Predbezne to vidim tak 1-2 EURa, kazda 10. zdarma....zlicinaci napsal/a:
Kolik budeš brát za kešu?

Publikováno 30 January 2009 - 16:11
Publikováno 30 January 2009 - 16:14
Na to, že jsi ještě nezodpověděl správně žádnou z 1275 otázek, jsi docela pružnýmartman napsal/a:
Publikováno 30 January 2009 - 17:50
Publikováno 30 January 2009 - 22:41
Publikováno 30 January 2009 - 23:07
4dam napsal/a:
Zdravim mam v umyslu zalozit prvni kes az budu mit odloveno okolo 30-ti (zatim mam 18) ale ted se bojim ze me ukamenujetePlanoval jsem ze by to byla micro v jedne vesnicce, da se na takove kesi neco vubec zkazit? Jenom se mam strach ze zamereni s iPhonem nebude tak presne, a nebudou "na metr" sedet souradnice, co delat pak?
Publikováno 30 January 2009 - 23:32
Přesně tak, jakmile to jen trochu jde, nedávej micro. A zaměření - pokud je to u nějakého dobře viditelného objektu (viditelného z výšky), nic nezkazíš, pokud přihlédneš k souřadnicím na google maps.4dam napsal/a:
Zdravim mam v umyslu zalozit prvni kes az budu mit odloveno okolo 30-ti (zatim mam 18) ale ted se bojim ze me ukamenujetePlanoval jsem ze by to byla micro v jedne vesnicce, da se na takove kesi neco vubec zkazit? Jenom se mam strach ze zamereni s iPhonem nebude tak presne, a nebudou "na metr" sedet souradnice, co delat pak?
Publikováno 31 January 2009 - 0:02
Publikováno 31 January 2009 - 0:23
Omyl u PRAZDROJE
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 31 January 2009 - 0:27
Protoze v praze je nekonecny pocet mikrosek bez poradne motivace.
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 31 January 2009 - 0:38
No je pravda, že některé "budkové" keše mají tak skvělé skrýše, že dá opravdu zabrat je najít, i když je ta budka v noci na klidném místě bez mudlů...takhle jsem jednu oblézal půl hodiny, než jsem ji našelpolerok napsal/a:
CCC, náhodou, taková motivace udělat za 3 dny 200 keší
BTW - Chytit autora, který dal cache do telefoní budky v Praze, tak vraždím!!!! 3 hinty zněly ve stylu Bell vás vítá nebo telefonika O2 a u všech mám DNF.... Třeba i 2 dny po sobě![]()
Kam to tam lidi rvete? :@
Publikováno 31 January 2009 - 0:40
Publikováno 31 January 2009 - 0:45
Řekni která, třeba to je zrovna onaAdrian_S napsal/a:
Jsme taky něco takového lovili v Praze. Taky nějaká budka a nikde nic.. A to jsme tam mohli být dobrou hodinu..
Publikováno 31 January 2009 - 9:19
lukasekprochazka napsal/a:
Přesně tak, jakmile to jen trochu jde, nedávej micro. A zaměření - pokud je to u nějakého dobře viditelného objektu (viditelného z výšky), nic nezkazíš, pokud přihlédneš k souřadnicím na google maps.4dam napsal/a:
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 31 January 2009 - 9:40
Založ si, co chceš. Ale zkus nad tím trochu zapřemýšlet, jestli třeba nebude nápadné, když na návsi bude zastavovat jedno cizí auto za druhým, jestli nebude vadit rozebraný a následně povalený památník, případně zda se místní hřbitov obejde bez zdi rozebrané na atomy :-) Věřím, že tě nějaká vychytaná schovka jistě napadne. Metr sem, metr tam, když tam půjdeš vícekrát a pokaždé to zaměříš, průměr bude jistě sedět. Hodně zdaru.4dam napsal/a:
Publikováno 31 January 2009 - 21:31
Omyl, za bordel bych nekritizoval autora, neboť za to můžou "kačeři - prasata", a každý zodpovědný kačer by to měl vyhodit, alespoň já věci, které do keše nepatří, vyhazuji.kolombo napsal/a:
Jenže tady se dozví, že nemá založit mikro a za regulárku zase po čase dostane vynadáno, že je v ní bordel :-(
Nikdy nebudete spokojení všichni ....
Publikováno 02 February 2009 - 17:53
Publikováno 02 February 2009 - 19:41
Vozickar by se ke primo ke kesi nedostal, jen by na ni z 3 metru koukal ze silnice, takze radsi 1 a půlmikrupa-cz napsal/a:
...jestli je ta keška opravdu vhodná pro vozíčkáře, když má terén "1 hvězda".
Publikováno 02 February 2009 - 21:12
Publikováno 02 February 2009 - 23:12
Joz-in napsal/a:
4dam napsal/a:
Ahoj, tak pokud to bude ve vesničce, tak se přimlouvám za nemikro. Já jsem teda vpodstatě z vesnice a bxyl jsem trochu zaskočen tím, když jsem lovil v Praze a v Brně, jak to bylo jen o mikro. Nic proti tomu, ono to tam ani jinak nejde, ale když už to jde, tak jsem pro velký pixly. Je to prostě zajímavější o výměnách... Tak to jen tak.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů