Arne1 napsal/a:
Tak koukám po archivovaných co mám odlovené a tyhle vypadají že by mohly být živé
...
GC1GM9Y D1 111km (PAVOV) I
Nedávno (19.8.2011) jsem jel kolem a tak jsem se ji pokusil najít. Ale marně.
Mám vážné pochybnosti, že je "žijící".
Publikováno 03 září 2011 - 22:45
Publikováno 26 září 2011 - 5:54
Publikováno 26 září 2011 - 9:23
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 26 září 2011 - 9:38
Do pr...., to ste tama nemohli jet o týden dřív? Já tam byl 12.9. na Bike LVA. Měl jsem ji sice ve starém gpx, ale když zmizela z mapy, nemohl jsem ji nějak dohledat. Mohla to být moje první rakouská. Myslím, že podobná byla i pod Valticemi.Arne1 napsal/a:
Tohle: GC1EMPY je doslova pár metrů za hranicí s Rakouskem u Břeclavi.
Publikováno 26 září 2011 - 14:31
Pokud si ji lidé pletou s jinou v té lokalitě, tím spíš.Trhac napsal/a:
Tak to holt chodí. De iure je to v pořádku, keš mimo systém je již jen odpadek.
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 26 září 2011 - 14:54
Trhac napsal/a:
De facto je to totéž, jako kdyby zasypal archeologické naleziště, doboural zříceninu hradu (třeba aby na někoho nespadla) nebo srovnal pyrymidy se zemí!
Publikováno 26 září 2011 - 15:49
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 03 říjen 2011 - 21:25
Publikováno 03 říjen 2011 - 21:26
Tohle je dost mimo. Nehledě na to, že keš funkční nebyla.V Jizerkách jsou taky kešky kousek vedle sklenic pomníčkářů či vrcholových knížek a ač se to stává, ještě jsem nikdy nikde nečetl "Moc lidí si pletlo vrcholovou knížku s keškou, tak jsem tu knížku odnesl."
Publikováno 03 říjen 2011 - 21:52
Co je na tom mimo? Vždyť své jednání přeci obhajuje tím, že tuto archiválii odnesl, neboť se do ni kačeři logovali namísto do té aktivní kešky. Podobně tomu je například u GC1WFZX, kde je čtvrtina kačerů zapsána ve vrcholové knížce namísto kešky.rocky napsal/a:
Tohle je dost mimo. Nehledě na to, že keš funkční nebyla.V Jizerkách jsou taky kešky kousek vedle sklenic pomníčkářů či vrcholových knížek a ač se to stává, ještě jsem nikdy nikde nečetl "Moc lidí si pletlo vrcholovou knížku s keškou, tak jsem tu knížku odnesl."
Publikováno 03 říjen 2011 - 22:01
Keška byla pouze označena za archivovanou, jinak funkční stále byla.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů