Hodnocení keší - nová vize
Publikováno 15 January 2009 - 12:25
Publikováno 15 January 2009 - 12:30
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 15 January 2009 - 12:33
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 15 January 2009 - 12:42
Publikováno 15 January 2009 - 12:48
Publikováno 15 January 2009 - 13:17
HaLuMa napsal/a:
nerozumim.... s mym originalnim makrem se to, pochopitelne, tridi take spravne.
ju máš pravdu nevšim sem si že nemám numerický třídění možná moje chybka nicméně i tak jsem to zkultivoval tím makrem a vypadá to malinko zarovnaněji :-) a funguje to i s vyplým numerickým tříděním..
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 15 January 2009 - 13:30

Publikováno 15 January 2009 - 17:48
tak jsem trošku odžlutil ikonku, aby to nebylo tak výrazné. Ale obávám se, že dokud nenastoupí grafik, tak to o moc lepší nikdy nebudepepa.z.pocernic napsal/a:
tak jsem vyrobil první pokus nějaké ikony s hodnocením. Adresa: http://www.geocachin...oceni-{wpt}.png
ukázka:
Berte to s rezervou, podoba je zatím jen taková, aby to něco dělalo.

a pokus o grafickou variantu:

Publikováno 15 January 2009 - 21:05
DrakMrak napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
ju máš pravdu nevšim sem si že nemám numerický třídění možná moje chybka nicméně i tak jsem to zkultivoval tím makrem a vypadá to malinko zarovnaněji :-) a funguje to i s vyplým numerickým tříděním..
Ještě k tomu makru a třídění, asi by se hodilo moci třídit i podle počtu hodnocení keše.
To asi čarováním s nastavením sloupce nepůjde, co ???
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 15 January 2009 - 22:38
Nepůjde :-( Už jsem to tady psal, že by se mi líbilo mít možnost třídění podle počtu hodnocení, ale to by muselo být v samostatném sloupci a to nejde (zatím)...kolombo napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
Ještě k tomu makru a třídění, asi by se hodilo moci třídit i podle počtu hodnocení keše.
...

Publikováno 15 January 2009 - 23:54
koukal sem se na tu úpravu makra má to tam procentíčka a x za počtem hlasujících fajn to se dá nicméně ani podle numerickýho ani podle jinýho se to nesetřídí správně přitom stačí malá úprava doplnit to počátečníma nulama (nectnost to má, že i 0% bude zobrazeno jako 000%) ale setřídí se to tak jak má buď od 100 do 0 nebo naopaksobikovi napsal/a:
Nepůjde :-( Už jsem to tady psal, že by se mi líbilo mít možnost třídění podle počtu hodnocení, ale to by muselo být v samostatném sloupci a to nejde (zatím)...kolombo napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
...Když jsem o tom psal o pár příspěvků níž, byl jsem kamenován za nesmyslné požadaky
úprava zde: http://rapidshare.co...ank.ggp.pas.zip upraveno pro verzi 2.0.23
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 16 January 2009 - 0:06
Přece tak, že si včera malá skupinka věčných kverulantů vyřvala v konkurenčním vláknu změnu systému hodnocení z 5 stupňů na 10 ... což se projevilo i v GeoGetu (a opravdu to stěžuje a zdržuje rozhodování :| , ale co, zvyknu si...)DrakMrak napsal/a: Jak se dosáhne ze dvou hodnocení 6% popř z 1-dnoho hodnocení 12% ??
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 16 January 2009 - 0:07
HuntBehind napsal/a:
Přece tak, že si včera malá skupinka věčných kverulantů vyřvala v konkurenčním vláknu změnu systému hodnocení z 5 stupňů na 10 ... což se projevilo i v GeoGetu (a opravdu to stěžuje a zdržuje rozhodování :| , ale co, zvyknu si...)DrakMrak napsal/a: Jak se dosáhne ze dvou hodnocení 6% popř z 1-dnoho hodnocení 12% ??
jo už sem to zaregistroval :-D
pozdě ale přece...
tak du zase přehodnotit svoje keše jemnějším dělením :-D
Publikováno 16 January 2009 - 0:42

Publikováno 16 January 2009 - 0:51
kaote napsal/a:
To je pekne, jsem clenem organizovane skupiny vecnych kverulantu
Proboha! Vy už se formujete?

moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 16 January 2009 - 0:51

Publikováno 16 January 2009 - 7:16
kaote napsal/a:
To je pekne, jsem clenem organizovane skupiny vecnych kverulantuTo zni jeste lepe nez muj kadrovy profil za komancu
Tys mel kadrovej profil uz ve 14 letech? No ty ses teda pekny kvitko

Sorry za off topic
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 16 January 2009 - 10:02
Publikováno 16 January 2009 - 10:23
sobikovi napsal/a:
Nepůjde :-( Už jsem to tady psal, že by se mi líbilo mít možnost třídění podle počtu hodnocení, ale to by muselo být v samostatném sloupci a to nejde (zatím)...
...Když jsem o tom psal o pár příspěvků níž, byl jsem kamenován za nesmyslné požadaky
Smankote... tak znova:
neni sebemensi problem rozdelit to do dvou sloupcu. Ale bude ti to stejne k nicemu, protoze radit muzes prave a jen podle jednoho sloupce. Chapes?
Publikováno 16 January 2009 - 10:24
DrakMrak napsal/a:
koukal sem se na tu úpravu makra má to tam procentíčka a x za počtem hlasujících fajn to se dá nicméně ani podle numerickýho ani podle jinýho se to nesetřídí správně přitom stačí malá úprava doplnit to počátečníma
Ale kdeze... s numerickym tridenim se mi to vzdy, i ted, radi vsechno spravne!
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů