Publikováno 08 January 2009 - 22:36
Publikováno 09 January 2009 - 7:05
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 09 January 2009 - 7:53
sobikovi napsal/a:
Bylo, ale nemělo by to být podmínkou... hodnotit lze i zpětně.brazajar napsal/a:
Super... jen co bude cas, oznamkuju svoje nalezy... a budu delat pravidelne.
Jak psal czechocowboy - kdyby hodnoceni - tlacitka - byly soucasti okna "Set Found" v GG, bylo by to idealni...)
Možná by bylo fajnový, kdyby se podařilo vyprodukovat skript pro mazanou opici, která by to přidala do found it logu, aspoň ve Firefoxu...
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 09 January 2009 - 7:55
HaLuMa napsal/a:
Teda, podej certu prst a sebere vam celou ruku!
Pokud tak touzite po hodnoceni ve stejnem okenku, v jakem se oznacuji nalezy, tak si takove makro s takovym formularem vyrobte.
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 09 January 2009 - 8:01
Supr. Jsem asi lama, ale nepřišel jsem na to, jak zadat filtr, aby mi to zobrazilo keše s hodnocením rovno a větším než 50%. Díky za radu.pepa.z.pocernic napsal/a:
malá změna na serveru a průměrné hodnocení se vrací zaokrouohlené na celá procenta.
Publikováno 09 January 2009 - 8:19
Jestli se ptáš jak to udělat na serveru, tak na serveru to teď nejde. Server zatím slouží jen pro výměnu dat a zobrazuje průměr všeho, aby bylo vidět, že to "něco" dělá. Vstup i zpracování výstupu je teď jen na aplikacích.sobikovi napsal/a:
Supr. Jsem asi lama, ale nepřišel jsem na to, jak zadat filtr, aby mi to zobrazilo keše s hodnocením rovno a větším než 50%. Díky za radu.pepa.z.pocernic napsal/a:
malá změna na serveru a průměrné hodnocení se vrací zaokrouohlené na celá procenta.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 09 January 2009 - 8:39
Promiň, myslel jsem jak to udělat v GG, jak nastavit filtr... zatím se mi to nepovedlopepa.z.pocernic napsal/a:
Jestli se ptáš jak to udělat na serveru, tak na serveru to teď nejde. Server zatím slouží jen pro výměnu dat a zobrazuje průměr všeho, aby bylo vidět, že to "něco" dělá. Vstup i zpracování výstupu je teď jen na aplikacích.sobikovi napsal/a:
Publikováno 09 January 2009 - 8:42
sobikovi napsal/a:
Supr. Jsem asi lama, ale nepřišel jsem na to, jak zadat filtr, aby mi to zobrazilo keše s hodnocením rovno a větším než 50%. Díky za radu.
Publikováno 09 January 2009 - 9:00
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 09 January 2009 - 9:04
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 09 January 2009 - 9:06
Publikováno 09 January 2009 - 9:43
Publikováno 09 January 2009 - 10:02
Rozhodně ano..pepa.z.pocernic napsal/a:
chtěl bych zjistit zájem o další funkce na gc.cz související s hodnocením
- filtr podle průměru v mapě
- možnost ohodnotit přímo na gc.cz (formulář nebo v mapě)
- generování ikony pro vložení do listingu
- něco jiného
jde mi o to, ujasnit si o co by zájem byl a případně priority
Publikováno 09 January 2009 - 10:10
Publikováno 09 January 2009 - 11:14
Publikováno 09 January 2009 - 11:25
Publikováno 09 January 2009 - 12:11
Publikováno 09 January 2009 - 12:18
Publikováno 09 January 2009 - 12:21
Publikováno 09 January 2009 - 12:25
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů