohlášení že nesouhlasíte s provozováním TemelínaSutech napsal/a:
Trhac: jo, to je možné, možná, kdybychom řekli: Ať žije císař Otto von Habsburk, hned by nás pustili

Publikováno 22 červen 2009 - 12:17
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 červen 2009 - 12:28
Publikováno 22 červen 2009 - 12:36

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 červen 2009 - 12:36
gord napsal/a:
Ja jen dodam .... vlezli do spacaku, divali se do bot, ... Nic prijemneho. ...

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 22 červen 2009 - 13:19
No, tak Sutechovy boty, dokonce i bundu jsem už viděl osobně a musím potvrdit, že to musela být i pro akční rakouskou policii velmi nepříjemná zkušenostSolim napsal/a:
gord napsal/a:
Ja jen dodam .... vlezli do spacaku, divali se do bot, ... Nic prijemneho. ...
:D:D No jestli ty boty jsou uz po pouziti tak verim ze to neni NIC PRIJEMNEHO
:D:D. Ach jak je ten jazyk krasny ,kdyz to clovek pocholi takhle.

Publikováno 14 srpen 2009 - 9:06
Publikováno 14 srpen 2009 - 9:11
Vyjdi z krovi s rukama nad hlavou a ke vsemu se priznej.zde napsal/a:
Co dělat?

Vetsinou se situace s Policii da resit vysvetlenim - oni uz o te "hre, jak se hledaji poklady" obcas slyseli - a aspon budou mit co vykladat ostatnim pri svacine na sluzebne...

Edit: ovsem pred zatcenim trvej na tom, ze si to FTFko odlovis a zalogujes!!

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 14 srpen 2009 - 9:50
hplus napsal/a:
Vyjdi z krovi s rukama nad hlavou a ke vsemu se priznej.Kdyz budou chtit videt doklady, at si Te k nim dovezou...
Nejsem v žádným křoví, jsem 20m od nich, přímo u silnice, normálně sedím na kládě dřevěné ohrady a čekám až si mě všimnou. Akorát jsem zhasnul baterku když přijížděli, protože jsem myslel že jde o místní. Dvakrát svítí i přímo na mě, ale asi jsem neviditelnej. Kdybych už měl odloveno tak by se odvoz k autu hodil, takhle by ale šlo jen o další ztrátu času, tak jsem jen dál seděl a nechal tomu volný průběh.
A po pravdě, nejsem si jistý jestli bych je přesvědčil, když mám jen velmi běžný mobil s interní gps, baterku a propisku. Kdybych byl opravdu zloděj, určitě bych s sebou na vykrádačku tahal i pořádně nápadnou 60CSx a vytisknuté listingy nejbližších keší, šance že by uvěřili by byla určitě řádově větší.
Publikováno 14 srpen 2009 - 10:05
Psssst, detektivka na pokracovani...MildaPajda napsal/a:
Jak to dopadlo? ...

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 14 srpen 2009 - 11:10
MildaPajda napsal/a:
Jak to dopadlo? ...
No po pár minutách jsem se zvedl, odešel nějakých 80m opačným směrem než odkud přijeli, tam sedl na lavečku a počítal (no spíš BFkobval protože to co jsem na první stage hledal jsem nenašel) souřadnice finálky. Po nějakých 15 minutách kolem mě projeli, jeden řídil, druhej šel pěšky kus za autem. Měl zhasnutou baterku, viděl jsem jenom cigaretu. To už byl docela adrenalin, projížděli snad 4m vedle a já narychlo schovával svítící mobil. Počkal jsem ještě pár minut, pak šel odlovit, a vrátil se k autu.
Na jednu stranu to byl zajímavej zážitek, na druhou chápu že jsem jim zbytečně přidával práci a sám vím že by byli užitečnější jinde a jinak. Šlo o GC1BG5W a opravdu nechápu proč někdo volal policii, netuším co by tam kdo mohl chtít ukrást, a proč by se kvůli tomu namáhal tak daleko.
Publikováno 16 srpen 2009 - 8:24
Publikováno 16 srpen 2009 - 9:59
Publikováno 16 srpen 2009 - 20:06
To je trochu brutálníLeeHill napsal/a:
Nam pomohl nahodny policista,pouceny mudla, kdyz se nam vztekly duchodce pokousel vyrvat z rukou kesku.

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů