Přejít na obsah

Fotka

Omezení pro nováčky při zakládání keší

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
572 odpovědí na toto téma

#361 martman

martman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 16:11

zlicinaci napsal/a:
Kolik budeš brát za kešu? :D

Predbezne to vidim tak 1-2 EURa, kazda 10. zdarma....:o
  • 0

#362 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 16:14

martman napsal/a:

zlicinaci napsal/a:
Kolik budeš brát za kešu? :D

Predbezne to vidim tak 1-2 EURa, kazda 10. zdarma....:o

Na to, že jsi ještě nezodpověděl správně žádnou z 1275 otázek, jsi docela pružný :D
  • 0

#363 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 17:50

Mám radost, že se to absurdní téma zvrhlo v legraci. Tohle jestli někdo myslel vážně, tak to snad nemyslel vážně...! :D
  • 0
Tuž tak:

#364 4dam

4dam

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 22:41

Zdravim mam v umyslu zalozit prvni kes az budu mit odloveno okolo 30-ti (zatim mam 18) ale ted se bojim ze me ukamenujete :) Planoval jsem ze by to byla micro v jedne vesnicce, da se na takove kesi neco vubec zkazit? Jenom se mam strach ze zamereni s iPhonem nebude tak presne, a nebudou "na metr" sedet souradnice, co delat pak?
  • 0

#365 Joz-in

Joz-in

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 23:07

4dam napsal/a:
Zdravim mam v umyslu zalozit prvni kes az budu mit odloveno okolo 30-ti (zatim mam 18) ale ted se bojim ze me ukamenujete :) Planoval jsem ze by to byla micro v jedne vesnicce, da se na takove kesi neco vubec zkazit? Jenom se mam strach ze zamereni s iPhonem nebude tak presne, a nebudou "na metr" sedet souradnice, co delat pak?

Ahoj, tak pokud to bude ve vesničce, tak se přimlouvám za nemikro. Já jsem teda vpodstatě z vesnice a bxyl jsem trochu zaskočen tím, když jsem lovil v Praze a v Brně, jak to bylo jen o mikro. Nic proti tomu, ono to tam ani jinak nejde, ale když už to jde, tak jsem pro velký pixly. Je to prostě zajímavější o výměnách... Tak to jen tak.
  • 0

#366 lukasekprochazka

lukasekprochazka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 23:32

4dam napsal/a:

Přesně tak, jakmile to jen trochu jde, nedávej micro. A zaměření - pokud je to u nějakého dobře viditelného objektu (viditelného z výšky), nic nezkazíš, pokud přihlédneš k souřadnicím na google maps. ;)
  • 0

#367 doctorbagr

doctorbagr

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 0:02

Jéje, to je zase thread. Publikoval bych vsehny kesky. A ty co by se neosvedcily? Kontaktovaůl bych ownera s prosbou o zmenu. To s temi "vyjimecnymi" keskami je smutne. Kdyz si zadam do map praha, Brzo se mi nezobrazi ani jedna keska. Pri nacitani prahy se mi sekne pocitac. A proc? Protoze v praze je nekonecny pocet mikrosek bez poradne motivace. Owner pro pocit sebeuspokojeni nekam flakne kesku. A nemusi byt "novacek." Muze to byt i tzv. "veteran" ktery ma vseeeeeechny mikrosky v praze. Ano, u nej to sice vubec neni tak pravdepodobne, ale mozne to je. A mozne to je i naopak. Treba kdyby se v praze nechaly jen nejake ty "elitni" mikrosky, zajmave mikrosky, smallky, regularky a largeky nebo kdyby se owner mohl poprosit aby se pokusil kes nejk zkraslit... Ale tam jde o to ze pro nekoho muze neco mit osobni vyznam, treba HollART v praze (POZOR, FIKCE!): Cacher si rekne:"Hmm... Dalsi kes v telefonni budce u naky debilni skoly." Owner si rekne: "Jujky, tady jsem se toho toooolik naucil, proste krasne vzpominky. Tak sem dam svoji prvni kes k oslave 750 nalezu. Nanana..jujky, sem se ale nevejde regular, co treba mikro??? Hele ona jde do telefonni budky, tak ji tam supnu a jsem hrdej!!!!" Cacher si odnese: bud "to interpretuji jako snahu ownera mi zprostredkovat jeho prinosne studium, pekna mikro" nebo (pravdepodobne):"hmmmm..... booodiiik...., takovouhle pudu zalozit taky jako jubilejni." P.S. nevim jestli tenhle prispevek vystihuje moje nazory, usinam.... kdyztak rknete. howgh. to HollART byl fakt jen priklad, nic proti ni nemam, i kdyz jsem v ni moc nevidel.
  • 0

#368 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 0:23

Omyl u PRAZDROJE

To jako přímo v pivovaru? :D
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#369 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 0:27

Protoze v praze je nekonecny pocet mikrosek bez poradne motivace.

CCC, náhodou, taková motivace udělat za 3 dny 200 keší :D

BTW - Chytit autora, který dal cache do telefoní budky v Praze, tak vraždím!!!! 3 hinty zněly ve stylu Bell vás vítá nebo telefonika O2 a u všech mám DNF.... Třeba i 2 dny po sobě :D :( Kam to tam lidi rvete? :@ :D
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#370 lukasekprochazka

lukasekprochazka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 0:38

polerok napsal/a:
CCC, náhodou, taková motivace udělat za 3 dny 200 keší :D

BTW - Chytit autora, který dal cache do telefoní budky v Praze, tak vraždím!!!! 3 hinty zněly ve stylu Bell vás vítá nebo telefonika O2 a u všech mám DNF.... Třeba i 2 dny po sobě :D :( Kam to tam lidi rvete? :@ :D

No je pravda, že některé "budkové" keše mají tak skvělé skrýše, že dá opravdu zabrat je najít, i když je ta budka v noci na klidném místě bez mudlů...takhle jsem jednu oblézal půl hodiny, než jsem ji našel :)
  • 0

#371 Adrian_S

Adrian_S

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 318 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 0:40

Jsme taky něco takového lovili v Praze. Taky nějaká budka a nikde nic.. A to jsme tam mohli být dobrou hodinu..:(
  • 0

#372 lukasekprochazka

lukasekprochazka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 0:45

Adrian_S napsal/a:
Jsme taky něco takového lovili v Praze. Taky nějaká budka a nikde nic.. A to jsme tam mohli být dobrou hodinu..:(

Řekni která, třeba to je zrovna ona ;)
  • 0

#373 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 9:19

lukasekprochazka napsal/a:

4dam napsal/a:

Přesně tak, jakmile to jen trochu jde, nedávej micro. A zaměření - pokud je to u nějakého dobře viditelného objektu (viditelného z výšky), nic nezkazíš, pokud přihlédneš k souřadnicím na google maps. ;)

Jenže tady se dozví, že nemá založit mikro a za regulárku zase po čase dostane vynadáno, že je v ní bordel :-(

Nikdy nebudete spokojení všichni ....
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#374 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 9:40

4dam napsal/a:

Založ si, co chceš. Ale zkus nad tím trochu zapřemýšlet, jestli třeba nebude nápadné, když na návsi bude zastavovat jedno cizí auto za druhým, jestli nebude vadit rozebraný a následně povalený památník, případně zda se místní hřbitov obejde bez zdi rozebrané na atomy :-) Věřím, že tě nějaká vychytaná schovka jistě napadne. Metr sem, metr tam, když tam půjdeš vícekrát a pokaždé to zaměříš, průměr bude jistě sedět. Hodně zdaru.
  • 0

#375 lukasekprochazka

lukasekprochazka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 21:31

kolombo napsal/a:
Jenže tady se dozví, že nemá založit mikro a za regulárku zase po čase dostane vynadáno, že je v ní bordel :-(

Nikdy nebudete spokojení všichni ....

Omyl, za bordel bych nekritizoval autora, neboť za to můžou "kačeři - prasata", a každý zodpovědný kačer by to měl vyhodit, alespoň já věci, které do keše nepatří, vyhazuji.
  • 0

#376 4dam

4dam

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 17:53

Už jsem začal připravovat, v hypernově měli totiž v akci lock-lock :)
Uděláte mi prosím někdo předreviewera? http://uloz.to/1257629/Zloukovice.zip-připravený listing
  • 0

#377 4dam

4dam

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 19:41

mikrupa-cz napsal/a:
...jestli je ta keška opravdu vhodná pro vozíčkáře, když má terén "1 hvězda".

Vozickar by se ke primo ke kesi nedostal, jen by na ni z 3 metru koukal ze silnice, takze radsi 1 a půl :)
  • 0

#378 4dam

4dam

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 21:12

Uvidim, na tohle misto je par metru pod urovni silnice takze tam neni tolik videt, a ani tu nebyva moc lidi, nejvic kazde pondeli, stredu a sobotu v 9 rano kdyz prijede pojizdna prodejna :) Ostruvek je zajimavej napad, z fotky se nezda, ale staci aby stoupla voda o půl metru a ostruvek je fuc+par hadu ho obyvajicich :) Jeste se o vikendu porozhlednu, ale asi prijde na puvodne vymyslene misto, holt jsem te tvrdohlava povaha ktera si neco usmysly a ne a ne a nenecha si to rozmluvit :)
  • 0

#379 mauricie

mauricie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 23:12

Joz-in napsal/a:

4dam napsal/a:

Ahoj, tak pokud to bude ve vesničce, tak se přimlouvám za nemikro. Já jsem teda vpodstatě z vesnice a bxyl jsem trochu zaskočen tím, když jsem lovil v Praze a v Brně, jak to bylo jen o mikro. Nic proti tomu, ono to tam ani jinak nejde, ale když už to jde, tak jsem pro velký pixly. Je to prostě zajímavější o výměnách... Tak to jen tak.

Řeším stejnej problém. Mám připravenou kešuli a nemůžu pro ni najít odpovídající místo. Už jsem myslela, že mám vyhráno a schovám regular, jenže když jsem se pak zamyslela, tak mi došlo, že po procházce po upravené návsi nebude roští a kopřivy na svahu o sklonu 85st. asi to pravé ořechové.
A souhlasím s níže napsaným příspěvkem. Lidé na venkově jsou poměrně všímaví. Všimnou si cizího auta nebo cizích lidí. A pozorují je za záclonou. Navíc dneska jsou vesnice poměrně upravené a schovat někde na veřejném místě cokoliv je dost problém, protože to s největší pravděpodobností bude brzy zlikvidováno, jako odpad.

Je snad na každém, aby zhodnotil místo a možnosti. Pokud někdo vyhodnotí, že se tam nedá bezpečně schovat nic víc než tiktakovka, tak asi ví proč!
  • 0
Dobrá nálada nevyřeší problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.

#380 Kecka-21217

Kecka-21217

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2009 - 19:05

Nekdy se problemy pri zalozeni nevyhnou ani "zkusenemu kacerovi", ktery uz ma pres 300 nalezenych a nekolik zalozenych kesi. Valentynska kes v Plzni GC1MHMK...
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama