Kontrola Policie ČR
Publikováno 21 December 2009 - 18:00
Publikováno 29 December 2009 - 4:35
Publikováno 29 December 2009 - 12:18
Publikováno 29 December 2009 - 13:24
Psychoklara napsal/a:
My jsme se zatím naštěstí s policií při kešování nikdy nestřetli, ale po pravidelném čtení tohoto vlákna mě už delší dobu trápí takový nepříjemný sen (je to pouze sen A NIKDY SE TO NESTALO - aby nevznikaly drby a dohady).
Zkrátka se mi zdálo, že nás oslovili při hledání jedné krabky policisté a jelikož jsme špatní lháři a já mám hned nervy v kýblu, tak jsem jim vše popravdě vyklopila, vysvětlila a abych dokázala pravdivost svých slov, řekla jsem "počkejte a uvidíte" a v mžiku kýženou pikslu vyhmátla ze skrýše. Po otevření, kdy jsem jim chtěla předvést logbook, mudlokartu a všudypřítomný kindršrot se však na mě vysypal ještě jeden pytlíček s řádnou dávkou kvalitní marihuany.
Dál sen nepokračuje. A to je možná dobře...
EDIT: ještě dodám, že nalezení marihuany v keši není výplodem mé šílené fantazie, ale je založeno na vyprávění několika kačerů právě na místním fóru...
Tyjo, to mi pripomina,ze my s kamarady jsme pri rozhovorech na cestach vymysleli heslo (predem podotykam,ze nikdo z nas neni THC fanousek) a sice "Hash in the cache" neboli pro neanglicky mluvící "Hašiš v keši" - často se tomu smějeme, že Češi jsou dostateční blázni,aby si někdo založil huličskou kešku a to heslo je stále populární v našich kruzích,ale vskutku jsem netušil, že někdo už takovou zkušenost někde popsal:)
Publikováno 03 January 2010 - 21:16
Publikováno 03 January 2010 - 21:20
mirotiro napsal/a:
Tak jsem se v posledních dnech také pobavil s PČR (tedy víc než normálně)... Parkujeme tak na doporučeném parkovišti u keše (hnedka vedle pošty a OÚ), cca 22:30... a najednou hnedka vedle hlídka... provedl jsem něco pánové... ne, ale co tu děláte v tuto hodinu... parkuju... cože? co tu chcete? doklady od vozidla... no nakonec si ani nefouknul... placka je uklidnila a nakonec se prošli s náma až ke keši se slovy, že o tomhle nikdy neslyšeli a že to je fajn zábava... další kačeři budou moci parkovat již vklidu... že by další budoucí kolegové? Ze záměrných důvodů neidentifikuji kešku ani kolegu kačera
.. to se dělá, ukazovat bengám finálky? Přemejšlej kluku!!!
Publikováno 04 January 2010 - 22:51
Psychoklara napsal/a:
Zkrátka se mi zdálo, že nás oslovili při hledání jedné krabky policisté a jelikož jsme špatní lháři a já mám hned nervy v kýblu, tak jsem jim vše popravdě vyklopila, vysvětlila a abych dokázala pravdivost svých slov, řekla jsem "počkejte a uvidíte" a v mžiku kýženou pikslu vyhmátla ze skrýše. Po otevření, kdy jsem jim chtěla předvést logbook, mudlokartu a všudypřítomný kindršrot se však na mě vysypal ještě jeden pytlíček s řádnou dávkou kvalitní marihuany.
Dál sen nepokračuje. A to je možná dobře...
EDIT: ještě dodám, že nalezení marihuany v keši není výplodem mé šílené fantazie, ale je založeno na vyprávění několika kačerů právě na místním fóru...
Ja uz jednou jointa v kesi nasel, ktereho jisty nejmenovany kolega v kesi zanechal jako vymenu za CWG. Toz jsem tam nechal svoje CWG a jointa vyhodil.
Publikováno 09 January 2010 - 10:07

Publikováno 09 January 2010 - 10:47
kubizmus napsal/a:
Kež sem vrátil a jen sem si oddichl, že mě nesebrali a nedali třeba dýchnout
V klidu... Nic jsi nepáchal. Maximálně tě mohli poprosit o občanku,ale pokud nejsi agresivní,neohrožuješ sebe nebo jiné,neležíš na zemi apod.-a samozřejmě-pokud se při tom nedopouštíš protiprávního jednání, nemají důvod se tebou extra víc zabývat. Možná z povzdálí sledovat,co budeš dělat dál,pokud mají pochyby o tvých motivech na tom místě, ale to by musela být jiná situace (sezení na plotu apod.:-D) Já bych se v dané situaci asi víc obával těch nepředvídatelných ožralů,než hlídky;-)).
Publikováno 09 January 2010 - 11:19

Publikováno 10 January 2010 - 20:41

------------------------
OziExplorer support and Czech language editor
OziExplorer + Garmin Oregon 300 | Nokia E51 + BT GPS + HandyGC
Publikováno 28 January 2010 - 1:48

http://www.mywesttex...xt#blogcomments
http://forums.ground...howtopic=240879
Publikováno 28 January 2010 - 7:42
Publikováno 28 January 2010 - 8:22
Publikováno 28 January 2010 - 8:59
Dain a Olik napsal/a:
JarMar napsal/a:
Přesně tak. Zalogovat můžeš klidně uprostřed houfu mudlů a nikdo si tě ani nevšimne pokud stojíš na chodníku, sedíš na lavičce atd. Nejhorší je dřepět někde u skrýše a "nenápadně" se kolem sebe rozhlížet jestli tě někdo nevidí. To je jak pěst na oko a nelze se potom divit že si někdo všimne.
jj, nejhorsi je pokouset se o nenapadnost. aneb jak di muj oblibeny spisovatel: pokud se budete kradmo priblizovat, budete podezreli. ale jakmile si to pevnym jistym krokem s horici pochodni namirite primo k benzinove pumpe, nikdo si vas nevsimne
Souhlasim na 101%, v zivote se mi spravna davka drzosti osvedcila a to jak v praci (AČR) nebo s policií a i beznem zivote. Proste ebevedomosst je vynkajici "zbran". Nesmi se to, ale prehanet. Pak se to velice rychle obrati proti Vam.
Publikováno 28 January 2010 - 9:10
Publikováno 28 January 2010 - 10:30
mwh napsal/a:
V Čáslavy. Co tu děláte no stojím a nechcete lepit náhodou plakáty a vy snad nějaké vidíte No dobře.
Ježiš, to je napsaný jak nějaký hint či mysterka

Publikováno 28 January 2010 - 10:31
mwh napsal/a:
V Čáslavy. Co tu děláte no stojím a nechcete lepit náhodou plakáty a vy snad nějaké vidíte No dobře.
Ježiš, to je napsaný jak nějaký hint či mysterka

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů