jizersky_drak napsal/a:
Osobne nevidim jako moc pravdepodobne, ze by se mi letos podarilo neco pridat. Nejak me to do tech koncin, ktere nemam odskrtnute, moc netahne. Jo, moje blbost, ze jsem pri 'tour de Balkan' nezvlad i Rumunsko, Bulharsko a Kosovo, ale asi nejsem dostatecny fanatik, abych se tam hnal za kazdou cenu.
Nikdy nevis. U mne to pred rokem vypadalo dost katastrofalne s jakymkoliv cestovanim a barvenim zemi, ale nakonec to dopadlo duper a vybarvil jsem toho hromadu. Tak preju, at nakonec neco vyjde.
Mimochodem, to je celoevropsky zebricek? Jaktoze je tam tolik Cechu? 
Mnoooo ... (jak uz jsem kdysi psal) ... neni to tak uplne oficialni celoevropsky zebricek. Jsou do nej zarazovani vsichni lidi, kteri maji alespon 1 nalezenou cache v Andore, Belorusku, Moldavii nebo na Spicberkach ... plus ostatni lidi podle aktualni chuti, casu a sily

)
Takze by nemel proklouznout nikdo, kdo Evropu dobarvil uplne, ale na druhou stranu mnoho cacheru v zebricku chybi

.
Co vy ostatni? Kolik za den zvladate?
Ja jsem se nikdy nepokousel jet na pocet zemi na den (i kdyz ten jejich rekord se mi zda super). Podle statistik mam ale maximalne 5 zemi na den v Beneluxu
Preju uspesne vybarvovani