Pravidelné středeční skupinové zdolávání pražských a okolních drsnokeší
Publikováno 27 listopad 2008 - 14:46

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 27 listopad 2008 - 14:49

Publikováno 27 listopad 2008 - 15:07
taky hlasuju za PTS. nejde mi to vylusit...Heulwen napsal/a:
U me jednoznacne vede PTS!Zrovna mam na kline sesity ze stredni, ktere jsem doma pracne vyhrabala jen abych si mohla v PTS opravit chybu, pac mi zaludne nevychazi :-(
A protoze Nocni metro rozhodne taky stoji za to, tak bych se asi fakt rozpulila. Alespon nam pulka bude moct vypravet, jak se jim libily osvicene koridory (protoze na jizni spojce se odrazkama nesetri) a druha pulka nebude desit svou pocetnosti zamestnance tamni tovarny, kdyz pujdeme po tech trubkach
Sutechu, Ty uz mas PTS, ze se postaras o udernost dalsi roty?
Publikováno 27 listopad 2008 - 15:53
Kontrola vlastního výpočtu bude hned na začátku, takže fyziku do ruky a šup šup :-)ZuZu napsal/a:
taky hlasuju za PTS. nejde mi to vylusit...Heulwen napsal/a:
U me jednoznacne vede PTS!Zrovna mam na kline sesity ze stredni, ktere jsem doma pracne vyhrabala jen abych si mohla v PTS opravit chybu, pac mi zaludne nevychazi :-(
A protoze Nocni metro rozhodne taky stoji za to, tak bych se asi fakt rozpulila. Alespon nam pulka bude moct vypravet, jak se jim libily osvicene koridory (protoze na jizni spojce se odrazkama nesetri) a druha pulka nebude desit svou pocetnosti zamestnance tamni tovarny, kdyz pujdeme po tech trubkach
Sutechu, Ty uz mas PTS, ze se postaras o udernost dalsi roty?
Publikováno 27 listopad 2008 - 15:59
Publikováno 27 listopad 2008 - 16:44
Ja si taky myslim, ze najezdy nejsou to prave orechove, proto jsme se jali mnozit komanda delenim :-)Dain & Olik napsal/a:
to bych teda nedoporucil skupinovemu zajezdu
To né, vzdyt by si kazdy prinesl vstupenku v podobe vlastnorucne vyloupnutych souradnicRobert-Antonio von Barrandoff napsal/a:
Mozkové drsnokeše nemají ve velké skupině ten půvab, protože šifru vyluští jen jeden člověk a ostatní ostrouhají

// Souhlasim s orientaci komanda na terenni drsnokese a megadlouhe multiny.
// Ac je mi jasne, ze kaceri, co nepujdou v komandu s Dpmanem budou nehorazne trpet, ze neuvidi, jak si bere domu na pamatku dalsi pulku stromu z blizkosti cache, dalsi jasna vec je, ze uz se v zajmu vlastnich zazitku na roty proste rozdelit musime.
Navrhuji nasledujici klic:
1) Ti, co maji baterku jen na klicich, pujdou na Nocni metro
2) Ti, co si vezmou boty na podpatku a jinak hlucne, pujdou na PTS
2) Ti, co si vezmou kratasy, pujdou na Los Padlos
3) Ti, co si vezmou sukni nebo kilt, pujdou na Stvanici
Cimz dostaneme idealni 3-5ticlenne roty, ktere mohou dane cache obchazet v ctyrfazovem cyklu

//Nejkacirstejsi je slovo utery, kdo to napsal?!

Publikováno 27 listopad 2008 - 17:41

Publikováno 27 listopad 2008 - 19:49
V úterý klidně půjduVXP napsal/a:
UTERY jsem napsal ja... kdo jde na metro v pondeli nebo v utery, at muzeme vsichni ve stredu na PTS at jsou spokojeni vsichni?

Publikováno 27 listopad 2008 - 20:35
kdyby bylo u kesek mezi ikonkama o pristupnosti taky ikonka o vhodnosti terenni sukne,byla bych spokojena. Nemusela bych se porad prevlikat do kalhot:(zlicinaci napsal/a:
Jinak mi to začíná připadat krapánek už přeorganizované. Další noční lov bych navrhoval bez elektrických svítidel, tedy s petrolejkami, případně lampiony. Louče jsou také dobrý nápad, ale do lesa to není dobrý nápad, takže je interním předpisem č. 7/256 Gc. hned zakazuji. Doporučené oblečení viz Dpman a Heulwen.
Publikováno 27 listopad 2008 - 20:53
To je ale hrozny prece!VXP napsal/a:
UTERY jsem napsal ja...

Nic takoveho netreba. Kdyz se jakemukoliv terenu ukaze, ze po nem chodi dama, tak se sam prizpusobi a shodi jenom Dpmana z vetve .-)ZuZu napsal/a:
kdyby bylo u kesek mezi ikonkama o pristupnosti taky ikonka o vhodnosti terenni sukne,byla bych spokojena. Nemusela bych se porad prevlikat do kalhot:(
Publikováno 27 listopad 2008 - 21:05
Heulwen napsal/a:
To je ale hrozny prece!VXP napsal/a:
UTERY jsem napsal ja...) Psat utery, kdyz se kese lovi ve stredu a v utery je podle vseho volejbal!
nevím nevím, ale mám tucha že volejbal je pondělní

Jinak jsem mazala z práce dom a z dom šup za váma, ale... co se dělo v dejvicích nevím. Ve tři čtvrtě jsem ještě neměla Letnou za sebou, tak jsem to otočila zpátky. :-( Snad příště někde blíže severu města.
Publikováno 27 listopad 2008 - 21:26
No jistě, ale v úterýZegga napsal/a:
nevím nevím, ale mám tucha že volejbal je pondělní

A té sukýnky se neboj, je mnohem pohodlnější, zejména když třeba lezeš před nějakým kačerem směrem vzhůruZuZu napsal/a:
kdyby bylo u kesek mezi ikonkama o pristupnosti taky ikonka o vhodnosti terenni sukne,byla bych spokojena. Nemusela bych se porad prevlikat do kalhot:(

Publikováno 27 listopad 2008 - 21:28
Přesně.Heulwen napsal/a:
Nic takoveho netreba. Kdyz se jakemukoliv terenu ukaze, ze po nem chodi dama, tak se sam prizpusobi a shodi jenom Dpmana z vetve .-)

Publikováno 27 listopad 2008 - 21:51
zlicinaci napsal/a:
No jistě, ale v úterýZegga napsal/a:
nevím nevím, ale mám tucha že volejbal je pondělní![]()
kruci, mno jo...., už je to tu jak s Velkou Říjnovou co se slaví 7.11.

Publikováno 28 listopad 2008 - 0:02
Publikováno 28 listopad 2008 - 8:08
ty,ty,ty napsal/a:
tak tady je jedna sice neni v Praze, ale je obtizna a 6 hodinova GC1HHH2
Hmm, ta se mi libi, ale na stredecni lov je to trochu z ruky. Ale sel bych do ni skoro hned.
GeoGet:
Publikováno 28 listopad 2008 - 8:21
Jee, to jsem potesenaty,ty,ty napsal/a:
tak tady je jedna sice neni v Praze, ale je obtizna a 6 hodinova GC1HHH2

Jinak pro nase nocni rychlodlovy jsem nasla vhodnou 11km dlouhou multi GCNQCP. Myslim, ze to je na ty tri/ctyri hodinky, takze idealni

Publikováno 28 listopad 2008 - 8:33
GeoGet:
Publikováno 28 listopad 2008 - 9:07
Fájngord napsal/a:
Dle meho to na tech 11 km udelat ani nejde

Apgrejd TODOlistu :-)
Jinak koukam, ze ty, ty, ty lovi nak casto s mym spolutabornikem Lukasem, hej!

Georozvedka T.O. Lvicata:

Publikováno 28 listopad 2008 - 9:15

no, je to jednoduchy, ja mam kancl na jedny strane prehrady a na druhy bydli LP. Jo, a kdyz se potkaj dva geoblazni, tak se lovi lepe

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů