Přejít na obsah

Fotka

Kontrola Policie ČR

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
282 odpovědí na toto téma

#141 LeeHill

LeeHill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 133 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2009 - 22:42

Duffman95 napsal/a:

LeeHill napsal/a:
Nam pomohl nahodny policista,pouceny mudla, kdyz se nam vztekly duchodce pokousel vyrvat z rukou kesku.

To je trochu brutální:D

Jo jo, to uz je davno....
Ted mame taky dobrou: Jdeme s deckama vecer na prochazku modrinovou aleji, pribrzdi policejni auto a policista se pta: Jdete se zapsat? Ne, my jsme se zapsali uz loni.:D
  • 0
Podpis

#142 Honzula

Honzula

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2009 - 22:50

Když to tak čtu, tak mě napadá že bych mohl kolegy operativně posílat k novým keším v mém rajónu, aby dělali problémy všem ostatním kačerům dokud sám neodlovím FTF :P B) :D Škoda že mě to už dávno nenapdlo :( A policie se nebojte ;)
  • 0

#143 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2009 - 10:13

JJ, v poklidu, tudle na GC1NW48 jsem parkoval pred jednosmerkou z ktere jsem poustel sluzebni fobii. Vypadalo to, jako ze tam budu chtit projet, tak to kousek opodal otocili a rvali foobii na plny kule s majackem ke mne, ale ja uz mel zaparkovano. Prisel jsem k nim a rikam co si preji, tak se aspon zeptali, jestli tam bydlim ;) Rikam, neco tu hledam a ze do jednosmerky nejezdim. Tak poklesle otocili, vypli majacek a pokracovali jak meli predtim v planu. :D
  • 0

#144 zde

zde

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 16:15

Tak myslím že příště pro jistotu uteču hned a rychle. http://www.pixy.cz/p...html#1056142009
  • 0

#145 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 17:03

zde napsal/a:
Tak myslím že příště pro jistotu uteču hned a rychle. http://www.pixy.cz/p...html#1056142009

Docela starý, pokud by to bylo reálný asi to mělo mít už nějaké rozuzlení.
  • 0
Závist a zloba pramení z chudoby finanční či duševní, katastrofa nastane, když se obě spojí.

#146 Steel

Steel

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2009 - 16:20

To je ale pěkná blbost a na 100 % vymyšlená.
  • 0

#147 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2009 - 7:58

zde napsal/a:http://www.pixy.cz/p...html#1056142009

To je vražda, napsala...!
  • 0

#148 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2009 - 12:05

Ono nestačí, že na nás někdy přijde policie sama, dokonce se najdou "kačeři", co si tu policii ke keši sami zavolají:
http://www.geocachin...cf-d9ba973e7538

October 9 by ZlatakCZ (106 found)
To bude rychly ,rikal jsem si.Ale navsteva kesky se kapanek protahla.Asi 10m od geoobektu jsem spatril na zemi lezet zablaceny batuzek.Rikal jsem si ,ze to je asi neobvikla kesku ,kterou zvirata treba nejakym zpusobem dostala sem.Opatrne jsem batoh otevrel a tam nasel 4 cestovni pasy.Aha tak todle neni keska.Tento nalez jsem se radeji rozhodl ohlasit rovnou na policii.Po mem telefonatu a upresneni mista (policajti GPS nemaji ,souradnice jim jsou na prd) prijeli asi po 20 minutach.Nejdriv jsem jim musel vysvetlit ,co jsem na takovem miste vubec delal.Vzbudilo to samo sebou zajem a mozna se nase rady opet rozrostou.Nalez jim byl okamzite povedomy,protoze cca pred mesicem bylo v Pardubicich vykradeno vozidlo rodinky ktera prisla tesne pred dovolenou o vsechny doklady.Jenom me neni jasny jak je mozny ze tam tento maly batoh lezel cely mesic bez povsimnuti.Nebo se pachatel zbavil dokladu az dodatecne?Batoh byl totiz videt okamzite,takze si kaceri sahnete do svedomi.

:o:(:@
Podotýkám, že keš byla umístěna a publikována 6.10.2009
  • 0

#149 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2009 - 12:45

Výborný nápad měl jeden cacher v Bratislavě, když umístil keš přímo pod okna služebny policie (tématicky k jinému objektu...). A řeknu vám, že se policajti náramně bavili, když jsme ji hledali, a pak nám jeden z nich z okna řekl: Je tam na kraji, běžte si pro krabičku, už jste dneska třetí...
  • 0

#150 dcom

dcom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2009 - 14:57

SkiiiL napsal/a:
Me se zase v SK stalo to, ze sem v Ziline sel odlovit kes s nazvem ENBESKAGC134M3 a pri hledani si tak nejak nevsiml kordonu ozbrojenych, zakuklenych policistu, kteri na me koukali jak asi patnact metru od nich osahavam zed Narodne banky Slovenske... Pak uz to bylo jak v akcnim filmu. Dva zakuklenci mi mirili samopaly na hlavu a treti me legitimoval... Super zazitek :D

P.S.: zrovna ten den se prevazela velka suma EUR ze Ziliny do Bratislavy nebo obracene .. :D

ROFL :D:D:D:p
  • 0
eTrex Legend/Topo 50 v.4, Nokia 5230/Handy Geocaching, ASUS A696/Pocket Drake

#151 Jani007

Jani007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 62 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 9:03

MAO napsal/a:
v nasem okoli je jedna keska v blizkosti hrbitova a take nas tam kontrolovali policiste... muj relfex kdyz vidim majaky je utect... tak jsem jim utekl ale kamaradi kaceri to nestihli tak jsem se kk nim vratil a vse vysvetlil... nastesti pan policista trosku vedel oco jde... BTW v usti nad orlici mame kesku primo naproti stanici mestke policie:p

Haha, tak aspon vim kdo za ni muze :) Kdyz jsem tam nekdy to v cervenci, kdy sem si ji odlovila, sla a videla tam hromadu tech aut, tak sem si rikala: "No te buh, doufam, ze na me nevlitnou". Hledani mi navic chvilku trvalo, tak kdo vi, jestli se mi za oknem nesmali :D
  • 0

#152 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 9:57

Někdy na jaře jsme hledali finále jedné mysterky u kongresoveho centra v Praze. Nějak jsme si neuvědomili že se tam zrovna koná nějaký státnický sjezd a tak jsme po pár minutách osahávání podezřelého objektu přitáhli pozornost policejní hlídky. Rozhodli jsme se neprozradit co tam děláme a tak jsem než k nám došli vymyslel tak neuvěřitelnou krycí historku že jí nejspíš uvěřili :) Bohužel nemůžu říct víc aniž bych dotyčnou cache spoiloval. Nakonec nás pouze upozornili, aby nás ani nenapadlo tam vyvěšovat nějaké transparenty nebo něco podobného :)
  • 0

#153 m4rkus

m4rkus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2009 - 14:19

S policií to souvisí:

Dnes jsem se chystal na kombajn do Uherského Hradiště, provedl přípravu a vyrazil jsem směrem do Otrokovic na vlak. No a co se stalo? Všude samá policie, zátarasy atd. No posuďte sami:

http://zlin.cz/article.php?ID=421676

Poté co jsem zjistil od 1 z příslušníku policie čr co se děje, jsem dal zpátečku.Abych dnes nějakou cache odlovil tak si zajdu alespoň za 1 zlínskou multinku :| , tam se snad s žádnými anar. a naci. nesetkám ;)
  • 0

#154 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2009 - 13:28

cztweety napsal/a:
Na tuto cache sem se i tesil, odlov probehl v poradku a pak sme se chteli nachvili zdrzet na svacinu. Jake to bylo prekvapeni kdyz tu nam na okenko klepe clovek a v ruce drzi policejni placku. Rikam si budiz, velky bratr nikdy nespi a praskaci co nemaji v noci co napraci take ne.
Takze cekam kalsickou kontrolu na jakou jsem pri odlovu kesi zvyklej. Bohuzel z obycejne kontroly se stala kontrola tak dukladna ze sme museli vse vyndat z kapes, ukazat komplet veci v aute, rezervu a jine a to vse pod hrozbou pistole jenz mel jeden z policistu vytazenou z pouzdra a zrejme byl pripraven ji pouzit. Toto jsem opravdu nechapal. Kdyz jsem mluvil se znamou co dela v Praze na policii docela se divila a nejak nechapala.
Proste POLICEJNI SIKANA v plne parade.

Takze diky za peknou kesuli na kterou jen tak nezapomenu.

Mohu vedet, co si mam predstavit pod pojmem "vytazenou z pouzdra"? V par postech pod citovanym si psal neco o namirene zbrani. Kam ta zbran byla namirena? Miril s ni na tebe, nebo ji pouze drzel u tela nebo v uhlu 45° do zeme?
  • 0

#155 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2009 - 22:06

Tak to vypadá, že dnešní lovy okolo geoskořápek budou mít ještě dohru s policí.
http://www.geocachin...78-3cc1f4d93818
Nick chudáků kačerů "nálezců" ale nevím, ještě se asi ozvou.
  • 0

#156 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2009 - 22:57

LudaL: hele a nebyl ten bedomovec nahodou "trackable"? Ja jenom, ze mohli logovat aspon DISCOVERED :D Vsem kdo nechapou cernej humor - je mi lito ;)
  • 0

#157 The Foxx

The Foxx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2009 - 23:17

Jednou jsem někde na fóru četl u podobného případu dotaz jestli si s nebožtíkem stihli vyměnit CWGčko :-) To mě taky pobavilo, na druhou stranu je to smutný ale nenaděláme s tím nic...
  • 0
Never forget The Fox... www.kisspraha.cz

#158 SpeedyGT

SpeedyGT

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2009 - 23:46

Ad skořápky a to kolem - http://www.geocachin...27-2655198e1022
  • 0
zeland.hermansky.net - Web kačerů Speediholky & Simála o cestě po Novém Zélandu
geo.hermansky.net - Můj web pro kačery (gps kontrolor, převodník souřadnic)

Náš profil na geocaching.com

#159 Crocky

Crocky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 469 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2009 - 23:50

Hmmm, smutné, važme si toho, co máme, není to zas tak málo!
  • 0

#160 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2009 - 0:13

Jo, zrovna tam to hnízdiště bylo. A tydle mrazy nejsou dobrý. Snad ste se z toho otřepali... Nezávidím. :|
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama