Přejít na obsah

Fotka

Generovani statistik na dve kliknuti

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
256 odpovědí na toto téma

#141 davem-20245

davem-20245

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 7:59

Bobr_ napsal/a:
Může mi někdo naznačit kde všude a jak lze získat *.gpx, který bude fungovat?

Nejlepsi je samozrejme Premium Membership na GC (za 30USD rocne). Pak lze pouzit skrysotlac, nekomu se to podarilo rozchodit tak, aby generoval spravna data. Posledni varianta je pouzit skrysotlac. O nicem jinem nevim...
  • 0

#142 vkali

vkali

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 9:54

davem napsal/a:

Bobr_ napsal/a:
Může mi někdo naznačit kde všude a jak lze získat *.gpx, který bude fungovat?

Nejlepsi je samozrejme Premium Membership na GC (za 30USD rocne). Pak lze pouzit skrysotlac, nekomu se to podarilo rozchodit tak, aby generoval spravna data. Posledni varianta je pouzit skrysotlac. O nicem jinem nevim...

gpx umí vyexportovat i GeoGet, ale je teda potřeba do něj nejdřív ručně naimportovat všechny listingy uložené z geocaching.com jako html. Tak to dělám já, funguje to, i když s pár chybkama (např. "vkali má 192 nálezů na 253 unikátních keškách").
  • 0

#143 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 10:10

Jen mi tedy unika, proc bych mel z GeoGetu cpat data do tohoto programu, kdyz si v Geogetu muzes udelat velmi dobre statistiky pres GGstat? (A bez chyb...) Aneb, myslim, ze tento program je urcen pro jinou cilovou skupinu nez jsou prave uzivatele geogetu. ;)
  • 0

#144 davem-20245

davem-20245

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 10:57

HaLuMa napsal/a:
Jen mi tedy unika, proc bych mel z GeoGetu cpat data do tohoto programu, kdyz si v Geogetu muzes udelat velmi dobre statistiky pres GGstat? (A bez chyb...)

No, jen bych se vyjadril k tem chybam. Uz mi nekolik uzivatelu poslalo svuj GPX, ktery zpusoboval spatne vysledky a vzdy to bylo tim, ze obcas v GPX proste nejake udaje chybely nebo prebyvaly. Nekdy tam napr. byly nalezy jinych lidi (proto jsem dodelal kontrolu na username), jindy zase chybel username (takze vyse zminena kontrola zpusobovala nesmyslne vysledky). Pokud mate pocit, ze vas GPX je dobre, ale z GSBuilderu lezou nesmysly, pinknete mi mail na
david zavinac macek tecka cc (nikoliv CZ).

Zdravi David
  • 0

#145 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 11:10

Ty chyby nebyly mysleny tak, ze bys delal neco blbe. Jde prave o to, ze holt to GPX je velmi variabilni struktura a ne vzdy je mozne vygenerovat jej uplne stejne, jak leze z Groundspeaku, ktery navic pouziva zastaralou verzi GPX. Takze je jasne, ze nastroj, ktery je postaven na zpracovavani GPX z ruznych zdroju, bude mit vice prace s kompatibilitou, nez nastroj, ktery je sity na miru nejakemu programu. (GGstat pro Geoget, nebo Geostatgen pro GSAK,...)
  • 0

#146 coolwake

coolwake

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2009 - 11:00

Nevíte někdo proč se mi statistiky v profilu ukazují bez stylů ? http://www.geocachin...60-4b8ed16d6fd3

Ale přitom, když se podívám na náhled v nastavení tak tam jsou OK.
  • 0

#147 davem-20245

davem-20245

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2009 - 11:15

coolwake napsal/a:
Nevíte někdo proč se mi statistiky v profilu ukazují bez stylů ? http://www.geocachin...60-4b8ed16d6fd3

Ale přitom, když se podívám na náhled v nastavení tak tam jsou OK.

Protoze jsi nepochopil rozdil mezi nahledem a generovanim. :o
  • 0

#148 coolwake

coolwake

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2009 - 7:53

Mno to asijk jo, ale do teď jsem to nějak nepochopil. Poradí mi někdo ? :)
  • 0

#149 Novaci_KH

Novaci_KH

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2009 - 8:53

Nevim jestli to je ono, ale pokud stisknes nahled, otevre se ti jen okno prohlizece a tam vidis jak to bude vypadat. Pokud stisknes tlacitko generovat, tak se ti do pameti zkopiruje zdrojak, ktery jen vlozis do profilu na gc.com ctrl+V
  • 0

#150 Novaci_KH

Novaci_KH

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2009 - 9:08

Vzhledem k tomu, ze se mi nepodarilo najit nic co by spravne radilo dle data nalezeni, neni mozne pridat seznam milniku do vlastnich statistik (tam co je i FTF list) ? Diky
  • 0

#151 davem-20245

davem-20245

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2009 - 11:56

Novaci_KH napsal/a:
Vzhledem k tomu, ze se mi nepodarilo najit nic co by spravne radilo dle data nalezeni, neni mozne pridat seznam milniku do vlastnich statistik (tam co je i FTF list) ? Diky

Kdyztak mi posli svuj GPX na muj email a napis mi datumy nalezu prvnich 3 kesek a pokud vis, tak i ty milestony. V tuto chvili program nalezy nijak neradi (pouziva razeni ze zdrojoveho souboru GPX, coz muze byt ten problem).

Novaci_KH napsal/a:
Nevim jestli to je ono, ale pokud stisknes nahled, otevre se ti jen okno prohlizece a tam vidis jak to bude vypadat. Pokud stisknes tlacitko generovat, tak se ti do pameti zkopiruje zdrojak, ktery jen vlozis do profilu na gc.com ctrl+V

Exacto!
  • 0

#152 navrom

navrom

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2009 - 17:58

To davem:

Ahoj, používám tvůj prográmek a je opravdu fajn a vyhovuje mi. Mám jen takovou drobnost. Ve statistikách se objevuje položka medián. Konkrétně já mám v současné době tuto hodnotu 2 (15x). Jestli správně chápu tvůj záměr, že nejčastěji jsem ulovil 2 keše za den, a to v patnácti případech, pak si myslím, že jsi měl na mysli modus. Medián je hodnota, která se nachází uprostřed seřazeného souboru hodnot. Modus je hodnota, která se opakuje nejčastěji. Myslím si, že pro statistiku keší se hodí lépe právě modus a jsem přesvědčen, že jsi to měl také na mysli.
  • 0

#153 Gecko

Gecko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2009 - 17:36

Mam take jiz drive zminovany problem s loginem do programu, mam login: vasek.vydra a hlasi mi to pri pokusu o vlozeni GPX - tvuj login v nastaveni je ppt spatne! Co s tim?
  • 0

#154 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2009 - 23:40

Potrebuju asi radu.
Uz po nekolikate se rypu v GG2 s cilem vytvorit statistiky. A mel bych par problemu - dotazu:

1) jak nastavit HC? Zkousel jsem to dle navodu, jak do Template.moje, tak do ggstat2.config.pas. Jsou i v geogetu dobre nastaveny, v desetinnym formatu, ale ve vysledku jsou uplne blbe(ve vygenerovanem html)

2) Dost polozek u statistik mi kazi jedna zarchivovana keska - ma nulove souradnice a ukazuje se mi jako nejjiznejsi a zaroven i nejzapadnejsi. Zajimave je, ze v GG2 ve vypisu neni. Ale odlovenu ji mam.

3) Kdyz me to hazi po vygenerovani na profil na gc.com, tak mi to zobrazi nejaky prazdny defaultni profil

4) Lze zachovat puvodni html, ktere jsem mel v profilu, tak aby se statistiky generovali az za nej a neprepsali ho? Kam se to popripade v Template vklada?

Snazil jsem se maximalne dodrzovat navod, ale jaksi marne...

Diky za help

Ty chyby muzete shlednout zde: http://www.geocachin...5c-cc5929211a9d
  • 0

#155 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2009 - 7:22

majkeld napsal/a:
Potrebuju asi radu.
Uz po nekolikate se rypu v GG2 s cilem vytvorit statistiky. A mel bych par problemu - dotazu:

1) jak nastavit HC? Zkousel jsem to dle navodu

Zrejme neco neni spravne. Desetinny format je spravne? Pozor na desetinnou TECKU, aby to nebyla carka.

majkeld napsal/a:
2) Dost polozek u statistik mi kazi jedna zarchivovana keska

V template existuje prikaz IGNOREBYDISTANCE (viz dokumentace)

majkeld napsal/a:
3) Kdyz me to hazi po vygenerovani na profil na gc.com, tak mi to zobrazi nejaky prazdny defaultni profil

Tomu nerozumim (popisu problemu), zadny prazdny profil tam nevidim. Zadny defaultni profil neexistuje. Vse vychazi z definice v sopuboru Template.

majkeld napsal/a:
4) Lze zachovat puvodni html, ktere jsem mel v profilu, tak aby se statistiky generovali az za nej a neprepsali ho? Kam se to popripade v Template vklada?

Jedine tak, ze si puvodni html ulozis jako soubor u sebe na disk a tento soubor pomoci prikazu INCLUDE vlozis pri generovani profilu.
Prikaz INCLUDE nebo PREINCLUDE, PREHTML, ... vkladas tam kde chces vysledek mit.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#156 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2009 - 7:41

add 1) Zkousel jsem to prepisovat jak rucne, tak z GG2. Pri otevreni tam ty formaty jsou v pohode. Dokonce jsem i zkousel i to, aby si ty HC to bralo z geogetu, kde je mam nastaveny (a dle vzdalenosti u kesi v GG2 jsou dobre) - ten atribut Geoget_RefX nebo Y.

add 2) No zkusim to, co to provede.

add 3) Tesne po vygenreovani se to snazi otevrit prohliuzec a ty statistiky zobrazit, ze? Tak me to hazi sem: http://www.geocaching.com/profile/?u= Ale to nevidim jako extra zasadni vec.

Zatim diky za radu. Ty HC mi jsou zahadou. Ted nebudu mit chvilku na to cas, tak se dyztak ozvu za par dni....
  • 0

#157 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2009 - 7:55

Jooo, tak ty michas hrusky s jablkama. Michas makro ggstat2.ggp.pas s programem ggstat.exe (propadne ggstat.pl)

ad 1) Nastavi si vypis ladicich informaci a zkontroluj, jak je spousten ggstat.exe (jeho parametry). Uvidis, ze to nebude spravne.

ad 3) Spousti to makro na konci sve prace a evidentne nema nastaveny tvuj nick (patri za u=). Takze chyba bude v configu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#158 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2009 - 9:43

gord napsal/a:
Jooo, tak ty michas hrusky s jablkama. Michas makro ggstat2.ggp.pas s programem ggstat.exe (propadne ggstat.pl)

ad 1) Nastavi si vypis ladicich informaci a zkontroluj, jak je spousten ggstat.exe (jeho parametry). Uvidis, ze to nebude spravne.

ad 3) Spousti to makro na konci sve prace a evidentne nema nastaveny tvuj nick (patri za u=). Takze chyba bude v configu.

No nic, nevim, cos mi prave chtel rict. Netusim, kde mam hledat config, ktery nema me udaje na gc.com, ktere uz jsem tam psal asi 50x. Jak mam spustit ladici info? Silent mode =no? ->kousne se to.
K cemu mi ty parametry budou?

Pokud dam kod kesky za prikaz IGNOREBYDISTANCE v template.moje, stejne ji to vypise. :@

Nejsem pocitacovy analfabet, ale ani programator. Chtel jsem jen proklamovane "statistiky na dva kliknuti", ale za ten pulden bych to mozna v excelu mel rychleji :(
  • 0

#159 davem-20245

davem-20245

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2009 - 19:38

Hlasim novou verzi GSBuilderu, je tam jen par drobnosti, mimo jine to umi sledovat navstevniky vaseho profilu. Informace pak lze najit na http://gc.macek.cc (je treba se tam nejprve zaregistrovat) - zatim jen jednoduse, casem to snad trochu poladim.

Program opet ke stazeni na http://software.macek.cc/.

Zdravi David
  • 0

#160 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 771 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2009 - 20:51

spatne vlakno, omlouvam se
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama