To je blby, ze my jeste nevime,... ty stucky na Kaceri vzhuruhledici hlave pry nejsou po tme moc videt. Takze bud GC1MHGR (kdyz to budeme mit cas vylustit) nebo Prokopak.mwh napsal/a:
půjde se tedy ve středu někam?

Pravidelné středeční skupinové zdolávání pražských a okolních drsnokeší
Publikováno 24 únor 2009 - 20:14
Publikováno 25 únor 2009 - 8:09
Publikováno 26 únor 2009 - 9:46
Jak, nejde v noci?Sylvia999 napsal/a:
Bane - "Hlavu vzhůru, kačere" je to správné heslo. A obzvlášť drsné v tomhle počasí. A rada pro dnešní den - boty se dají v těch loužích docela dobře umýt

Publikováno 26 únor 2009 - 10:04
zlicinaci napsal/a:
Jak, nejde v noci?
Když s chce, všechno jde....

Publikováno 26 únor 2009 - 16:30

Publikováno 26 únor 2009 - 22:40
Heulwen napsal/a:
Myslim, ze bych mela hloubeji prostudovat chovani opilych osob, protoze jsem mela hroznou potrebu zasahnout a behem te nechtene spoluprochazky me nescetnekrat napadlo jak a vsechno z toho by bylo asi blbe :|
Ja myslim, ze spatne je cokoli. Ony se jim totiz nelibeji jen 2 veci: kdyz jim odporujes a kdyz s nimi souhlasis. To je pak tezke si vybrat. Ale zkusenost mi veli spis pasivitu. (Mozna by to bylo na samostatne vlakno.)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 27 únor 2009 - 10:55
Dobrý studijní materiál najdeš na většině eventů, těsně před zavíračkou. I když, tam jsou jen veselí a simpatičtí lidé, a tak by to asi nebyl ten správnej vzorek populace. Možná jako protipol bych zašel na nějakej exponovanej fotbalovej zápas.Heulwen napsal/a:
Myslim, ze bych mela hloubeji prostudovat chovani opilych osob
Publikováno 27 únor 2009 - 10:59
No jo, tak už je mi to jasný, proč lezou přes ty ploty na hřiště. To jsou kačeři a domnívají se, že je v míči notýsek. A ty ohně rozdělávají v hledišti proto, aby odpoutali pozornost médií :-DVancosi napsal/a:
Dobrý studijní materiál najdeš na většině eventů, těsně před zavíračkou. I když, tam jsou jen veselí a simpatičtí lidé, a tak by to asi nebyl ten správnej vzorek populace. Možná jako protipol bych zašel na nějakej exponovanej fotbalovej zápas.Heulwen napsal/a:
Publikováno 01 březen 2009 - 21:06

Publikováno 02 březen 2009 - 13:53
Vancosi napsal/a:
Kdyz sympaticke lidi vetsinou nemam neovladatelnou chut odkopnout co nejdal :-D A na fotbalovy zapas bych nastesti nesla...
seiza napsal/a:
Jenom malá technická poznámka, ale docela důležitá. Pro lovce Styxu, Epsilonu a jiných podobných keší. Jistě Vám neuniklo, že v dubnu bude v Praze summit EU-USA a s tím budou i zostřené opatření, což znamená, že je docela možné, že by jste v kanálových keších mohli narazit na agenty, nebo policisty zajišťujících bezpečnost summitu, stejně tak se to týká keší na vyvýšených bodech, ať nám nějakého kolegu nezabásnou, nebo nedej bože nezastřelíTak opatrně!!!
To jsem nevedela... ale kdyz my uz mame vsechny ty Styxy odloveny :-)
Publikováno 05 březen 2009 - 1:09
Neboj, už se pomalu chystá dalšíHeulwen napsal/a:
To jsem nevedela... ale kdyz my uz mame vsechny ty Styxy odloveny :-)

(...jak praví klasik: "já bych ty všecky styxy a epsilony zakázala!"

Publikováno 06 březen 2009 - 11:00
R-A-von-B napsal/a:
Neboj, už se pomalu chystá další
(...jak praví klasik: "já bych ty všecky styxy a epsilony zakázala!")
Parada, uz se tesiim! :-)
Hmm, pani duchodkyne Vera Pohlova byla koukam nemilosrdne integrovana do internetoveho folkloru Ceskych zemi :-D
Publikováno 23 březen 2009 - 14:47
Publikováno 23 březen 2009 - 21:06
dusivka napsal/a:
Nesel by nekdo 1. 4. na nejakou cache? Je mne to v celku jedno na co a kam. Muzu cca od 18hod.
Publikováno 23 březen 2009 - 21:20
Publikováno 23 březen 2009 - 22:21
Publikováno 23 březen 2009 - 22:42
Heulwen napsal/a:
Hmm, pristi streda? Prokopák treba? :-)
Byl by výborný

Publikováno 23 březen 2009 - 22:48
Jo jo, pár multinek či mysterek tam zbýváHeulwen napsal/a:
Hmm, pristi streda? Prokopák treba? :-)

Publikováno 24 březen 2009 - 7:08
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů