Wherigo pro vypocet Multicache?
Vytvořeno od
PK500
, Feb 19 2009 0:35
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 19 February 2009 - 0:35
Nesla by napsat cartirige na zpusom Multisolveru? Napsaly nebo nacetly by se tam vzorecky a pak by se jen doplnovaly k pismenkum ciselka. a Cartige by vedla od bodu k bodu. Myslim ze na Oregonech a Coloradach by se to pekne pouzilo.
Publikováno 19 February 2009 - 0:51
Myslím, že by to nebyl problém. Praktické využití v tom ale moc nevidím - bylo by s tím více práce, než potom užitku

Publikováno 19 February 2009 - 6:45
Z jakého důvodu by měl cacher dosazovat k písmenům čísla, která na multině zjistí? Wherigo umí přímo zkontrolovat odpověď a nabídnout poté správnou souřadnici další stage (nebo i vymyšlenou souřadnici, je-li autor cartridge vtipálek
).
Dnes je spousta cartridgí koncipována jako hra s úkoly. Použití wheriga ve stylu klasické pohodove multiny, kdy člověk může víc vnímat okolí a něco se o něm dozvědět není bohužel moc obvyklé, nicméně o jedné takové vím

Dnes je spousta cartridgí koncipována jako hra s úkoly. Použití wheriga ve stylu klasické pohodove multiny, kdy člověk může víc vnímat okolí a něco se o něm dozvědět není bohužel moc obvyklé, nicméně o jedné takové vím

PK500 napsal/a:
Nesla by napsat cartirige na zpusom Multisolveru? ....
Publikováno 19 February 2009 - 7:12
A určitě jedna je v přípravěMion napsal/a:
Použití wheriga ve stylu klasické pohodove multiny, kdy člověk může víc vnímat okolí a něco se o něm dozvědět není bohužel moc obvyklé, nicméně o jedné takové vím

Publikováno 19 February 2009 - 9:39
Ted jsem sel jednu klasickou multi kde se dosazovaly pismenka do vzorce. Tak jsem mel na mobilu Handygeocaching s mulisolverem ale offline. A po vypoctu souradnice pretukaval do OREGONu. (v tom mraze bylo kazde usetreni dobre :-)
Kdyby existovalo Werigo ktera by sla pustit kdekoli, doma (nebo nejak) naladovat vzorcema a na expedici jen vybirat vzorce, dosadit promene a ona by navigovala na dalsi stage.
Publikováno 19 February 2009 - 9:52
Udělat by to šlo, už jsem o tom i přemýšlel, jde ale o ten komfort. Schválně se podívejte na Anywhere cartridge Build your own GPSr, jak moc vám přijde user-friendly ovládání.
Navíc jde o to jak do wheriga nahrát ten vzorec. Lua umožňuje přístup k filesystému, ale to mi funguje jenom v Builderu, v Oregonu mi to vždycky sletí, takže to bohužel nejde načítat z externího souboru (jako tahat z GPXka vzorecky pro Multisolver by byl fakt luxus).
Když si představím, jak dlouho bych do Oregonu datloval např:
N 49° MN.[M+A]L[M+K]|E 014° KN.[L-M-N]M[N+B+C]
a tohle pro kazdou zastavku (tech je treba 7) - dostavam se k tomu, ze je to podle mne absolutne nepouzitelne.
PS: pokud nekdo vite, jak rozchodit funkci io.open(filename [,mode])
na Oregonu, rad pak multisolver pro wherigo napisu...
Navíc jde o to jak do wheriga nahrát ten vzorec. Lua umožňuje přístup k filesystému, ale to mi funguje jenom v Builderu, v Oregonu mi to vždycky sletí, takže to bohužel nejde načítat z externího souboru (jako tahat z GPXka vzorecky pro Multisolver by byl fakt luxus).
Když si představím, jak dlouho bych do Oregonu datloval např:
N 49° MN.[M+A]L[M+K]|E 014° KN.[L-M-N]M[N+B+C]
a tohle pro kazdou zastavku (tech je treba 7) - dostavam se k tomu, ze je to podle mne absolutne nepouzitelne.
PS: pokud nekdo vite, jak rozchodit funkci io.open(filename [,mode])
na Oregonu, rad pak multisolver pro wherigo napisu...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů