Publikováno 04 February 2009 - 13:55
Publikováno 04 February 2009 - 14:12
slevik napsal/a:
vůbec nechápu a říkám upřímně, že mě to přestává bavit... Do kešky jsem navíc vložila 2xTB, tak jsem zvědavá, jestli se někdy dočkají společně se mnou...
Publikováno 04 February 2009 - 14:14
Ta penalizace si myslím je docela spravedlivá. Při zakládání je přece jedna z povinností mít v okolí všechno odloveno.slevik napsal/a:
Jen tedy nechápu, proč reviewer nenapíše rovnou "odsouvám tvoji keš dozadu, je tam kolize". Ale odsune ji a vyjádří se až za další dobu.
Publikováno 04 February 2009 - 14:15
Odškrtávání je zbytečné, nakonec to dopadne tak, že každý odškrtne všechno automaticky, aniž by cokoliv promýšlel:)ebik napsal/a:
Prostě spíš než automat na zpracování odeslaných žádostí, to chce odškrtávací seznam, který musí kačer odeslat odškrtaný, i s vysvětlením. Retrívr by ho četl, jen když se mu něco nebude zdát. Účelem toho seznamu by mělo být především to, aby donutil zakládajícího kačera promyslet všechny náležitosti mozkem a né jen některé a ještě navíc kolenem.
Publikováno 04 February 2009 - 14:17
Že jo? Řeší se tady princip řazení ve frontě jako by šlo o kdoví co, a přitom jediný rozdíl mezi starým a novým listingem bude v tom že ten starší možná bude publikovaný o pár dní dřív. Na kešku samotnou, na návštěvnost, oblibu, atd., to nemá absolutně žádnej vliv.PetrX napsal/a:
A co vám tak vadí, že musíte čekat na schválení. Když si něco objednáte přes internet tak to také zpravidla nemáte za hodinu doma a někdy se díky české poště načekáte ještě déle. Takže odešlete keš ke schválení a běžte ven lovit kešky, protože to je mnohem lepší
.
Publikováno 04 February 2009 - 14:19
Publikováno 04 February 2009 - 14:24
Publikováno 04 February 2009 - 14:42
Tomu nezabráníš. Keše se budou zakládat pořád, tak jak roste počet kačerů. Spíš bychom to měli regulovat my svým zájmem. Tedy nehnat se za bodíkem do kdejakých srač*ek. Když vidím, jak někteří z nás obracejí a rozebírají vše, jen aby keš našli, je mi z toho někdy špatně. Když vidím mizernou keš, nejdu na ni a nelognu i kdybych ji měl v ruce. Pokud budeme takovéto kešky ignorovat, brzy zaniknou nebo nebudou přibývat. Pomohlo by třeba zavést oblíbenost keše, jakési hodnocení v podobě hvězdiček.MedoMys napsal/a:
...Leč si myslím, že by to ovšem chtělo se alespoň začít bavit o pravidlech na redukování počtu schvalovaných keší. Aby se za 10 - 15 let nestalo, že nebude místo, kam keš položit a budou pořadníky na to, aby po zaniklé keši mohl někdo založit novou.
Nevěřím, že by to byl jen náš problém.
Publikováno 04 February 2009 - 15:21
pgnext napsal/a:
Tomu nezabráníš. Keše se budou zakládat pořád, tak jak roste počet kačerů. Spíš bychom to měli regulovat my svým zájmem. Tedy nehnat se za bodíkem do kdejakých srač*ek. Když vidím, jak někteří z nás obracejí a rozebírají vše, jen aby keš našli, je mi z toho někdy špatně. Když vidím mizernou keš, nejdu na ni a nelognu i kdybych ji měl v ruce. Pokud budeme takovéto kešky ignorovat, brzy zaniknou nebo nebudou přibývat. Pomohlo by třeba zavést oblíbenost keše, jakési hodnocení v podobě hvězdiček.MedoMys napsal/a:
...Leč si myslím, že by to ovšem chtělo se alespoň začít bavit o pravidlech na redukování počtu schvalovaných keší. Aby se za 10 - 15 let nestalo, že nebude místo, kam keš položit a budou pořadníky na to, aby po zaniklé keši mohl někdo založit novou.
Nevěřím, že by to byl jen náš problém.
Publikováno 04 February 2009 - 16:52
TrainTour Reviewer napsal/a:
někdo na zveřejnění keše čeká týden, nekdo ani ne den - ten druhý tak krátce proto, že si dal s přípravou více práce, listing déle "ladil" a je tedy ve frontě výš než ten, který ho sice před týdnem aktivoval, ale hned "z voleje", aneb žádná příprava listingu ...
Autacek napsal/a:
No vidíš, rozčiluješ se, vztekáš se, ale doporučení reviewrů a návod jak založit novou keš jsi si patrně nikdy nepřečetla. Správně se do keše před publikací žádné TB a GC dávat nemají, protože se může stát, že keš nebude (z rozličných důvodů) nikdy publikovaná...
Mafi5bj napsal/a:
Ta penalizace si myslím je docela spravedlivá. Při zakládání je přece jedna z povinností mít v okolí všechno odloveno.
Publikováno 04 February 2009 - 17:12
Publikováno 04 February 2009 - 17:28
Publikováno 04 February 2009 - 18:27
Publikováno 04 February 2009 - 18:38
charles86 napsal/a:
Můžete mi někdo doporučit nějakej html program, nebo něco v čem se píše listing??? Abych tam mohl rozlišovat barvu, velikost atd., please poradte někdo, zakládám druhou cacha chci aby to vypadalo líp a chci to mít dobře aby to bylo schválené rychleji...děkuji;)
Publikováno 04 February 2009 - 18:39
charles86 napsal/a:
Můžete mi někdo doporučit nějakej html program, nebo něco v čem se píše listing??? Abych tam mohl rozlišovat barvu, velikost atd., please poradte někdo, zakládám druhou cacha chci aby to vypadalo líp a chci to mít dobře aby to bylo schválené rychleji...děkuji;)
Publikováno 04 February 2009 - 18:54
Publikováno 04 February 2009 - 19:06
Vím že to sem nepatří, ale jak pak ten vytvořený text umístím do listingu??? Ale jinak supr prográmek...oliver napsal/a:
já používám NVU.
http://www.czilla.cz/produkty/nvu/
Publikováno 04 February 2009 - 19:46
Já to dělám tak, že se v NVU přepnu na zdrojový kód, celý ho označím, dám do schárnky a potom ho vložím do popisu keše v listingu, přičemž v listingu musí být zaškrtnuto, že je to html formát.charles86 napsal/a:
Vím že to sem nepatří, ale jak pak ten vytvořený text umístím do listingu??? Ale jinak supr prográmek...oliver napsal/a:
já používám NVU.
http://www.czilla.cz/produkty/nvu/
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů