Publikováno 06 January 2011 - 7:12
Garmin Etrex H + Samsung Galaxy Pocket
Osobní stránky
Rozšíření do prohlížeče Google Chrome a Opera Seek a Cache.
Publikováno 06 January 2011 - 13:34
Honzíku, nic ve zlým, ale zabýváš se nicotnostma. Nejde o kvantitu, ale o kvalitu (nalezených keší). Jak prokážeš, žes měl 50 keší poctivě nalezeno a neseděl jsi někde v autě? Víme, že se to dělá u kombajnistů- megakačerů. Tudíž jedinou možností je složit nějaké kačerské zkoušky, pokud ovšem nebudou v Plzni, že... Takže s těmihle názory se jen zesměšňuješ a nikam to nevede. Raději napiš, jak si sám pomohl u špatné keše, nabídnul jsi autorovi pomoc? Napsals log "need maitenance?". Uspořádal jsi event pro začátečníky, kde jsi jim ukázal jak keš má vypadat? Nebo jen kritizuješ všeobecně?Honzik&Pavlinka napsal/a:
Kaote vidím, že jsi z už principu proti. Nevadí... Čekal jsem i tyto názory...Zkus ale sám navrhnout něco, co by pomohlo vyřešit problém nedbale založených keší nováčky...
.
Publikováno 06 January 2011 - 15:12
Publikováno 06 January 2011 - 15:38
zir37 napsal/a:
Vůbec to je hovadina, přece nikdo nikoho nenutí chodit na keše začátečníků. Kdo je začátečník si může každý zjistit/posoudit podle profilu zakladatele.
Publikováno 06 January 2011 - 15:47
Sally&eL napsal/a:
zir37 napsal/a:
Vůbec to je hovadina, přece nikdo nikoho nenutí chodit na keše začátečníků. Kdo je začátečník si může každý zjistit/posoudit podle profilu zakladatele.
...mnohdy není čas, ptát se kdo je kdo. prostě úkol zbněl jasně - FTF hunt:D:D:D
Publikováno 07 January 2011 - 8:59
Publikováno 07 January 2011 - 9:49
TerZdeK napsal/a:
ahoj já jsem bohužel ještě nováček.
.....
No mám jen 23 keší, ale přesto by tato keš mohla vypadat slibně. Jsem neustále v kontaktu a nechám si poradit... opravdu chcete házet všechny do jednoho pytle? keš se teprve schvaluje
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 07 January 2011 - 10:32
Publikováno 07 January 2011 - 10:39
Já ti naopak fandím! Po tom, co jsem tady různě na fóru četla příspěvky od "mazáků" honících si svoje ego mám obavu, že já naopak svoje plány časem vypustit taky nějakou kešku do světa nejspíš vzdám.TerZdeK napsal/a:
ahoj já jsem bohužel ještě nováček...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 07 January 2011 - 10:43
To znamená, že v takové oblasti "nováček" s málo nálezy automaticky udělá něco blbě?Autacek napsal/a:
Nejjednoduší pravidlo by bylo, v lokalitách s průměrem keší na km čtvereční přesahujícím hodnotu X, nemohou zakládat nové keše kačeři s méně než Y nálezy...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 07 January 2011 - 10:52
Podívej se kolik lidí sem na fórum přispívá. Jména se opakují, celkově to je 20, 30 lidí? A kolik je kačerů v Česku? Kdo sem nechodí, nemusí přemýšlet, jestli je ještě "začátečník", nebo už ne, je v pohodě, sbírá keše, zakládá keše. První log na mé první založené keši byl celkem negativní, tak jsme to emailem probrali, keš jsem podle rad pozměnil a zároveň jsem tak poznal prvního živého kačera ve svém okolí a dnes jsme kamarádi. Takže se rozhodně nenech odradit! Hezký den!Po tom, co jsem tady různě na fóru četla příspěvky od "mazáků" honících si svoje ego mám obavu, že já naopak svoje plány časem vypustit taky nějakou kešku do světa nejspíš vzdám.
Publikováno 07 January 2011 - 10:55
Alf Gang napsal/a:
To znamená, že v takové oblasti "nováček" s málo nálezy automaticky udělá něco blbě?
Publikováno 07 January 2011 - 11:00
Publikováno 07 January 2011 - 11:06
Publikováno 07 January 2011 - 16:59
Publikováno 07 January 2011 - 17:09
Publikováno 07 January 2011 - 17:50
Myslím, že nejvýstižnější je tahle definice: začátečník je ten, kdo se urazí, když je pojem "začatečník" používaný jako synonymum pro "blbeček".mohl by prosim nekdo definovat pojem "zacatecnik"? Mne to totiz prijde, ze je to tu v kontextu pomalu pouzivany jako synonymum pro "blbecek"
Publikováno 07 January 2011 - 18:03
Publikováno 07 January 2011 - 19:42
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů