Dain a Olik napsal/a:
ketums napsal/a:
taky Bxhome se ohání nadávaním se honení se za body.
Jako nezlobte se, na mne ale jeho 28 keší, z toho 26 archivivaných zavání honením bodú víc...
Založit keš a pak ji zarchivovat? Nač jí zakládal? Jiste ne pro bod...
Tak já nevím ale nekdo by si mel vše spočítat a zamést nejdrív pred vlastním prahem
tak kese slouzily rok/y a byly zruseny, protoze jaksi bx prestali vicemene s kesovanim. proc? nevim, mozna i kvuli tomu, ze se nehodlaji dohadovat s lidmi, kteri jsou schopni napsat zvasty citovane vyse.
jinak ja tam zameteno vidim docela dobre - nekdo neni schopen a ochoten se o kese starat, protoze uz neni po 3 letech tak nadseny do kesovani, tak je zrusil. v opacnem pripade by tu pro zmenu vznikly pindy, ze nekdo si je zalozil a nestara se o ne. tak co vlastne chces?
Nechci nic:D
jen sem napsala jak na mne púsobí vyhlášení o nahánení bodú za každou cenu, když práve tady to tak vypadá...
Bavil ho geokešing, založil keše, pťestal ho bavit, archivoval je...
Baví mne lovení keší, odlovím, zaloguji... proč je problém jednomu uznat a druhýmu ne a nadávat mu za honení bodu sem jen nepochopila
ale nevysvetluj, jak tak tady koukám, je to tím, že nejsem letitej kačer a když minarjo ješt delal kačera, tak já o geokešingu neslyšela... co mám co otevírat zobák že ano?