Musí mít keš typu Wherigo finálovou krabičku?
Publikováno 18 březen 2009 - 14:02
Publikováno 18 březen 2009 - 14:06

Publikováno 18 březen 2009 - 14:17
Dain a Olik napsal/a:
ano, musi. neni to na diskuzi, je to lozeny
pokud neni na konci krabicka, neni to wig kes, ale wig cartridge a tim padem je jen na wig.com ne na gc.com
bez krabicky ti to u revs neprojdewebky a virtualky uz se nezakladaji, earthky kontrolovane omezene
Hmm, tak toho jsem se obával mám hotovou wherigo Stare zamecke schody, ale nemohu najít místo pro finál krabičku, když najdu nějakou schovku na klidném místě, tak tam napotvoru končí nějaká mystery nebo multi, která začiná na druhým konci Prahy.
Už jsem se zkoušel i domluvit s reviewerem, zda by neporadil nějaké oblasti, kde nic nekončí, ale bylo naznačeno, že mi neporadí - takže závěr je.
Je hotová nová wherigo cartridge Stare zamecke schody,
ale nebude vedna jako geokeš na portálu geocaching.com
Doufám že to neodradí další kačery k programování wherigo, kterých je u nás velmi málo.
Publikováno 18 březen 2009 - 14:25

Publikováno 18 březen 2009 - 14:29
Sutech napsal/a:
Dain už to řekl přesně, takže jen zopakuji - když to nemá krabičku, jde pouze o wherigo cartridge, nespadá to tedy pod Geocaching, ale jen Wherigo a nepodléhá to žádnému schvalovacímu procesu.
Důvod, proč to ale krabičku mít musí, je jasný - když ji to mít nebude, nikdo ti na to nepůjde - není bodík, není účast
Počkej a co ta schovka, cos mi ukazoval - proč to tam nejde?
Bohužel je od ní 65m finálovka nějaké multiny.
Publikováno 18 březen 2009 - 14:35
Publikováno 18 březen 2009 - 14:40
Sutech napsal/a:
Hmmm... No každopádně by byla škoda, neudělat i wherigo keš, i za cenu toho, že bude krabička ukryta někde trochu mimo Staré zámecké schody.
Třeba v Hostivaři nebo někde na Brdech :-)
Už vidím ty nadšené úsměvy jak si jedou pro finálovku :-)
Publikováno 18 březen 2009 - 14:45
Publikováno 18 březen 2009 - 14:48

Publikováno 18 březen 2009 - 14:48

Publikováno 18 březen 2009 - 15:00

Publikováno 18 březen 2009 - 15:07
Maxinoha napsal/a:
Ještě abych nezapoměl, upozornění pro ty zvás co jste si již stáhly cartridge, která obsahuje neschválené finálove souřadnice.
PROSÍM NECHOĎTE NA FINÁLNÍ SOUŘADNICE - NEJSOU SCHVÁLENY
Ted jsem si to zrovna stahnul s tim, ze bych si tam vecer zasel. Mam to tedy radeji odlozit na pozdeji? Nebo staci nejit na finale?
Publikováno 18 březen 2009 - 15:40
no tam dokonce o miste vim (snad se nepletu, nemelo by kolidovat) susim si ho uz rok na wig prohlidku po hradu. ale vzhledem k tomu, ze konvalinka uz natahla pres hrad multinu a ja vzdycky, nez se do toho pustim, dojdu k jinemu napadu na kes v prirode, ktery mi prijde zajimavejsi, klidne s tim mistem poradim.Sutech napsal/a:
... a nebo na Nových zámeckých schodech, ať je to trochu tématický
muze to byt wigo po obou schodistich, mne se treba libi pohled z tech novych schodu dolu ulici a na prahu vic.
Publikováno 18 březen 2009 - 15:42
kapsa napsal/a:
Maxinoha napsal/a:
Ještě abych nezapoměl, upozornění pro ty zvás co jste si již stáhly cartridge, která obsahuje neschválené finálove souřadnice.
PROSÍM NECHOĎTE NA FINÁLNÍ SOUŘADNICE - NEJSOU SCHVÁLENY
Ted jsem si to zrovna stahnul s tim, ze bych si tam vecer zasel. Mam to tedy radeji odlozit na pozdeji? Nebo staci nejit na finale?
Wherigo můžeš zkusit, mužeš zkusit i nalézt na vlastní triko

Publikováno 18 březen 2009 - 15:45
Dain a Olik napsal/a:
no tam dokonce o miste vim (snad se nepletu, nemelo by kolidovat) susim si ho uz rok na wig prohlidku po hradu. ale vzhledem k tomu, ze konvalinka uz natahla pres hrad multinu a ja vzdycky, nez se do toho pustim, dojdu k jinemu napadu na kes v prirode, ktery mi prijde zajimavejsi, klidne s tim mistem poradim.Sutech napsal/a:
... a nebo na Nových zámeckých schodech, ať je to trochu tématický
muze to byt wigo po obou schodistich, mne se treba libi pohled z tech novych schodu dolu ulici a na prahu vic.
Můžeš mi prosím poslat souřadnice přes PMko nebo na mail: m@xinoha.cz
že bych je nechal prověřit. Dík
Publikováno 18 březen 2009 - 16:07
Publikováno 18 březen 2009 - 23:59

Publikováno 19 březen 2009 - 19:33
Publikováno 19 březen 2009 - 20:44
Publikováno 19 březen 2009 - 20:51

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů