Aqualung Reviewer napsal/a:
Mám dojem, že se tu nezmiňuje jedna věc. Ano, keš Pramen Labe byla odstraněna s mým souhlasem, ale nikoliv proto, že byla "pár metrů" od cesty, to by mě až tak nevadilo, co mi však vadí, že vznikají kešky na místech, kde právě žijí tyto archivované kousky, o kterých ani nemusím vědět a systém mi kolize s nimi nehlásí.
Trhač se o svůj seznam stará a příspívají mu do něj kačeři z celé republiky, takže bez obav. Pokud budeš jeho seznam sledovat, tak budeš vědět o všech archivovaných odlovitelných keškách. Hlídat kolize s archivovanými odlovitelnými keškami je však, nezlob se, hloupost. V tom případě pak také nezapomeň, že ještě existuje Opencaching, Envikešky a další podobné hry na principu Geocachingu, které jsou v mnohých případech vzdáleny od těch našich pouhých 10 metrů.
Nebo například kousek za hranicemi jsem se setkal s několika keškami založenými na gc.com, které jsou již archivované, ale žijí například právě v tom Opencachingu. Tam by asi už vůbec nebyli rádi, kdyby jim lidi z gc.com začali krást pro ně aktivní krabičky .
Takže bychom ocenili, kdybys nám nechal archiválie na pokoji. Pro tebe to podle mě končí archivací a tvůj souhlas k něčemu, co již papírově keší není je asi stejně platný, jako kdybys mi dovolil přepadnout poštu, jejíž jsi byl před lety majitel. Díky.