cztweety napsal/a:
Tak i ja pridam svuj dalsi zazitek z kontroly PCR pri odlovu Archimedovy cache v Brne.
Nebudu zde psat nic vic ci nic min, jen proste prilozim log ktery jsem u teto cache napsal.
Tuto cache jsem odlovil spolu s Marwillem a M@xem kolem pulnoci.
Kontrola PCR trvala neco kolem 30ti minut.
Na tuto cache sem se i tesil, odlov probehl v poradku a pak sme se chteli nachvili zdrzet na svacinu. Jake to bylo prekvapeni kdyz tu nam na okenko klepe clovek a v ruce drzi policejni placku. Rikam si budiz, velky bratr nikdy nespi a praskaci co nemaji v noci co napraci take ne.
Takze cekam kalsickou kontrolu na jakou jsem pri odlovu kesi zvyklej. Bohuzel z obycejne kontroly se stala kontrola tak dukladna ze sme museli vse vyndat z kapes, ukazat komplet veci v aute, rezervu a jine a to vse pod hrozbou pistole jenz mel jeden z policistu vytazenou z pouzdra a zrejme byl pripraven ji pouzit. Toto jsem opravdu nechapal. Kdyz jsem mluvil se znamou co dela v Praze na policii docela se divila a nejak nechapala.
Proste POLICEJNI SIKANA v plne parade.
Takze diky za peknou kesuli na kterou jen tak nezapomenu.
Nedaleko od téhle kešky jsme byli také kontrolováni, v čase asi 22:00, jsem na otázku pánů policistů co, že jsme tam takhle večer dělali odpověděl, že jsem přes den asi něco špatného snědl a musel zastavit, kde to zrovna vyšlo. Prohlédli si řidičák, techničák, politovali mně a propustili a to mám na autě pražskou značku, jako polehčující okolnost mám bydliště na venkově