hezkýýýý...díkydrastak napsal/a:
... tak ... neco malo jsem spachal ...

http://www.geocachin...fc-a55283a4dd0f
Publikováno 11 November 2010 - 12:59
hezkýýýý...díkydrastak napsal/a:
... tak ... neco malo jsem spachal ...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 28 January 2011 - 12:56
Publikováno 13 February 2011 - 20:52
VelkyVezir napsal/a:
Rad bych timto pozadal vsechny podobne postizene, ktere bavi vybarvovani mapy Evropy ve statistikach (a samozrejme i vsechny ostatni, co by chteli teto veci pomoci), aby zahlasovali pro tento navrh:
Publikováno 13 February 2011 - 21:13
Jo, to teda ma, ja nasel taky jednu perlicku a sice kesku : GC2FFQ2jizersky_drak napsal/a: Musim uznat, ze GroundSpeak v tom skutecne obcas ma bordel ....
Publikováno 13 February 2011 - 21:37
Publikováno 13 February 2011 - 22:49
Tak náhorní karabach se hlásí k příslušnosti k Arménii a platí tam i Arménská měna....tak nevim no..kapsa napsal/a:
Jo, to teda ma, ja nasel taky jednu perlicku a sice kesku : GC2FFQ2jizersky_drak napsal/a: Musim uznat, ze GroundSpeak v tom skutecne obcas ma bordel ....
Keska je ve meste Šuša v Azerbajdzanu, presto je vsak oznacena jako Armenie. Na google mape je uzemi take oznaceno jako Azerbajdzan. Jde o Nahorni Karabach, ktery Armenie jiz leta okupuje. Vsechny svetove organizace (OSN, NATO, EU) oznacuji okupaci za neopravnenou a opakovane vyzyvali Armenii, aby okupovanou oblast vratili Azerbajdzanu. Okupaci ani samostatnost Nahorniho Karabachu neuznal ani jeden stat na svete. Jen Groundspeak je asi jineho nazoru ....
Publikováno 13 February 2011 - 23:12
Publikováno 14 February 2011 - 0:18
jizersky_drak napsal/a:
A jeste jedna vec - dost me sokovalo, ze napr. nektere cache v Belfastu jsou oznacene jako Ireland...!!!
Publikováno 14 February 2011 - 8:14
Tohle ale neni ten pripad, Armenie to uzemi okupuje uz mnoho let a okupaci ani samostatnost neuznal ani jeden stat na svete a stanovisko OSN (ale i NATO nebo Evropske unie) je jasne a Armenii opakovane vyzyvaji, aby uzemi vyklidila.jizersky_drak napsal/a: Uzemi kde je otazka prislusnosti k urcitemu statu nebo samostatnosti nevyjasnena a muze se za mesic zmenit jsou krapet neco jineho.
Publikováno 14 February 2011 - 9:44
Ano, přesně tak. Je to věc ownera...kapsa napsal/a:
Edit : Tak uz vim jak to je, neni to chyba Groundspeaku ale konkretniho ownera, kazdy si totiz kesku muze oznacit jak chce. Ja si jednu svoji zkusebne oznacil jako Vychodni Timor a bez problemu to fungovalo, i kdyz jsem souradnice nechal na Vysocine ....
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 22 February 2011 - 22:25
Publikováno 22 February 2011 - 22:28
Publikováno 09 March 2011 - 23:42
drastak napsal/a:
VelkyVezir: uznani Kosova je IMHO spise politicka zalezitost a ze bych ho nejak podporoval, to ani ne ... ale pro jistotu mame v planu v lete nejakou cache na uzemi Kosova odlovit ... kdyby nahodou opravdu pribylo do "groundspeakem uznavanych evropskych zemi"
Publikováno 10 March 2011 - 0:04
jizersky_drak napsal/a:
Mate nekdo predstavu, nakolik se takovy odskok do Kosova (ne)muze prodrazit? Ja se nekde docetl, ze na hranici klidne muzou chtit nejakych 50 eur jako jednorazovy vstupni poplatek... coz mi za jednu az dve cache prijde docela dost...
Thy woe... to me zas Drastak sezere....A byl jsem vcera upozornen na jeden bonus pro vybarvovace, tak az budete mit cestu kolem, zastavte se na GC1Z6BK
Publikováno 10 March 2011 - 0:09
Publikováno 10 March 2011 - 15:00
chemic77 napsal/a:
jizersky_drak napsal/a:
Mate nekdo predstavu, nakolik se takovy odskok do Kosova (ne)muze prodrazit? Ja se nekde docetl, ze na hranici klidne muzou chtit nejakych 50 eur jako jednorazovy vstupni poplatek... coz mi za jednu az dve cache prijde docela dost...
Blbost... byt nemam v Kosovu zadnou cache odlovenou, tak jsem jim projizdel. Neplatil jsem nic. ;-)
Publikováno 10 March 2011 - 15:42
VelkyVezir napsal/a:
Vstupni poplatek se sice neplati, ale protoze tam neplati mezinarodni zelena karta, je nutne na hranicich zaplatit jejich povinne ruceni. Kolik to presne bylo uz si nepamatuju, ale rekl bych, ze to bylo i vic nez tech 50. Nevim jak driv, ale loni v lete jsem se tomu nevyhnul - potrebnou hotovost jsem u sebe nemel, takze mi zabavili pas, odstavili auto a nechali me jit pesky asi 2 kilometry do bankomatu (ani kartou se tam platit nedalo)...
Publikováno 10 March 2011 - 18:17
Publikováno 14 March 2011 - 21:19
VelkyVezir napsal/a:
Vstupni poplatek se sice neplati, ale protoze tam neplati mezinarodni zelena karta, je nutne na hranicich zaplatit jejich povinne ruceni. Kolik to presne bylo uz si nepamatuju, ale rekl bych, ze to bylo i vic nez tech 50.
Publikováno 14 March 2011 - 21:22
chemic77 napsal/a:
Tak to uz bych tam nejel ani pro tu cache.Za pade bych se na ne vykaslal.
I kdyz..
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů